as vrea sa fac ceva schimbări la mine și m- as bucura dacă mi- ați da niște sfaturi în legătură cu asta. Un prim lucru pe care as vrea sa îl schimb la mine ar fi sa nu mai îmi pese...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu cine este jeff the killer
Hey! Am de facut o prezentare electronica in Power Point si nu stiu despre ce sa o fac.Idei?
Hey,la ce materii se da baculoare la profilul stiinte ale naturii?
Buna cine ma poate ajuta cu niste idei de cadouri pentru cea mai buna prietena
Cum iti poti face prieteni noi pe internet?
Unde pot vedea clipurile private pe musical.ly? Ca rog.
Pune o întrebare Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Informaţii Utilitare Paranormal12 în 14 Septembrie 2013 | Paranormal12 a întrebat: Stiam de o farsa la telefon cu o inregistrare...? (mai mult)
Hei, am o întrebare. Ce suplimente alimentare as putea lua pentru a mă îngrășa? Mulțumesc mult
Lucram împreună și se tot uita la mine. Fata s- a logodit, urmează sa facă nunta, eu nu arat ca Brad Pitt, ce vrea de la mine. Suntem o echipa și mai arunc un ochi la colegi, și când ajung...? (mai mult)
Saptamana viitoare am balul(sunt in clasa a9a) si vreau sa merg si la after. Dar n- am mai fost in club niciodata(am 14 ani). Sunt din Suceava si afterul se face la LOUNGE.Deci am cateva intrebari...? (mai mult)
Bună TPU... Am o mică- mare problema. Eu si cu un baiat din scoala (pe care il plac, e cu un an mai mic ) suntem buni prieteni, gen vine la mine in pauza, ma conduce acasa, vorbim mult pe mess...? (mai mult)
Comportamentul unei persoane diferă fata de fiecare persoana pe care o întâlnește? Întreb deoarece am văzut ca fostul meu iubit se tine după mai multe fete pe perioade mai lungi de timp decât...? (mai mult)
Fetelor care ar fi baiatul ideal pentru voi adica cum sa arate? Si baieti care ar fi fata ideala pentru voi?
Fratele meu a băut jeck cu suc de roșii si după 10- 15 minute a început sa se înroșească la ochi si să il mănânce pielea... De la jeck nu are nimic, dar de la suc de roșii a început...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor. Voi canta alaturi de clasa mea la un eveniment si am nevoie de piese care se pot canta. adica sa aiba un continut ok fara dragoste sau din astea si sa fie cat mai noi....? (mai mult)
Cum îmi văd întrebările mele de pe TPU? Ca nu le găsesc de nicio culoare! Fundaa mersi
H3LP Cum imi pot descoperi patronusul pe Pottermore? Cand intru imi apare doar negru si se aud zgomote ca de padure.
Ma numesc Alexandra, am 18 ani si de vreo 3 saptamani am inceput sa merg la scoala de soferi, de cand am inceput sa merg la condus instructorul tot m- a intrebat daca sunt singura sau nu, apoi...? (mai mult)
Pentru problemele emotionale, sentimentale..pentru a nu intra intr-o depresie. care ar fi indicat psiholog, psihoterapeut sau psihiatru?
De o saptamana imi vine sa vomit dupa fiecare masa si deja m-am saturat. Mentionez ca nu am un stil de viata asa sanatos. Am fost la doctor dar nu m-a lamurit. Astelt sfaturi de la voi.
Urmează balul bobocilor și aș vrea să merg și eu la club după bal. În primul rând cum îi conving pe- ai mei să mă lase să merg? Și cu ce ar trebui să mă îmbrac? Nu vreau să fie ...? (mai mult)
Am o intrebara pentru baieti(sau fete) ce inseamna daca un baiat ma gadila pe picior si foloseste replica ce mana fina ai ca sa imi atinga mana dar uneori e distant ma place sau nu Funda
Hey, vreau sa trimit mesaj lui Bongo, dar sunt pe Digi, e adevarat ca nu pot trimite daca sunt pe aceasta rețea?
Hello. Nu mai stiu cum sa dorm, cred ca am insomnie. Probabil din cauza stresului.Mai uit si cuvinte. Plang si sunt plictisita. Nu prea sunt atenta la ce fac, am inceput sa confund geanta mea cu...? (mai mult)
Heii, sunt aici cu o intrebare si sper sa ma ajutati va roog! Vineri 13.10 m- am certat cu cele mai bune prietene ale mele, sincer eu le credeam atat de bune si dragute..Vineri ele au vrut sa scrie la...? (mai mult)
Sufar de depresie severa Nu am pe nimeni sunt singur.si vreau sa ma sinucid. Am incercat sa fac ceva sa ma simt mai bine Sa ma uit la filme de exemplu. Dar nu ma pot uita ca nu merge Pe net cu telefonul...? (mai mult)
Am nevoie de idei de majorat... Este in decembrie si nu as vrea sa fie o petrecere traditionala, la restaurant, cu meniu standar, etc. Ceva mai interesant as vrea si nu stiu ce
Cum as putea cunoaste mai multe persoane?
HELP! Prietenul meu trebuie sa faca un test anti drog (urină) pentru anjagare. Cum poti pacali acest test? Sau in cat timp iasă din urina Thc-ul
Caut parinti adoptivi voi naste in curand voi naste o fetita am facut toate analizele necesare am fost la control in fiecare luna si este totul bine nu pot pastra copilul deoarece parintii mei nu ma lasa...? (mai mult)
Ce inseamnă citatul acesta: Lenea este mama a noua inventie din zece, legea lui Murphy. Multumesc.
FUNNNNDAAA! Va rog mult daca se poate sa ma ajutati deoarece am 16 ani si am observat ca in jurul tamplelor imi lipseste par. Imi este tare frica sa nu cumva sa chelesc deoarece mi- as distruge toata ...? (mai mult)
Hmm, o data faci 18 ani, nu- i asa? In curand e majoratul unui prieten, un prieten destul de distant, nu stiu prea multe despre el si de asta nici nu stiu ce sa- i iau drept cadou... Deoarece amandoi...? (mai mult)
Salut vreau sa transfer cuiva MB.....cum fac? eu am Samsung
E posibil sa sufăr de o anumita boala? Vreau sa va spun cam cum sunt eu și sa îmi ziceți părerea despre ce as putea avea. Deci. Am făcut de abia 17 ani. De când ma știu, am un comportament...? (mai mult)
Nu stiu in ce sa ma costumez de Halloween.Idei?
Daca am facut o comanda si este in curs de procesare (adica inca nu a fost pusa pe curier) si daca mai dau o comanda in acest timp inainte sa fie expediata, imi va veni tot coletul la un loc sau prima...? (mai mult)
Dau funda Cum se zice în spaniola 'ce s-a întâmplat cu iubirea noastră iubitule?' Sau 'unde a dispărut iubirea noastra' Și sa fie corect.
Cum pot sa desen frumos
Mi am achizitionat un telefon curand: Sony xperia M5 si mereu cand dau sa se actualizeze, imi da eroare, cum ca nu se poate actualiza si sa incerc mai tarziu... Ce ii pot face? Tot nu il pot...? (mai mult)
Cum se numea cartonul ala care are o clapita sus care tine foile nemiscate cand scrii?
Buna! Acum cateva minute am fost sunata de numarul asta 00244949172860, am crezut ca e mama, dar nu era, am sunat inapoi sa vad cine este si a raspuns o femeie, vorba in alta limba, nu stiu ce limba....? (mai mult)
Cum sa ii spun ca e crush?
Ce sa fac sa dispara parul de pe picioare? vreau sa nu mai creasca parul pe picioare.
Am o intrebare, cum as putea sa o fac pe mana să înțeleagă ca trebuie sa imi de- a câteva ore de meditații la mate? Sunt constientă ca sunt ceva bani de investit, daca nu era necesar nu ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor Trebuie sa merg la o petrecere in stil Halloween si nu stiu in ce sa ma deghizez Machiajul vreau sa mi-l fac eu acasa Imi dati niste idei? Va rog Dau funda
Vreau si eu niste nupe pentru o pagina de Instagram (cu citate etc) Pagina momentan se numeste nebunie_de_moment Dar as vrea sa îl schimb Idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
ElianaSc întreabă:
Albert991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!