Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Octombrie 2025 sunt:
Cu ce soluție se folosește foaia de transfer pentru tatuaje?
Eu am o problema, imi trosnesc toate oasele de o mie de ori pe zi, nu pot sa ma intorc de pe o parte pe alta a patului fara sa imi trosneasca jumatate de schelet, asta inseamna ca am deficit...? (mai mult)
Hei TPU am o mare problema va rog raspundeti mi cat mai repede am trimis din greseala cuiva o poza pe mess da am apucat fix in acel minut sa o sterg ...sa trimis deja acelei persoane?(nu era intrata daca...? (mai mult)
Voi mai credeti in prieteni adevărați? Eu sincer nu, mi s-a intamplat sa ma dezamăgească toata lumea si prea mai cred in nimeni, mi se pare că toată lumea e pe interes doar.
Sunt micuta daca la 13 ani am 1.54?
Am terminat cu media 8.70 anul scolar. Vreau sa stiu preventiv bursa de studiu imi cere venitul net pe ultimele 3 luni si am o dilema:trebuie pe lunile (iulie, august, septembrie) sau (iunie, iulie,...? (mai mult)
Hei Am trecut intr- a 9 a și sunt caminista Dat fiind ca sunt caminista trebuie sa mă duc cu câteva zile înainte de a începe anul școlar pentru cazare? Funda pentru cel care îmi explica toată...? (mai mult)
Dau fundita! De ce imi place sa plang si de ce atunci cand imbratisez pe cineva ma apuca plansul? Am 14 ani!
Cum vi se pare un baiat care (tachineaza, saruta pe frunte, are glume amuzante, sau glume cu tenta sexuala)? ar fi un libidinos, sau chiar m-ar place?
Buna, am si eu o intrebare daca termin o facultate imi pot gasi loc de munca in orice oras, sau depinde unde faci si facultatea?
Salut.Am trecut pe clasa a9a pe profilul Mate Info Intensiv și as vrea sa incep sa mă pregătesc la engleza deoarece vreau sa dau pe a 11a - a12a examenul "Cambridge". Anul acesta am cam neglijat această...? (mai mult)
Albumele de absolvire de la sc.generala 39 Nicokae Tonitza?
in urma cu o luna familia mea s- a stabilit in Anglia. Iar eu in septembrie trebuie sa merg la liceu in Romania dar parintii mei vor sa imi continuii studile in UK, nu stiu ce ar fi mai ...? (mai mult)
Ce trapperi si raperi imi recomandati, ca Eminem, Snoop Dogg, Kevin Gates, Mike Will, Walker, NCS, Trap City, Rap City etc.
Eu am facut o greseala la bac. La eseu am ales ultima noapte de dragoste...Dar m- am încurcat im detalii. La tema am scris : viata sociala si de familie cand trebuia conditia intelectualului, la titlu...? (mai mult)
As vrea sa incep o pagina de Instagram si am nevoie de un nume original pentru Statusuri.
Vreau sa ma ajutați cu ceva! Vreau si eu niste porecle misto, ca in mafie, cum ar fi : Trigger, Killer. Va dați voi seama. Dar nu vreau d- astea pisi, papusa, pitica. Vreau si de fete si...? (mai mult)
Trec în clasa a 7 și nu știu ce rechizite îmi trebuie. Va rog mă puteți ajuta
am nevoie de sfaturi din partea voastră și sper că va fi luat puțin în serios, fara batjocură. De ce taicamiu tipa la mine ca sunt tâmpit, ca nu fac nimic să mă duc dracului odată...? (mai mult)
Buna, eu trec in clasa a 9 a si ma duc la un profil de stiinte sociale. Cand mi- am depus dosarul am aflat ca e intensiv engleza si trebuie sa dau testul in 28 august. Intrebarea mea este: Daca nu i au...? (mai mult)
Hey! Dati nume pentru canal de Youtube pentru coveruri la piese ceva original gen "Angelic" ma gandisem la "Meowly" ziceti nume pls, dau Funda
Salut,am trecut in clasa 11 la stiinte sociale si as vrea sa stiu ce materii voi face (la cele optionale) si cate ore voi avea pe saptamana aproximativ.
Mereu cand vine toamna, astept acel moment cand se face seara, afara e frig, iar eu in haine foarte pufoase stept sa ajung acasa. Sunt baiat, am 17 ani si nu vreau sa sune foarte poponaresc, problema...? (mai mult)
Stiti si voi filme(nu conteaza genul)in care sa fie gen un tip care a fost plecat din orasul sau si se intoarce dupa mult timp,lumea e schimbata, prietenii lui la fel si chestii d'astea
Cine imi poate recupera emailu yaho va dau si contul si parla dar nu ma lasa sa bag parola imi cere a key dar eu nu mai am numarul ala
Buna am o problema cu id yahoo imi cere key a count eu imi stiu parola si emailu dar nici nu ma lasa s-o bag
Cum sa fac bani pe internet daca sunt minoră?
Am o întrebare pentru băieti dar la care pot răspunde și fetele. Cum vi s- au părut boboacele de anul trecut? (la liceu) Dacă ați fost a 12, a 11 sau a 10 a ce impresie v- au lăsat? Dar...? (mai mult)
De ce când vreau să îi scriu un mesaj băiatului pe care îl plac am foarte mari emoții? Stau 2 ore să mă gândesc dacă să îi scriu sau nu iar apoi, când îmi fac curaj îmi tremură mâinile...? (mai mult)
vreau sa imi fac un tatuaj pe antebrat cu citatul "Doar Dumnezeu ma poate judeca", dar as dori sa fie in alta limba, gen straveche cu unele semne si chestii, vreau sa fie ceva ce pot sa inteleg...? (mai mult)
Stiti filme gen To The Bone? Daca da, care ar fi?
La casatorie daca sotia nu vrea sa piarda numele, ce face barbatul in cazul acesta? Ia fiecare numele celuilalt sa fie multumiti sau se pot amesteca cele 2 nume sa rezulte unul singur? Pur si simplu...? (mai mult)
Cum vi s-au părut fetele în primul vostru an de facultate?
Am uitat sa va spun.Am încercat să îmi iau viața de doua ori.O data am luat un cuțit lângă mine ca sa mi- l bag in gat dar în lateral și o dată când m- am spălat la cap am fost de am luat un...? (mai mult)
Heii TPU... am o problema, eu am ciclul neregulat si azi mi-a venit dar nu e sange e ceva maro nu stiu cum sa descriu (nu mi-am inceput viata sexula) am 13 ani...imi puteti spune ce se intampla?
HEI TPU AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT VA ROGGG! Cand vreau sa ma conectez pe contul de Instagram scrie"Am detectat o conectare neobisnuita" Cum sa imi recuperez contul va rog ajutati- ma chiar vreau contul...? (mai mult)
Nu vi se pare ciudat ca o mare parte din intrebarile de pe TPU, pot fi puse si parintilor? Totusi sunt niste probleme care si cu parintii ar putea vorbi. Ba chiar este recomandat. Dar de nu o fac? Intrebarea...? (mai mult)
Am și eu o 2 întrebări. Este posibil sa îți placa de o persoana pe care nu o cunosti? Ma refer la faptul ca nu ai vorbit niciodată cu acea persoana, și nu, nefiind vorba de atracție...? (mai mult)
Este vorba de fosta mea iubita eu o iubesc ea pe mine la fel dar nu stim de ce nu ne impacam si place si pe altul cred dar la mine mu reninta cu tot.si vreau sa ma ajutati ce mesaje sa- i scriu...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata de 18 ani, eu am 15 ani. Mie nu imi e rusine sa- i scriu, dar mie ciuda ca are 18 si nu cred ca s- ar primi ceva..Imi place ca e frumoasa, are ochii albaștri.Ce sa- i scriu...? (mai mult)
Vreau sa ma transfer la un alt liceu ( sunt clasa a9a) problema e ca nu stiu exact daca fac ceea ce trebuie, nu prea m- a incantat primul an aici si am zis ca iau cea mai buna decizie, dar nu stiu ce ...? (mai mult)
Cum as putea sa scap de emotii cand vorbesc cu o fata?
Hey as vrea si eu sa stiu daca fetelor le plac baietii inalti si bruneti sau cei pitici si bruneti?
Cand eram mic, tatăl meu m- a lovit dupa cap si mi- a spart dintele din fata. Aveam vreo 8- 9 ani pe atunci.Pana la urma l- am facut dar oricum mi se vede o linie, mi s- a bagat ceva acolo intre dintele...? (mai mult)
Un filmuleț care iti arata cum sa te bați la scoala/pe strada/la nevoie IN ROMANIA UNDE NU EXISTĂ Ă AFRO-AMERICANI!
Bună TPU, simt că voi rămâne singura toată viața, băiatul pe care îl cred cel mai potrivit pentru mine (sufletul pereche) nu mă observa, e cu mine in clasa dar parca as fi invizibilă când ...? (mai mult)
Cum se pune un prezervativ, pe buna n-am idee? As prefera sa-mi raspunda o fata.
Ma pot duce direct la Gara de Nord la o casa aleatorie sa fac rezervare? FUNDA (scuze de categorie)
Buna! Am si eu nevoie de ajutor. Acum ceva timp, prin 2010 mi- am facut un cont de Facebook, dar nu il mai folosesc de foarte mult timp. Acum am altul. As vrea sa- l dezactivez pe acela vechi, problema...? (mai mult)
sunt cu o prietenă ei ne plictisim ce am putea face? Am mai pus o intrebare de genul dar pls dati acum intrebari mai ok
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!