|

Fundita pentru cine imi poate spune, cum se plateste atunci cand inchiriei un apartament la mare? Se platestepe persoana, pe familie sau pe camere. Adica daca este 300 lei pe seara, si vin cu familie, platim doar 300 de lei, sau 300 lei fiecare persoana sau daca avem 3 camere inchiriate adica tot apartamentul inseamna ca platim 300 de lei pentru fiecare camera adica 900 lei pe seara? Multumesc anticipar, fundita!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stau in Mangalia si ma ocup cu asa ceva.
Se plateste pe noapte. O Noapte costa 300 de lei(cum ai zis tu-sunt si mai ieftine, mai ales la localnici).
Daca inchiriati un apartament cu 3 camere platiti pretul pe apartament nu pe persoana. Toti stati in acelasi apartament deci nu folositi decat spatiul alocat pentru 300 de lei.
Totusi, ti-as spune sa incerci si pe la cei de prin gara care ofera cazare. Sunt aproape aceleasi conditii ca la hotel numai ca sunt mai ieftine.

| explică (pentru ErrorFound):

Multumesc foarte mult ErrorFound. Vreau sa-ti pun o intrebare, daca nu te superi. Cam cat crezi ca, costa un apartament de inchiriat cu 2 camere in luna august de pe 20 pana la sfarsitul lunii? Si cat costa si cel cu 3 camere? Daca ai stii cat costa la Eforie Nord plaja Belona, in acea zona? Multumesc mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnneMariie):

Nu stiu in Eforie. Cum am mai spus, stau in Mangalia si nu prea merg in Eforie pentru turism.
Stiu doar ca in Mangalia ar fi cam 200 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele(apartamentul cu 2 camere) si 300 (pentru cel cu 3 camere).
Acum preturile sunt aproape la fel peste tot, nu o sa gasesti apartament cu 3 camere la 6 milioane pe noapte cu aceleasi servicii.
Cum am mai spus, intreaba si prin gara/oras pe la localnicii care ofera cazare. De obicei sunt mai ieftine la ei si serviciile sunt aceleasi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ErrorFound):

Multumesc mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca apartamentul are 3 camere si u il inchiriezii cu 300lei pe seara camerele dela apartament sunt incluse in pretul apartamentului. Daca cumperii apartamentul ai toate cele 3 camere pentru tine si familia ta daca asa vrei.In accest caz platesti doar 300lei. Sper cateam ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează