| Mihaivladmihai a întrebat:

De ceva timp au inceput sa nu imi mai placa prea mult vacantele...adica acelea la mare si asa...mi se pare ca e mai frumos acasa unde ma pot intalni cu prietenii si unde sunt familiarizat.Numai eu sunt asa?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de exemplu nu sunt asa.Mie mi-ar place sa am posibilitatea sa merg in concedii la mare, la munte...Dar eu nu-mi permit asta, stiu doar servici si casa.Atat.Si de astea m-am cam saturat.Tu daca ai posibilitate, ai putea face excursii turistice in alte tari, sa vezi lumea mai de aproape, nu doar de la televizor.Deci eu sunt cam invers fata de tine big grin

| Hexiled a răspuns:

Depinde de firea fiecăruia, dacă ești o fire introvertă, îți place mai mult acasă cu familia si prietenii, într un cadru sigur şi protectiv. Daca ești o fire extrovertă îți place sa îți faci prieteni noi, să pleci în locuri noi, într-un cuvânt îți place "să rişti". Desigur asta nu este o regulă omul este creat pentru a se adapta, desi dacă eşti introvertă poți poti să socializezi si să pleci unde vrei, te poți obișnui sau dacă ești extrovert poți sta acasă acasa că e mai comod, de asta oamenii sunt diferiți.

| Doeraxxx a răspuns:

Si fratele meu e asa!