Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Octombrie 2025 sunt:
Funda! Ce fa place la o fata(iubita) si fizic si psihic Mersi :*
Stai acasa invelit cu o plapuma scumpa si iti vin sume uriase de bani in banca, doar ca acei bani nu sunt pe meritul tau, ai accepta banii? sau ai prefera sa muncesti facand ce iti place si sa castigi...? (mai mult)
Seara TPU. Sunt destul de disperat si nu prea stiu ce sa fac... E vorba de o tipa de care imi place dar mi- a zis ca nu are timp de sentimente In vara noi vorbeam destul de des zilnic ma simteam minunat...? (mai mult)
Ce realizari vrei sa ai in viata asta inainte sa mori?
Doresc sa imi fac un tatuaj "maneca", adica pe toata mana, de la umar la palma! Cam cat m-ar costa si daca imi recomandati un salon in Romania!?
Salut prieteni ma numesc Marian si vreau sa va cer niste sfaturi pentru ca viata mea sa distrus de la un moment dat din cauza unor tampenii adica eram foarte bine dispus si eram mai baiat inainte cand ...? (mai mult)
O intrebare asa...deci am aproape 13 ani...si vreau sa stiu asa: Sunt prea mică pentru o relatie? P.S nu vreau răspunsuri de gen "la anii tai ma jucam cu papusi " etc. O parere sincera si...? (mai mult)
A cumparat cineva papuci sau haine de pe site-ul asta "footshop"? Daca da, sunt originali? eu port marimea 36-37 sa-mi cumpăr numarul4, 5sau 4?
Hei TPU. Sunt adolescent si imi place de o fata, insa ea are iubit, iubitul ei imi este oarecum prieten,deci ce sa fac, cum sa o cuceresc. Prietenul ei ce o sa zica... Orice sfat e binevenit!
O pasiune a mea e cântatul şi aş vrea să exploatez acest lucru.Problema e că mama nu mă lasă şi nu dispune financiar pentru a practica cursuri de canto. Cum aş putea totuşi să îmi...? (mai mult)
Vreau melodii urgent care iti dau energie si chef de viata.Sunt intr-o depresie usoara de asta va cer ajutorul.
De pe ce site aş putea cumpăra o carte cu piese de teatru contemporane /pentru adolescenti? FUNDĂ
Cum sa creez un emp jammer? pentru slot-machine De exemplu de unde sa iau piese?
De ceva vreme mi- am făcut un iubit si credeam ca totul o sa fie frumos, dar...prietenul meu cel mai bun s- a îndepărtat de mine fox din ziua in care m- am cuplat cu acest băiat. Deși este...? (mai mult)
Sunt in depresie,pierdut de realitate si n-am chef de nimic. Lumea nu ia problema in serios. Ajutor, va rog.
As vrea sa imi schimb numarul de telefon, ma refer la unul preferential. Sunt pe Orange cartela. Credeti ca merge? Multumesc
Doresc sa imi fac o iubita si nu stiu cum fac?
Care este treaba cu optiunea a treia la admiterea la liceu? Am vazut ca este ceva cu geografie/istorie. Funda!
Puteti va rog frumos sa imi spuneti aproximativ cat costa un papagal kakadu si colivia Ms
Stie cineva cum le cheamă pe fetele care dansează in videoclipul Get Wet de la Fly Project?
Incadrez intrebarea in aceasta categorie deoarece este cea mai vizitata. Doresc sa dau admitere la Facultatea de Drept de la Bucuresti.Stieu e greu si etc, dar ceea ce doresc eu sa stiu e...? (mai mult)
am 13 ani si am 1.49 cm, Este normal? Ce ar trebui sa fac sa pot creste in inaltime?
Hei Stie cineva cum le cheama pe fetele care apar in videoclipul lui Dua Lipa-New Rules
Eu traiesc intr- o familie cu asteptari foarte mari de la mine, de exemplu : Acum o zi eu si taica- miu ne- am certat foarte rau, ne certam mai mereu dar de data asta a fost complet...? (mai mult)
Hei TPU se poate face scoala online in România?
Iubesc o fata de 2 ani, dar ea nu tine la mine deloc.Cand nu o bagam in seama, venea ea sa vorbim, dar cand m- am hotarat sa reluam legatura, a inceput sa fuga, sa ma trateze cu indiferenta,...? (mai mult)
Sall! Îmi instalam windows 7! Si in cursul instalării s- a luat lumina si a venit din nou! Când sa deschid pc- ul îmi da windows setup rollback! După ce dau se încarcă îmi da eroare si imi da restart!...? (mai mult)
Ce înseamnă când un băiat te întreabă : pot sa te bat? Sau te repeta unele cuvinte? Sau te atinge fără motiv? Multumesc mult!
Bună, mama mea și- a găsit pe altcineva si pe mine ma neglijează. Ma lasă la bunici si de multe ori nu vine cu zilele acasă si având in vedere ca inca e căsătorită cu tatăl meu ea nu se teme...? (mai mult)
Cum sta treaba cu tranzactionarile binatex? Trebuie sa depui tu bani in cont pentru a face tranzacti sau cum ca nu inteleg. Ma poate ajuta cineva care.chiar a facut bani cu binatex si ma. poate...? (mai mult)
Buna seara.La noi in clasa a venit un coleg nou are 14 ani am inteles ca a mers la 9 ani la scoala in fine nu conteaza.Problema este ca i- a murit mama si din cauza asta plange mereu in fiecare pauza ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Sora mea a pensat o fata si dupa aceea a aflat ca are SIDA, iar eu mai incolo nestiind mi am tras doua fire de par de pe mana. Se poate sa iau SIDA? Tin sa mentionez ca dupa...? (mai mult)
Am 14 ani, si as vrea sa imi fac un card de debit.Este posibil? Si daca da, la care banca este cel mai ok? As vrea sa fie cu comision 0% pentru retragere si bagare,la cumparaturi, etc...
Uitati cum sta treaba: Peste 2 saptamani voi merge in excursie la Brasov cu clasa mea si cu alta clasa.Treaba este ca nu prea mai vreau sa merg deoarece: 1. Excursia tine 2 zile(sambata si duminica)...? (mai mult)
Am 14 ani,as putea sa ma duc la o banca sa imi fac un card? Daca da, vreau mai multe detalii despre asta
Deci dacă se rupe o alunita si nu curge sânge sunt sanse sa nu faci cancer?
Ce imi recomandatii sa citesc :" Zece negrii mititei" sau "Cei 5 purcelusi"? care vi se pare mai usora, mai usor de retinut...
Ce sa faci cand ai depresie si nu mai ai nicio bucurie, numai vezi motivul pentru care sa traiesti, nu te mai anima nimic..Cum te-ar putea ajuta cineva? Voi ati fost in situatia asta?
Da stiu ca suntem in 2017 si cu un singur search pe google gasesti raspunsul la orice intrebare dar nu si a mea.O mică intrebare "Cum ii spun unui baiat ca il plac?". P.S si el ma place dar ...? (mai mult)
Care este ultima carte din,, Cronicile Wardstone"?
Ce rost are viata cand ai depresie severa si nu te mai bucura nimic? Daca cineva a fost in depresie, cum ati iesit din ea si cum ati gasit lumina din intuneric?
Este normal sa imi placa de cineva la 13 ani? Si este normal sa am un iubit? Inca nu am, dar vreau sa stiu daca ar fi ok sa imi fac unul. Si nu vreau raspunsuri de genul :' Ce sa faci tu cu el?'.
Este normal sa iti apara cearcane sau pungi la ochi de la varsta ede aproximativ 11 ani? Le am de cativa ani deja si doar le acopar cu makeup, nu stiu ce sa fac. Cum pot sa scap de ele.
Bună,ce părere aveți despre suplimentele de memorie? Ati consumat?
E normal să iubesc singurătatea? Menționez că nu sunt o persoană tristă, ba chiar din contră, îmi iubesc viața și oamenii care fac parte din ea la maxim, toți mă știu ca o persoană plină...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu cine este Jeff the killer ma putei ajuta?
E cineva pe aici cu multă experiență pe acest site care să îmi răspundă la o întrebare în privat? Mulțumesc!
Bună, sunt clasa a 7-a si nu înțeleg deloc geometria habar n-am sa fac demonstrațiile etc etc ce as putea face in privinta asta? Sunt disperata si nici bani de pregătire n-am!*fara mișto va rog*
Buna, as vrea sa stiu, daca am 16 ani si 1.70, iar mama are 1.75 si tata 1.86, sunt sanse ca in viitorul apropiat sa ajung si eu la inaltimea mamei mele? Sau macar sa ma mai inalt 2-3 cm?
Am 15 ani, e normal sa nu vorbeasca baietii cu mine DELOC? Efectiv de multe ori vorbesc cu toate fetele din clasa numai cu mine nu.Eu sunt timida dar daca vorbeste cineva cu mine sunt chiar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
fsiena97 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!