TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1044
  • 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
anonim_4396
în 22 Octombrie 2017 |

as vrea sa fac ceva schimbări la mine și m- as bucura dacă mi- ați da niște sfaturi în legătură cu asta. Un prim lucru pe care as vrea sa îl schimb la mine ar fi sa nu mai îmi pese...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristi1999MD
în 22 Octombrie 2017 | Cristi1999MD întreabă:

Buna TPU as vrea sa stiu cine este jeff the killer

9
Răspunde Raportează
Stefaniaelena1234
în 22 Octombrie 2017 | Stefaniaelena1234 întreabă:

Hey! Am de facut o prezentare electronica in Power Point si nu stiu despre ce sa o fac.Idei?

1
Răspunde Raportează
cristinamnt
în 22 Octombrie 2017 | cristinamnt întreabă:

Hey,la ce materii se da baculoare la profilul stiinte ale naturii?

2
Răspunde Raportează
gaby0512
în 22 Octombrie 2017 | gaby0512 întreabă:

Buna cine ma poate ajuta cu niste idei de cadouri pentru cea mai buna prietena

1
Răspunde Raportează
Tapester15
în 22 Octombrie 2017 | Tapester15 întreabă:

Cum iti poti face prieteni noi pe internet?

2
Răspunde Raportează
Alexutaaaaa
în 22 Octombrie 2017 | Alexutaaaaa întreabă:

Unde pot vedea clipurile private pe musical.ly? Ca rog.

0
Răspunde primul Raportează
Fcsb_Andrey_1996
în 22 Octombrie 2017 | Fcsb_Andrey_1996 întreabă:

Pune o întrebare Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Informaţii Utilitare Paranormal12 în 14 Septembrie 2013 | Paranormal12 a întrebat: Stiam de o farsa la telefon cu o inregistrare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ilincaa31
în 22 Octombrie 2017 | Ilincaa31 întreabă:

Hei, am o întrebare. Ce suplimente alimentare as putea lua pentru a mă îngrășa? Mulțumesc mult

1
Răspunde Raportează
tpujan
în 22 Octombrie 2017 | tpujan întreabă:

Lucram împreună și se tot uita la mine. Fata s- a logodit, urmează sa facă nunta, eu nu arat ca Brad Pitt, ce vrea de la mine. Suntem o echipa și mai arunc un ochi la colegi, și când ajung...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Octombrie 2017 |

Saptamana viitoare am balul(sunt in clasa a9a) si vreau sa merg si la after. Dar n- am mai fost in club niciodata(am 14 ani). Sunt din Suceava si afterul se face la LOUNGE.Deci am cateva intrebari...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonimadinAlba
în 22 Octombrie 2017 | anonimadinAlba întreabă:

Bună TPU... Am o mică- mare problema. Eu si cu un baiat din scoala (pe care il plac, e cu un an mai mic ) suntem buni prieteni, gen vine la mine in pauza, ma conduce acasa, vorbim mult pe mess...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anamaria6384
în 22 Octombrie 2017 | Anamaria6384 întreabă:

Comportamentul unei persoane diferă fata de fiecare persoana pe care o întâlnește? Întreb deoarece am văzut ca fostul meu iubit se tine după mai multe fete pe perioade mai lungi de timp decât...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Pitbullllll
în 22 Octombrie 2017 | Pitbullllll întreabă:

Fetelor care ar fi baiatul ideal pentru voi adica cum sa arate? Si baieti care ar fi fata ideala pentru voi?

6
Răspunde Raportează
Anonimul1920
în 21 Octombrie 2017 | Anonimul1920 întreabă:

Fratele meu a băut jeck cu suc de roșii si după 10- 15 minute a început sa se înroșească la ochi si să il mănânce pielea... De la jeck nu are nimic, dar de la suc de roșii a început...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima12203
în 21 Octombrie 2017 | Anonima12203 întreabă:

Am nevoie de putin ajutor. Voi canta alaturi de clasa mea la un eveniment si am nevoie de piese care se pot canta. adica sa aiba un continut ok fara dragoste sau din astea si sa fie cat mai noi....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
atwinklebon
în 21 Octombrie 2017 | atwinklebon întreabă:

Cum îmi văd întrebările mele de pe TPU? Ca nu le găsesc de nicio culoare! Fundaa mersi

1
Răspunde Raportează
Alexandradelevigne
în 21 Octombrie 2017 | Alexandradelevigne întreabă:

H3LP Cum imi pot descoperi patronusul pe Pottermore? Cand intru imi apare doar negru si se aud zgomote ca de padure.

1
Răspunde Raportează
alexandra103
în 21 Octombrie 2017 | alexandra103 întreabă:

Ma numesc Alexandra, am 18 ani si de vreo 3 saptamani am inceput sa merg la scoala de soferi, de cand am inceput sa merg la condus instructorul tot m- a intrebat daca sunt singura sau nu, apoi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Pentru problemele emotionale, sentimentale..pentru a nu intra intr-o depresie. care ar fi indicat psiholog, psihoterapeut sau psihiatru?

5
Răspunde Raportează
AnaAnastasiaaaa
în 21 Octombrie 2017 | AnaAnastasiaaaa întreabă:

De o saptamana imi vine sa vomit dupa fiecare masa si deja m-am saturat. Mentionez ca nu am un stil de viata asa sanatos. Am fost la doctor dar nu m-a lamurit. Astelt sfaturi de la voi.

1
Răspunde Raportează
Elena2001BR
în 21 Octombrie 2017 | Elena2001BR întreabă:

Urmează balul bobocilor și aș vrea să merg și eu la club după bal. În primul rând cum îi conving pe- ai mei să mă lase să merg? Și cu ce ar trebui să mă îmbrac? Nu vreau să fie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Am o intrebara pentru baieti(sau fete) ce inseamna daca un baiat ma gadila pe picior si foloseste replica ce mana fina ai ca sa imi atinga mana dar uneori e distant ma place sau nu Funda

1
Răspunde Raportează
Mary754
în 21 Octombrie 2017 | Mary754 întreabă:

Hey, vreau sa trimit mesaj lui Bongo, dar sunt pe Digi, e adevarat ca nu pot trimite daca sunt pe aceasta rețea?

2
Răspunde Raportează
LolaMona
în 21 Octombrie 2017 | LolaMona întreabă:

Hello. Nu mai stiu cum sa dorm, cred ca am insomnie. Probabil din cauza stresului.Mai uit si cuvinte. Plang si sunt plictisita. Nu prea sunt atenta la ce fac, am inceput sa confund geanta mea cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaS3409
în 21 Octombrie 2017 | AndreeaS3409 întreabă:

Heii, sunt aici cu o intrebare si sper sa ma ajutati va roog! Vineri 13.10 m- am certat cu cele mai bune prietene ale mele, sincer eu le credeam atat de bune si dragute..Vineri ele au vrut sa scrie la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaS3409

Heii, sunt aici cu o intrebare si sper sa ma ajutati va roog! Vineri 13.10 m- am certat cu cele mai bune prietene ale mele, sincer eu le credeam atat de bune si dragute..Vineri ele au vrut sa scrie la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreeaS3409

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Sufar de depresie severa Nu am pe nimeni sunt singur.si vreau sa ma sinucid. Am incercat sa fac ceva sa ma simt mai bine Sa ma uit la filme de exemplu. Dar nu ma pot uita ca nu merge Pe net cu telefonul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Am nevoie de idei de majorat... Este in decembrie si nu as vrea sa fie o petrecere traditionala, la restaurant, cu meniu standar, etc. Ceva mai interesant as vrea si nu stiu ce

2
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 21 Octombrie 2017 | alexalx1234 întreabă:

Cum as putea cunoaste mai multe persoane?

8
Răspunde Raportează
MikeDenis
în 21 Octombrie 2017 | MikeDenis întreabă:

HELP! Prietenul meu trebuie sa faca un test anti drog (urină) pentru anjagare. Cum poti pacali acest test? Sau in cat timp iasă din urina Thc-ul

2
Răspunde Raportează
andreea050
în 21 Octombrie 2017 | andreea050 întreabă:

Caut parinti adoptivi voi naste in curand voi naste o fetita am facut toate analizele necesare am fost la control in fiecare luna si este totul bine nu pot pastra copilul deoarece parintii mei nu ma lasa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Negru_Rebeca_2002
în 21 Octombrie 2017 | Negru_Rebeca_2002 întreabă:

Ce inseamnă citatul acesta: Lenea este mama a noua inventie din zece, legea lui Murphy. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Timidul333
în 21 Octombrie 2017 | Timidul333 întreabă:

FUNNNNDAAA! Va rog mult daca se poate sa ma ajutati deoarece am 16 ani si am observat ca in jurul tamplelor imi lipseste par. Imi este tare frica sa nu cumva sa chelesc deoarece mi- as distruge toata ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xPegasus
în 21 Octombrie 2017 | xPegasus întreabă:

Hmm, o data faci 18 ani, nu- i asa? In curand e majoratul unui prieten, un prieten destul de distant, nu stiu prea multe despre el si de asta nici nu stiu ce sa- i iau drept cadou... Deoarece amandoi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Divile_Mihaela_1983
în 21 Octombrie 2017 | Divile_Mihaela_1983 întreabă:

Salut vreau sa transfer cuiva MB.....cum fac? eu am Samsung

1
Răspunde Raportează
SunshineSunrise
în 21 Octombrie 2017 | SunshineSunrise întreabă:

E posibil sa sufăr de o anumita boala? Vreau sa va spun cam cum sunt eu și sa îmi ziceți părerea despre ce as putea avea. Deci. Am făcut de abia 17 ani. De când ma știu, am un comportament...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Stefaniaelena1234
în 21 Octombrie 2017 | Stefaniaelena1234 întreabă:

Nu stiu in ce sa ma costumez de Halloween.Idei?

2
Răspunde Raportează
InTrEbArStupide
în 21 Octombrie 2017 | InTrEbArStupide întreabă:

Daca am facut o comanda si este in curs de procesare (adica inca nu a fost pusa pe curier) si daca mai dau o comanda in acest timp inainte sa fie expediata, imi va veni tot coletul la un loc sau prima...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anaare
în 21 Octombrie 2017 | Anaare întreabă:

Dau funda Cum se zice în spaniola 'ce s-a întâmplat cu iubirea noastră iubitule?' Sau 'unde a dispărut iubirea noastra' Și sa fie corect.

2
Răspunde Raportează
Gheorghe_Schipor_1985
în 21 Octombrie 2017 | Gheorghe_Schipor_1985 întreabă:

Cum pot sa desen frumos

2
Răspunde Raportează
MariaMagdalenaIoana
în 21 Octombrie 2017 | MariaMagdalenaIoana întreabă:

Mi am achizitionat un telefon curand: Sony xperia M5 si mereu cand dau sa se actualizeze, imi da eroare, cum ca nu se poate actualiza si sa incerc mai tarziu... Ce ii pot face? Tot nu il pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
idk0panda
în 21 Octombrie 2017 | idk0panda întreabă:

Cum se numea cartonul ala care are o clapita sus care tine foile nemiscate cand scrii?

1
Răspunde Raportează
CezaraEM
în 21 Octombrie 2017 | CezaraEM întreabă:

Buna! Acum cateva minute am fost sunata de numarul asta 00244949172860, am crezut ca e mama, dar nu era, am sunat inapoi sa vad cine este si a raspuns o femeie, vorba in alta limba, nu stiu ce limba....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Morariu_Eliza_2000
în 21 Octombrie 2017 | Morariu_Eliza_2000 întreabă:

Cum sa ii spun ca e crush?

3
Răspunde Raportează
sorinel98
în 21 Octombrie 2017 | sorinel98 întreabă:

Ce sa fac sa dispara parul de pe picioare? vreau sa nu mai creasca parul pe picioare.

3
Răspunde Raportează
Alynutza5
în 21 Octombrie 2017 | Alynutza5 întreabă:

Am o intrebare, cum as putea sa o fac pe mana să înțeleagă ca trebuie sa imi de- a câteva ore de meditații la mate? Sunt constientă ca sunt ceva bani de investit, daca nu era necesar nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Morariu_Eliza_2000
în 21 Octombrie 2017 | Morariu_Eliza_2000 întreabă:

Am nevoie de ajutor Trebuie sa merg la o petrecere in stil Halloween si nu stiu in ce sa ma deghizez Machiajul vreau sa mi-l fac eu acasa Imi dati niste idei? Va rog Dau funda

2
Răspunde Raportează
Daniela203
în 21 Octombrie 2017 | Daniela203 întreabă:

Vreau si eu niste nupe pentru o pagina de Instagram (cu citate etc) Pagina momentan se numeste nebunie_de_moment Dar as vrea sa îl schimb Idei?

2
Răspunde Raportează
  • 1044
  • 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 12 ore

sebijr întreabă:

O fată dacă aș simți- o și aș auzi- o Cu amândoi ochi nu pot vedea nimic cu ei din păcate de la naștere. Nici nu știu cum arată ea ca și fată, că nu am cum să văd cu ei ochi nimic. ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 4 ore

9PM întreabă:

De ce tot se scumpesc preturile la alimente daca nea Bolovan a zis public că plafonează taxele și restul timp de 6 luni? Sa nu mai zic că pe Glovo și restul vad la o shaorma cum s- a scumpit de la...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 21 ore

ElianaSc întreabă:

Merita sa mai faci o renovare de apartament sau e mai bine sa faci doar "carpeli" cand e cazul?
    10 răspunsuri
  • Albert991
    trimisă pe 26 Octombrie

Albert991 întreabă:

M-am inscris la scoala de soferi. Este obligatoriu sa merg la legislatie?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.207
  • Întrebări: 3.952.382
  • Răspunsuri: 17.649.362
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 63 minute
Ce zici de un quiz?
Savana

Savana

Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!

Start quiz
Categorii
  • 651.970 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.756 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.025 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.020 Conversaţii