TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1048
  • 1049
  • 1050
  • 1051
  • 1052
Sorina024
în 17 Octombrie 2017 | Sorina024 întreabă:

Eu nu ma pot intelege cu mine sub nici o forma. Nu- mi place nimic la mine, le vad pe toate in jurul meu de 1000 de ori mai frumoase, ma simt mereu in plus, am tot felul de ganduri penibile care nu ma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Madness345
în 17 Octombrie 2017 | Madness345 întreabă:

TPU, cunosc o fata de ceva timp. suntem prieteni. glumim vorbim etc. Glumesc mai mereu sa zic asa. este destul de frumoasa, dar ii zic cateodata ca o iubesc ca tin la ea, o fac iubirea mea :)). Dar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
valentin2002
în 17 Octombrie 2017 | valentin2002 întreabă:

Am nevoie urgent de o coregrafie de dans popular pentru balul bobocilor! Vă rog frumos să mă ajutați! Trebuie să aibă cam 3 minute și dificultate ușor spre mediu! Mulțumesc mult celor care și-...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Antonela10
în 17 Octombrie 2017 | Antonela10 întreabă:

Sunt la inceput cu menstruatia! Si o am inceata si putina si neregulata.As vrea sa stiu mi-se va regula vreodata? Imi va veni vreodata mai mult sau trebuie sa merg la ginecolog?

2
Răspunde Raportează
Cocacolr
Întrebare recomandată în 17 Octombrie 2017 | Cocacolr întreabă:

Ce carti recomandati pentru adolescenti? Chiar nu stiu ce sa imi mai cumpar.

11
Răspunde Raportează
mainnameistluca
în 17 Octombrie 2017 | mainnameistluca întreabă:

Cati cm este normal sa creasca penisul pe an intre 10-18 ani?

1
Răspunde Raportează
Damon217
în 17 Octombrie 2017 | Damon217 întreabă:

Cam cat castiga starurile care joaca in filme xxx de top? Cine le da bani acestora?

1
Răspunde Raportează
7Cristian7
în 17 Octombrie 2017 | 7Cristian7 întreabă:

Cum sa nu imi mai pese de ce note iau la liceu... Avand in vedere ca sunt a 9a. Sunt stresat din cauza notelor.

2
Răspunde Raportează
AndreeaBradeah
în 17 Octombrie 2017 | AndreeaBradeah întreabă:

Cum pot sa ii demonstrez unei persoane ca nu o mint cand spun ca nu eu i-am furat contul de Facebook?

1
Răspunde Raportează
LanguageMaster
în 17 Octombrie 2017 | LanguageMaster întreabă:

De ce la facultate în primele săptămâni colegii sunt mai reci?

11
Răspunde Raportează
în 17 Octombrie 2017 | miplacesacitesc întreabă:

URGENt! Ce balsamuri de buze mentolate/ foarte parfumate /aromate (sa se simtă ) știți? Sa și hidrateze ..scuze pentru categorie

7
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 17 Octombrie 2017 | alexalx1234 întreabă:

Fetele preferă băieții înalți sau scunzi?

17
Răspunde Raportează
Ana47
în 17 Octombrie 2017 | Ana47 întreabă:

Daca un cuplu care are copii divorteaza, si dupa un timp se inteleg ca parintele care trebuia sa plateasca pensie alimentară sa nu o mai plătească, copilul o poate solicita atunci cand creste...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DeCeMaiConteaz?
în 17 Octombrie 2017 | DeCeMaiConteaz? întreabă:

sa incepem. Nu am viata sociala si am doar 4 prieteni(care sunt de fapt fete, eu sunt baiat). Pana si cu aceste 4 prietene am impresia ca a cam inceput sa scartaie relatia.Cu una dintre ele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreiYtbBro
în 17 Octombrie 2017 | AndreiYtbBro întreabă:

Am nevoie de voi. Ce scoala din Bucuresti sector 3 face ore pana la ora 5 seara, mai precis in clasa a 9-a Dau funda la raspunsul corect si detaliat.

1
Răspunde Raportează
Rebeecaa00
în 17 Octombrie 2017 | Rebeecaa00 întreabă:

Stie careva unde as putea vedea 3MSC partea a 3 a? Sau macar daca s-a lansat?

0
codpenal2018
în 17 Octombrie 2017 | codpenal2018 întreabă:

Salutare, ce job part time mi-as putea lua ca elev 17 ani, învăț de după amiază?

2
Răspunde Raportează
Iulian_Ionita_2001
în 17 Octombrie 2017 | Iulian_Ionita_2001 întreabă:

Am 16 am ai am 1.63 cm si nu prea am mai crescut si fac sala de câteva luni ce sa fac sa mai cresc in înălțime?

1
Răspunde Raportează
Edmonds2342
în 17 Octombrie 2017 | Edmonds2342 întreabă:

Cum fac sa ma detasez de prima parte a zilei (scoala), atunci când ajung acasă, la amiaza? Sa nu ma mai gândesc la ce a fost în ziua respectivă la scoala.

2
Răspunde Raportează
Madness345
în 17 Octombrie 2017 | Madness345 întreabă:

Salutare TPU, sa va povestesc putin din ce mi- sa intamplat.Am in clasa un "smechras bataus" sa- i zic asa. nu prea am avut tangente cu el, dar s- a luat de mine acum 2 zile, ca iti dau un pumn in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Neo12
în 17 Octombrie 2017 | Neo12 întreabă:

Bună! Ştie cineva detalii despre băutura Tanita? Pe google nu găsesc mai mimic. Ofer fundă Mulțumec

1
Răspunde Raportează
xRaduC
în 17 Octombrie 2017 | xRaduC întreabă:

Cum se numește acea acțiune prin care cineva are o modestie proastă și manifestă disrespect, refuzând ajutorul unei persoane, spunându- i că nu e bun acel ajutor, cu toate că nu a auzit ideea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
danutadani65eee
în 17 Octombrie 2017 | danutadani65eee întreabă:

Salut, am si eu o intrebare, am fost la ginecolog acum cateva luni dupa ce mi- am dat seama ca am infectie, am luat un tratament de care nu m- am tinut, acum azi iar am fost dar la alta doctora si mi-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 17 Octombrie 2017 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

După părerea voastră ce este un lider? Ce calități trebuie sa aibă el? Ar avea ceva dacă el nu ar fi ca ceilalți? Să aibă o gândire diferită de a celorlalți dar la final să ducă misiunea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anomim2025
în 17 Octombrie 2017 | Anomim2025 întreabă:

De ce unii oamenii au tendința în general să își dea cu părerea despre un subiect pe care nu l-au studiat și nu îl știu deloc?

5
Răspunde Raportează
roxanacld123
în 17 Octombrie 2017 | roxanacld123 întreabă:

Buna am 17 ani si vrea sa ma mut la iubitul meu(19 ani). Daca mama anunta politia are ce sa mi faca mie sau iubitului meu, adica daca dau o declaratie ma mai poate lua acasa?

11
Răspunde Raportează
Robert03122002
în 17 Octombrie 2017 | Robert03122002 întreabă:

Deci, sunt in clasa a 9-a ( profil bio-chimie) și simt că nu mai pot, e foarte greu, dar totuși vreau să devin medic! Am început anul prost! Ce să fac?

4
Răspunde Raportează
IoanAlexandru1998
în 17 Octombrie 2017 | IoanAlexandru1998 întreabă:

Ce replici stiti de la mo si F. O. C. A. din roboții Cele mai tari primesc funda!

2
Răspunde Raportează
PerPum
în 17 Octombrie 2017 | PerPum întreabă:

Anii trecuți mereu mergeam vara cu colegii im tabere, dar a început liceul si nu mai suntem în aceași clasa:( dar am vb intre noi sa gasim o tabără si sa mergem, am prefera la mare, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Duluman2002
în 16 Octombrie 2017 | Duluman2002 întreabă:

Hei TPU.Am o problemă.Eu frecventez profilul real la liceu şi totuşi voi continua să studiez limba latină gratis în particular pentru olimpiadă, alături de profesoara mea care m- a ajutat să ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Octombrie 2017 |

Îmi puteți face o poezie de dragoste comica pentru o fata pe nume Andreea? Are ochi căprui, sete tot timpul zâmbitoare adora unicorni si ATE 14 ani.

4
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 16 Octombrie 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

Daca se intampla cutremur/incendiu in timpul evaluarii nationale se repeta examenul a doua zi? Daca chiar tu impreuna cu amicii tai ati pus la cale acest incediu, tu mai ai voie sa dai evaluarea nationala...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OaieBlonda
în 16 Octombrie 2017 | OaieBlonda întreabă:

Care este diferenta dintre vogue click verde și albastru?

1
Răspunde Raportează
RuskiAlex
în 16 Octombrie 2017 | RuskiAlex întreabă:

imi place de o fata din clasa (eu sunt a9-a) si o cunosc abia de o luna si vreau sa ii scriu un mesaj cu te plac dar nu stiu cum sa ii spun ma poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
Happy33
în 16 Octombrie 2017 | Happy33 întreabă:

Un baiat mai mic ca mine, suntem la aceiasi facultate, dar in clase diferite, ii place de mine. Se cam da si singur de gol si mai mi- au zis si prietenii/ele lui. L- am mai intrebat daca ma place si...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
coloratcurcubeu16
în 16 Octombrie 2017 | coloratcurcubeu16 întreabă:

Sunt clasa a Xa si vreau sa ma mut la un alt liceu, din alt oras. Trebuie sa astept un semestru ca sa ma pot muta sau pot si acum?

18
Răspunde Raportează
Kirra789
în 16 Octombrie 2017 | Kirra789 întreabă:

Csf daca crush nu zice nimic cand cineva i-a spus ca il placi?(rog "seriozitate")

4
Răspunde Raportează
SECRET33
în 16 Octombrie 2017 | SECRET33 întreabă:

Cineva mi-a făcut un cont de IMVU și din păcate acum are ceva cu mine și vrea sa dezactiveze contul, dacă am schimbat parola mai poate face asta?

3
Răspunde Raportează
NubleReapper
în 16 Octombrie 2017 | NubleReapper întreabă:

Care este cea mai buna metoda de a avea patratele repede?

7
Răspunde Raportează
Duluman2002
în 16 Octombrie 2017 | Duluman2002 întreabă:

Bună TPU.Am nevoie de puţin ajutor.Îmi poate spune cineva, care sunt paşii de a traduce o propoyiţie din latină în română?

1
Răspunde Raportează
littleladybug
în 16 Octombrie 2017 | littleladybug întreabă:

Aveti idee cum pot sa fac un backup la un iphone 6s din contul de icloud inapoi in telefon? Vreau ca tot ce am stocat in icloud sa imi apara in telefon

0
Dianna10rusuu
în 16 Octombrie 2017 | Dianna10rusuu întreabă:

Am nevoie de niste mesaje pentru fostul să regrete ce a pierdut l.am iubit mai mult decat trebuia.Dau funda.Multumesc!

3
Răspunde Raportează
xSega
în 16 Octombrie 2017 | xSega întreabă:

Credeți ca atunci când un părinte își face copilul prost și ca nu e bun de nimic cu timpul ii implementează ideea asta in minte iar când va deveni mare va deveni exact ce ii spuneau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AdrienWH
în 16 Octombrie 2017 | AdrienWH întreabă:

De curand m- am certat cu un prieten bun, deoarece i am zis ca este un prieten fals fiindca nu isi face timp sa vorbeasca cu mine.(lui nu i am zis chestia asta.I am zis ca e fals si atat). Deeci...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Stefan_Zagheanu_2002
în 16 Octombrie 2017 | Stefan_Zagheanu_2002 întreabă:

Ce îmi sugerați pentru a scăpa de acnee având în vedera ca beau foarte mult suc și mănânc în fiecare zi la școală mâncare fast food?

7
Răspunde Raportează
FlowerPower69
în 16 Octombrie 2017 | FlowerPower69 întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Nu stiu spre ce domaniu sa ma orientez. Dintr.o persectiva obiectiva ar fi mai avantajoasa facultatea de drept sau cea de arhitectura. Imi plac ambele in mod egal

2
Răspunde Raportează
AoiChan
în 16 Octombrie 2017 | AoiChan întreabă:

Salut, in curand e majoratul meu si as vrea sa gasesc un loc micut (pentru aprox 15 persoane) unde eventual sa dansam...sau sa fie jocuri gen hockey de masa sau un bar sau ceva unde sa nu moara toti de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gherasim_Alex_1999
în 16 Octombrie 2017 | Gherasim_Alex_1999 întreabă:

As vrea sa particip la balul bobocilor dar nu am nici un talent ascund. Dau cu stângul în dreptul când dansez, când ma apuc sa cant falsez. Ce as putea face la proba de talent?

1
Răspunde Raportează
alexiaolaru09
în 16 Octombrie 2017 | alexiaolaru09 întreabă:

URGENT! Pentru fete: deci nu stiu de ce am multa energie, am pofta de dulciuri. Azi la scoala n.am prea avut chef de nimic, iar acum am energie de as sarii pana in tavan. Menstruatia nu mi.a...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Manumescr
în 16 Octombrie 2017 | Manumescr întreabă:

Ce înseamnă : - sa tii la cineva - sa îți fie drag de cineva?

5
Răspunde Raportează
  • 1048
  • 1049
  • 1050
  • 1051
  • 1052
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 22 ore

sebijr întreabă:

Salutare TPU. Sebastian sunt eu, ?i am 25 de ani recent am nplinit. Cred c? mie de ajuns s? mai m? obosesc s? tot caut, s? tot cer ?i s? tot ntreb: Ieri, am fost la Cluj la o agen?ie ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă pe 25 Octombrie

ElianaSc întreabă:

Care credeti ca ar fi un pret corect pentru un apartament de 50 mp in bloc vechi, dinainte de cutremur: A. In stare rea, adica necesitand renovare totala. B. In stare locuibila, dar care mai necesita...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 18 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre ideea asta cum ca orice boala indiferent despre care e vorba vine din interior adica de la mintea ta si nu invers de la exterior?
    12 răspunsuri
  • Mariaseicaru1963
    trimisă acum 18 ore

Mariaseicaru1963 întreabă:

Mi s au astupat g?urile pentru cercei din urechi... Cum le pot sau cu ce le pot destupa? Am ncercat cu cercelul, cu acul... Nu merge! Ce pot face, vreau sa port cercei, dup? ce nu am mai purtat ...? (mai mult)
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.189
  • Întrebări: 3.952.356
  • Răspunsuri: 17.649.192
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Modern Family

Modern Family

Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.754 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.024 Carieră
  • 20.335 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.012 Conversaţii