Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
va rog frumos ajutati- ma! Poate cineva sa- mi sfatuiasca ceva pentru acnee? Eu am incercat diverse remedii naturale, dar nu au ajutat.Va rog frumos, eu asa ma rusinez de acnee, mai ales cand imi...? (mai mult)
Cum fac sa nu imi mai fie foame? Inafara de a bea apa.
Cum va reactiona o fata timida daca o intrebi daca ea in general este asa timida?
Buna,m-am asezat in bratele unui tip si eram pe penisul lui, iar acesta era tare, ce inseamna?
Era o aplicatie pe mazin play, puneai 2 poze, si oameni random votau ce le place mai mult. am avut aplicatia mai demult, dar nu mai stiu cum se numea si o vreau din nou. stie cineva?
Cum vi se pare programul meu de munca 17 ore pe zi de munca timp de 5 zile la rand? Cum vi se pare și să fi și bătaia de joc. Lucrez că ospătar șpagă nimic rare ori când i- au 20 de lei salariu...? (mai mult)
Stiti care este avantajul la a fi virgin/virgina? Nu aveti boli cu transmitere sexuala (bts) care sa va puna viata in pericol. Daca aveti si o igiena buna si un stil de viata sanatos, sunteti ca si nou-...? (mai mult)
Nu pot dormi noaptea. Ce sa fac?
Stie cineva cum pot sa imi actualizez telefonul (J5 2016) la Android 7.0?
Iubitul meu nu ma atinge. Suntem de ceva vreme impreuna si rar ma ia in brate, adica din cate stiu un baiat cand doreste o fata o atinge, pipaie etc. Sfaturi?
Hei, am 14 ani, aş vrea sa imi pun la o zi speciala lentile albastre. aş putea la varsta asta? si unde mai exact sa ma duc sa imi verifice diopriile? adica nu stiu prea multe despre ele. ce trebuie...? (mai mult)
Heii! Cine stie un magazin ceva unde gasesc balerini pentru dans sportiv si ieftini in Iasi? Fundittaa
Cei care stiti Engleza si Franceza foarte bine, ce inseamna fraza combinata ``Comme des fu.ck down?`` Mi- am cumparat o sapca pe care scrie asta, si nu inteleg ce poate sa insemne, adica ...? (mai mult)
Cum pot sa raportez un utilizator TPU. Am pus o intrebare si a raspuns cu totul altceva si i.am dat evaluare, si de aici circul. Individul injura ca la usa cortului si ma gandesc sa il scutur putin. Adica...? (mai mult)
va rog ajutati- ma..era vorba ca de Crăciun trebuia sa primesc o pisică, care la randul ei sa stea in casa..si acum mama a spus că nu imi mai ia nimic ca nu vrea sa avem o pisică in casa...? (mai mult)
Buna, vouă nu vi s- a întâmplat niciodată atunci când va place de cineva și gen încercați sa nu faceți o impresie proastă comunicați sec și vorbiți mai nimic? Mie mi se întâmplă mereu ...? (mai mult)
Daca toata lumea se plange de societatea din ziua de azi, atunci de ce nu face nimeni nimic sa o schimbe? Eu unul sunt cam dezamagit cand aud de la persoane de 35 - 40+ ani, , eh. asa este tineretul...? (mai mult)
Daca sunt la un liceu cu profil mecanic auto in care suntem numai baieti ( mai exact 25) cum va fi banchetul de clasa a 12 adica fara fete, dansam baiat cu baiat sau cum mi se pare naspa rau? Are careva...? (mai mult)
Hei. Vreau sa îmi fac un cont de insta unde sa îmi postez desenele, dar nu am nicio idee de nume. Sfaturi? Mă numesc Dianna, în caz ca aveți vreo idee care conține și numele meu. Multumesc
Știam de mult timp ca unui baiat ii place de mine si am decis sa fac eu primul pas. Lam invitat la o plimbare insa el a vazut mesajul si nu a raspuns. Ce pot face? Aveti experienta in asa ceva?
Hei TPU pentru fete! Deci in cateva zile mi au aparut multe cosuri pe frunte pe nas pe obraji si ma dor sanii. P.s. ar putea sa imi vina ciclu?
Buna as vrea sa ma mut la alta clasa din scoala mea, deoarece am colegi d- aia barfitori, nesimtiti si care fac misto.Suntem doar 17 copii in clasa iar profesorii sunt ok doar la cateva materii. Dirigintele...? (mai mult)
Am o intrebare. De cate ori imi este permis sa lipsesc de la facultate? Am o problema si sunt nevoita sa absentez 5 zile consecutiv. Cum ar trebui sa procedez? Sunt in primul an.
Stie cineva ce semnificatie are un vis in care un prieten isi cere scuze pentru ceva din trecut? Am cautat si pe site- urile cu dictionare despre vise dar n- am gasit nimic care sa ma lamureasca. Ati...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri despre fete roscate. Dau funda
Ajutor am anulat din greseala toate schimburile pe steam si acum nu mai pot face schimburi ce trebuie sa fac?
Am 15 ani si sunt sigura ca nu arat repulsiv sau ceva, dar imi place de un baiat si el niciodata nu vorbeste cu mine, dar se uita la mine o gramada? De ce s- ar uita un baiat la tine dar nu...? (mai mult)
Fostul meu inca imi da mesaje si vrea sa iesim desi exista o fata cu () care vorbeste si sunt aproape impreuna. Eu as putea sa le stric tot si sa ma impac cu el, dar nu vreau asta =)) vreau doar...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca o fata ma place fara sa fiu foarte evident?
Am nevoie de cateva sfaturi. Pentru balul bobocilor la probe am primit o tara, trebuie sa fac un numar despre acea tara si nu am inspiratie. Tara pe care am primit- o eu este India. Va rog am nevoie...? (mai mult)
Ce anime asemanator ca Yu Yu Hackusho stiti?
Am 13 ani, iar de cand părinții mei s- au despărțit, mama s- a schimbat radical, il favorizează pe fratele meu iar cu mine nu se poartă chiar cel mai frumos. Ma lovește, ma jignește. Din lucruri...? (mai mult)
am si eu o intrebare? este cineva pe aici care are cunostinte in crearea unui patch? tot ce vreau este sa imi faca si mie un patch pentru un joc, insa vreau ca pathcul ala sa imi arate toata...? (mai mult)
Ajutor! Deci... urmează ziua de naștere a celei mai bune prietene si vreau sa ii scriu un mesaj lung si emoționant doar ca nu ma Prea pricep. PS. Adăugați pe acolo ceva de genul ca oricât de departe...? (mai mult)
Daca ma duc pe filologie, la ce facultate ma pot duce? Vreau sa ies ceva profitabil asa ca astept multe idei.
Hey T.P.U..am nevoie de ajutor...DE crăciun normal trebuia sa primesc o pisică dar mama s- a răzgândit din cauza ca eu am vrut să o ținem în casa...si ii e si frica de un virus numit TOXOPLASMOZA...? (mai mult)
Hello guys! E un baiat care cred ca ma place de vreo saptamana dar nu eram sigura.Azi o fata care e prietena cu el a zis ca i- a placut de mn.Eu si cu prietena mea credem ca si acum ma place.Adica azi ...? (mai mult)
Funda. Deci mor am luat paduchi..naiba o sti de unde.m- am dat cu paranix am dezinfectat toata casa dar peste o saptamana ii vad iar...m- am dat iar cu paranix...ii vad iar peste o saptamana. E adevarat..am...? (mai mult)
Dau funda. Deci sunt in clasa a 8- a si sunt in clasa cu colegii mei dintr- a 5- a ( majoritatea dintre ei cunoscandu- se din 1- 4). Am o mare problema de integrare. M- am gandit sa rezolv problema aceasta...? (mai mult)
As vrea sa trimit un plic pentru Fan- Mail cuiva. Dar eu stau in Germania si nu stiu daca trebuie sa platesc sau ceva? M- aș fi gandit sa il pun in posta doar cu adresa acelei persoane
Am 18 ani, iar săptămâna trecută eu și prietenul meu de 20 de ani am încercat sa întreținem relații sexuale, mentionez ca eu eram virgina. Ideea e ca m- a durut foarte tare chiar de la...? (mai mult)
Mi- am cumparat o pereche de tenisi albi de la all stars le- am cumparat online au ajuns azi iar cand le- am incercat am observat ca ma cam strang putin nu mai vreau sa îi returnez sa/sau sa cumpar altii...? (mai mult)
Tocmai am terminat serialul,,The Originals" si nu stiu de ce serial sa ma apuc. Eu as alege intre,,Teen Wolf" si,, Pretty little liars". Ce imi recomandati?
Buna,am si eu o intrebare..Stiu ca ceapa ajuta tenul, si drojdia si mierea si lamaia...dar daca le combin pe toate pentru o masca are ceva?
Bună TPU,credeți că mă puteți ajuta,imi puteți spune va rog ce sa fac că să numai am senzația aia de foame sau ceva ce tine de foame,sau cum pot urma o dieta, va rog,
Am carnet de 3 ani si conduc intensiv un audi a4 de 1 an. Ieri a trebuit să conduc un renault al șefului meu si efectiv nu am reusit. Masina era parcata intr- o parcare subterană și că ...? (mai mult)
La facultate există fete care curtează băieți sau numai băieții curtează fetele?
Am și eu o curiozitate ...care ar fi motivele Pt care un băiat nu ar mai caută o fata dar nici nu o lasă total in pace. spre exemplu dacă si a dat seama ca fata sa zicem nu prea ii place nu ...? (mai mult)
Se copiaza la admiterea la liceu? Te lasa?
Salut✌. De ce nu pot să-I spun undei prietene ceea ce vreau să I spun si prefer să tac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!