Eu nu ma pot intelege cu mine sub nici o forma. Nu- mi place nimic la mine, le vad pe toate in jurul meu de 1000 de ori mai frumoase, ma simt mereu in plus, am tot felul de ganduri penibile care nu ma...? (mai mult)
TPU, cunosc o fata de ceva timp. suntem prieteni. glumim vorbim etc. Glumesc mai mereu sa zic asa. este destul de frumoasa, dar ii zic cateodata ca o iubesc ca tin la ea, o fac iubirea mea :)). Dar ...? (mai mult)
Am nevoie urgent de o coregrafie de dans popular pentru balul bobocilor! Vă rog frumos să mă ajutați! Trebuie să aibă cam 3 minute și dificultate ușor spre mediu! Mulțumesc mult celor care și-...? (mai mult)
Sunt la inceput cu menstruatia! Si o am inceata si putina si neregulata.As vrea sa stiu mi-se va regula vreodata? Imi va veni vreodata mai mult sau trebuie sa merg la ginecolog?
Ce carti recomandati pentru adolescenti? Chiar nu stiu ce sa imi mai cumpar.
Cati cm este normal sa creasca penisul pe an intre 10-18 ani?
Cam cat castiga starurile care joaca in filme xxx de top? Cine le da bani acestora?
Cum sa nu imi mai pese de ce note iau la liceu... Avand in vedere ca sunt a 9a. Sunt stresat din cauza notelor.
Cum pot sa ii demonstrez unei persoane ca nu o mint cand spun ca nu eu i-am furat contul de Facebook?
De ce la facultate în primele săptămâni colegii sunt mai reci?
URGENt! Ce balsamuri de buze mentolate/ foarte parfumate /aromate (sa se simtă ) știți? Sa și hidrateze ..scuze pentru categorie
Fetele preferă băieții înalți sau scunzi?
Daca un cuplu care are copii divorteaza, si dupa un timp se inteleg ca parintele care trebuia sa plateasca pensie alimentară sa nu o mai plătească, copilul o poate solicita atunci cand creste...? (mai mult)
sa incepem. Nu am viata sociala si am doar 4 prieteni(care sunt de fapt fete, eu sunt baiat). Pana si cu aceste 4 prietene am impresia ca a cam inceput sa scartaie relatia.Cu una dintre ele...? (mai mult)
Am nevoie de voi. Ce scoala din Bucuresti sector 3 face ore pana la ora 5 seara, mai precis in clasa a 9-a Dau funda la raspunsul corect si detaliat.
Stie careva unde as putea vedea 3MSC partea a 3 a? Sau macar daca s-a lansat?
Salutare, ce job part time mi-as putea lua ca elev 17 ani, învăț de după amiază?
Am 16 am ai am 1.63 cm si nu prea am mai crescut si fac sala de câteva luni ce sa fac sa mai cresc in înălțime?
Cum fac sa ma detasez de prima parte a zilei (scoala), atunci când ajung acasă, la amiaza? Sa nu ma mai gândesc la ce a fost în ziua respectivă la scoala.
Salutare TPU, sa va povestesc putin din ce mi- sa intamplat.Am in clasa un "smechras bataus" sa- i zic asa. nu prea am avut tangente cu el, dar s- a luat de mine acum 2 zile, ca iti dau un pumn in...? (mai mult)
Bună! Ştie cineva detalii despre băutura Tanita? Pe google nu găsesc mai mimic. Ofer fundă Mulțumec
Cum se numește acea acțiune prin care cineva are o modestie proastă și manifestă disrespect, refuzând ajutorul unei persoane, spunându- i că nu e bun acel ajutor, cu toate că nu a auzit ideea...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, am fost la ginecolog acum cateva luni dupa ce mi- am dat seama ca am infectie, am luat un tratament de care nu m- am tinut, acum azi iar am fost dar la alta doctora si mi-...? (mai mult)
După părerea voastră ce este un lider? Ce calități trebuie sa aibă el? Ar avea ceva dacă el nu ar fi ca ceilalți? Să aibă o gândire diferită de a celorlalți dar la final să ducă misiunea...? (mai mult)
De ce unii oamenii au tendința în general să își dea cu părerea despre un subiect pe care nu l-au studiat și nu îl știu deloc?
Buna am 17 ani si vrea sa ma mut la iubitul meu(19 ani). Daca mama anunta politia are ce sa mi faca mie sau iubitului meu, adica daca dau o declaratie ma mai poate lua acasa?
Deci, sunt in clasa a 9-a ( profil bio-chimie) și simt că nu mai pot, e foarte greu, dar totuși vreau să devin medic! Am început anul prost! Ce să fac?
Ce replici stiti de la mo si F. O. C. A. din roboții Cele mai tari primesc funda!
Anii trecuți mereu mergeam vara cu colegii im tabere, dar a început liceul si nu mai suntem în aceași clasa:( dar am vb intre noi sa gasim o tabără si sa mergem, am prefera la mare, ...? (mai mult)
Hei TPU.Am o problemă.Eu frecventez profilul real la liceu şi totuşi voi continua să studiez limba latină gratis în particular pentru olimpiadă, alături de profesoara mea care m- a ajutat să ...? (mai mult)
Îmi puteți face o poezie de dragoste comica pentru o fata pe nume Andreea? Are ochi căprui, sete tot timpul zâmbitoare adora unicorni si ATE 14 ani.
Daca se intampla cutremur/incendiu in timpul evaluarii nationale se repeta examenul a doua zi? Daca chiar tu impreuna cu amicii tai ati pus la cale acest incediu, tu mai ai voie sa dai evaluarea nationala...? (mai mult)
Care este diferenta dintre vogue click verde și albastru?
imi place de o fata din clasa (eu sunt a9-a) si o cunosc abia de o luna si vreau sa ii scriu un mesaj cu te plac dar nu stiu cum sa ii spun ma poate ajuta cineva?
Un baiat mai mic ca mine, suntem la aceiasi facultate, dar in clase diferite, ii place de mine. Se cam da si singur de gol si mai mi- au zis si prietenii/ele lui. L- am mai intrebat daca ma place si...? (mai mult)
Sunt clasa a Xa si vreau sa ma mut la un alt liceu, din alt oras. Trebuie sa astept un semestru ca sa ma pot muta sau pot si acum?
Csf daca crush nu zice nimic cand cineva i-a spus ca il placi?(rog "seriozitate")
Cineva mi-a făcut un cont de IMVU și din păcate acum are ceva cu mine și vrea sa dezactiveze contul, dacă am schimbat parola mai poate face asta?
Care este cea mai buna metoda de a avea patratele repede?
Bună TPU.Am nevoie de puţin ajutor.Îmi poate spune cineva, care sunt paşii de a traduce o propoyiţie din latină în română?
Aveti idee cum pot sa fac un backup la un iphone 6s din contul de icloud inapoi in telefon? Vreau ca tot ce am stocat in icloud sa imi apara in telefon
Am nevoie de niste mesaje pentru fostul să regrete ce a pierdut l.am iubit mai mult decat trebuia.Dau funda.Multumesc!
Credeți ca atunci când un părinte își face copilul prost și ca nu e bun de nimic cu timpul ii implementează ideea asta in minte iar când va deveni mare va deveni exact ce ii spuneau...? (mai mult)
De curand m- am certat cu un prieten bun, deoarece i am zis ca este un prieten fals fiindca nu isi face timp sa vorbeasca cu mine.(lui nu i am zis chestia asta.I am zis ca e fals si atat). Deeci...? (mai mult)
Ce îmi sugerați pentru a scăpa de acnee având în vedera ca beau foarte mult suc și mănânc în fiecare zi la școală mâncare fast food?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Nu stiu spre ce domaniu sa ma orientez. Dintr.o persectiva obiectiva ar fi mai avantajoasa facultatea de drept sau cea de arhitectura. Imi plac ambele in mod egal
Salut, in curand e majoratul meu si as vrea sa gasesc un loc micut (pentru aprox 15 persoane) unde eventual sa dansam...sau sa fie jocuri gen hockey de masa sau un bar sau ceva unde sa nu moara toti de...? (mai mult)
As vrea sa particip la balul bobocilor dar nu am nici un talent ascund. Dau cu stângul în dreptul când dansez, când ma apuc sa cant falsez. Ce as putea face la proba de talent?
URGENT! Pentru fete: deci nu stiu de ce am multa energie, am pofta de dulciuri. Azi la scoala n.am prea avut chef de nimic, iar acum am energie de as sarii pana in tavan. Menstruatia nu mi.a...? (mai mult)
Ce înseamnă : - sa tii la cineva - sa îți fie drag de cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!