Buna dragii mei Cer mii de scuze daca am scris unde nu trebuie, as vrea sa va arat un filmult, un filmulet trist dar cu un final fericit pentru nepotica, micuta din filmulet. http://www.acasatv.ro/emisiuni/iubirea-invinge-saracia-o-mama-eroina-ne-da-o-lectie-de-viata-i
Care e cea mai tare melodie de cocalar? ( dau fundita) nu uitati sa cereti in mesg ( cea mai originala cerere primeste fundita)
Am facut o serie de analize si am descoperit ca nu am in nicio operioada ovulatie ce pot sa fac va rog sa-mi spuneti va rog frumos
Salut:). Imi place ideea americanilor ca in vacanta de vara, copii sa lucreze voluntari in diferite domenii.Stiti cumva la Galati unde as putea face asa ceva?:)
As dori sa slabesc cat mai repede si fara prea mult efort va rog sa imi dati o cura de slabire care sa ma avantajeze va multumesc
Voi cand vedeti un cersetor, il ajutati? Ce suma de bani i-ati da (maxim sau minim)?
Foarte multi oameni, din toata tara beau apa toxica, infestata cu nitrati, nitriti etc. Stiti vreun astfel de sat sau localitate din Romania, in care locuitorii nu au acces la apa potabila?
CINE vrea sa plece pe Marte si de acolo mai departe?
Cine imi traduce si mie cele 2 propozitii? 1.camille aime le pull vert. 2. emilie a une grande poupee.
De ce trebuie sa salvam natura?
In 2012 o sa vine sfarsitul lumii?
Ce parere aveti despre clubul Bamboo din Bucuresti? cine a fost as vrea sa imi povesteasca! Sunt foarte curioasa, poate o sa trec si eu maine seara prin el! multumesc pentru raspunsuriile pe care...? (mai mult)
As vrea sa intru in diferite campanii ca voluntar.Gen Antidroguri, Ziua mondiala fara fumat, Stop violentei domestice.Stiti site`uri pe care as putea intra ca sa ma inscriu.As vrea sa primesc brosuri...? (mai mult)
Ce lucruri(ambalaje etc) se fac din hartie?
Dc nu m-ai merge site-ul moove.ro,astazi am incercat sa ma loghez si nu mai merge?
Am nevoie urgent de niste poze si niste referate/informatii despre aer... Cine ma ajuta funDa. Please ajutati-ma cineva. Pe miine am si imi trebuie urgent.
Am un exercitiu sa scriu 5 moduri de conservare a mediului. ce moduri stiti mai diferite nu ceva banal. dau funda
Ce adaptari au arborii din padurile de foioase la polenizarea prin vant?
Hei. am si eu o problema. sunt cu un baiat de 4 luni si il iubesc. in ultimul timp el se tot prosteste si, , se bate" cu alte fete din clasa sau nu neaparat. una din colege spunea intr-o prostie de joc...? (mai mult)
E teribil cum sunt animalele tortutate adica e necesar sa ne hranim si Dumnezeu a mancat carne si ne a dat dreptul sa omoram animale dar noi ca de obicei am abuzat. am aflat din diferite surse (multe) si...? (mai mult)
Oare ma poate ajuta cineva? In orasul Oltenita s-au defrisat pentru amenajarea canalului Dunare -Bucuresti, sute de hectare de padure.As vrea sa initiem o campanie de impadurire, cu sprijinul primariei...? (mai mult)
Cum trimit un clip pe funny animals?
Daca moneda nationala ar fi "fericirea", cat de bogat ai fi?
Am si eu nevoie de ajutor.Trebuie sa fac pana la sfarsitul anului scolar o fisa de observatie despre ceva din natura.Nu am nici o idee despre ce ar trebui sa scriu in ea. Ajutati-ma va rog frumos!
As dori sa stiu dk este un loc in alba unde se poate face voluntariat? Adic sa ajutam copii si asa...sa fie chiar din alba.sau ceva ECO.pls urgent.:D
Aveti siteuri cu semne adica inima ceva de genui!
Vreau si eu un site sau ceva de genul asta in care sa gasesti poze sau mesaje cu ecologia!
Cand va spus cineva ca te uraste si... ce ati facut?
Sa zburat pentru prima data cu un avion solar. Zborul a durat o ora jumate. Nu ar fi bine sa se faca si masini pe baza solara? http://ansa.it/web/notizie/rubriche/tecnologia/2010/04/07/visualizza_new.html_1760604015.html...? (mai mult)
Am facut dragoste doar de 3 ori pana acum, dupa o perioada de un an si ceva as vrea sa o fac iar, e posibil ca vaginul meu sa se fi strimtat, oare ma va durea la primul contact dupa atata timp? multumesc...? (mai mult)
Voi ce credeti?!?! Ne implicam in tot felul de proiecte de ecologie doar atunci cand avem noi ceva de castigat (ma refer de exemplu la notele bune primite la scoala sau la diferite prime), sau ne implicam...? (mai mult)
Cum sa avem o primavara eco-chic?
Care mergeti pe 10 aprilie sa plantam copaci la Ploiesti cu cetatenii din Tara lui Andrei?
Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia ‘INTERZIS A CALCA IARBA’ in mijlocul peluzei?
Cum fac un id?
Ati petrecut pe intuneric acea ora faimoasa?
Cati dintre voi sarbatoriti Earth Hour? www.orapamantului.ro
Ce nume sa imi pun la id aveti vreo idee?
Lipsurile din stratul de ozon, la nivelul stratosferei, influenteaza fenomenul de "incalzire globala? Puteti explica?
Http://www.allpics4u.com/bizarreoddities/innocent-dolphins-denmark-shame.html Strigator la cer!?! Ei zic ca le mananca, si ca e acelasi lucru cu a ucide vaci sau porci... Pe mine sincer ma doare sufletul? (mai mult)
Buna:(vreau si eu sa pun o poza a fundal la profilu de hi5, va rog care stie sa imi zica si mie, multumesc astept un raspuns
Cum salvati voi mediul?
Vreau si eu un referat cu poluarea aerului pentru biologie cine ma poate ajuta si pe mine!
A fost acum cateva zile pe Animal Planet parca un documentar despre animalele care traiesc acum la Cernobal.As vrea sa il vad undeva pe net dar nu gasesc.Stiti cumva unde l-as putea vedea?...? (mai mult)
Cati ani trebuie sa ai ca sa intri intr'o organizatie de protectie a animalelor? Sau ce as putea face ca sa fiu voluntar? (daca e cineva din Brasov, stiti daca te poti angaja la azilul de animale din Triaj,...? (mai mult)
Care este account-ul meu e-mail?
Care sunt modalităţile de a economisi energie în casele noastre? Vreo 3-4 exemple. Multumesc. :D
Asupra cui se manifesta nociv "poluarea electromagnetica" a mediului?
Se vorbeste mult de surse de energie regenerabila, curata, ecologica...cu trimitere la energia solara, eoliana, hidro, termala. Intrebarea mea este: sunt acestea "curate" 100%? Dar ecologice?
Vrei sa adopti un caine sa ajuti niste vieti nevinovate cu mancare sau o suma de bani? Ai vrea sa devi voluntariat sa ajuti la ingrijirea animalelor din adapostul din Dej? Orice poti aduce de la hrana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia