| Paulvasile10 a întrebat:

Buna tuturor.Pe 17 septembrie e ziua prietenei mele si sta destul de departe, as vrea sa ii fac o surpriza de ziua ei.Am cautat pe net tren,avion, orice cale as fi putut sa ajung la ea.Eu sunt din Ploiesti si ea din Viseu de Sus,as vrea sa plec de vineri si sa ma intorc duminica,dar cat mai ieftin si rapid se poate. Aveti cumva idee cum sa fac sa plec vineri si sa ajung tot vineri si sa pot sa merg si la scoala(sunt dimineata, nu e problema)?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Vineri, cu tren accelerat, poti porni dimineata la 4:30, cu tren personal (Regio), schimbi pe accelerat in Brasov pana la Beclean pe Somes (13:25), de unde mergi cu autostop pana la Viseu de Sus (via Nasaud). Ai sanse sa ajungi diseara, daca ai noroc.
Inapoi pe aceeasi ruta, dar duminica ai putine sanse de ocazie in acea zona, poate dupa masa...
Veti avea - daca totul merge bine - ziua de sambata, la dispozitie.
Eu ti-asi recomanda sa vorbesti cu prietena ta: sa vina pana la Beclean dupa tine cu o masina, iar la intoarcere sa te duca inapoi tot acolo sau la Dej (sunt cca 90-100km, intre munti).
Alta varianta nu-mi vine in minte acum, doar asa vad posibil drumul tau.
Sa-mi scrii in pm cum te-ai descurcat.
Funda! happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu masina si cu ceva noroc faci un minim de 8 ore... in rest slabe sanse

| Paulvasile10 explică (pentru suntserios):

Sau cu avionul, daca as face cateva milioane happy

| suntserios a răspuns (pentru Paulvasile10):

Avion? pai nu te ar ajuta cu nimic.


faci 1 ora pana la Bucuresti, 2 ore prin aeroport, 1, 5 ore zborul pana la Satu Mare care e cel mai aproape aeroport probabil + inca vreo 3 ore drumul pana la Viseu deci tot vreo 8 ore.


Biletul in sine Bucuresti Satu mare nu e scump... un 70 euro probabil;

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Ai plecat sau pot sa-ti mai raspund?
Ai din Ploiesti-vest (21.44) un tren de noapte pentru Baia Mare, cu care mergi pana la Beclean (la ora 6). Acolo ai legatura pentru Viseul de jos (ajungi la 9.35). Acolo gasesti tu un mijloc de transport pana in Viseul de sus.

La intoarcere ai si ziua (dar cu plecare la ora 3 dimineata) sau noaptea. Daca mai vrei, intreaba.

| Alexul99 a răspuns:

E destul de complicat. + ca dupa trebuie sa te si intorci si e complicat pentru ca sunt atatea orase in care trebuie sa schimbi mijlocul de transport.
Mergi cu masina este cel mai bine, daca nu ai masina inca inchiriezi una, daca nu ai permis astepti pana cand ti-l iei, nu de alta dar cred ca nu vrei sa dormi prin gara pentru o fata, iar daca vrei imi aduci aminte de vechiul eu laughing