Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Octombrie 2025 sunt:
Și-a revenit cineva din atacuri de panica puternice?
Se face la sport gimnastica si in clasa a8a?
Am și eu o intrebare, dacă la liceu m- aș duce pe filo, trebuie să aleg o limbă străină? Sau la toate profilurile trebuie să îți alegi o limbă? De exemplu, dacă merg pe filo și aleg franceza...? (mai mult)
Am 15 ani impliniti in decembrie, 1, 68 cm si 54 kg si ma simt pitica si grasa. Vreau sa ajung la 46- 47 kg. Incep scoala la 8, stau 6- 7 ore si nu mananc nimic. Cand ma intorc de la scoala, mananc...? (mai mult)
Ziceți-mi repede un banc cu nițu. De exemplu: stii bancul cu milka. Milkam sugi. Ca asta
De la ce vârstă nu mai cresc fetele în înălțime? Dacă a trecut acea perioadă, este imposibil a mai pune câțiva centimetri?
Mama vrea sa imi scot parola de la telefon, am un prieten cu care mai vorbesc seara, doar prieten pentru ca nu am de gand sa imi fac relatie la 13 ani. Ea se enerveaza încontinuu pe mine ca ma uit pe...? (mai mult)
Buna, astăzi am mers la medic si a zis ca mâine îmi face o clisma, da eu nu știu ce este aceea. Îmi puteți spune va rog?
Salut, am o prietena de ceva timp și ne înțelegem bine, am fost pe punctul de a face... Și nu am avut protecție și m- am gândit că o punga ar ajuta. Am încercat dar iubita mea când a văzut...? (mai mult)
Bună, pot sa port sosete pana la glezna dacă sunt baiat prin casa?
Buna,am 13 ani și folosesc obb uri (tampoane interne ) este adevărat ca ma dizvirgineaza si este normal sa fie inconfortabile sa simți tot timpul ceva nașpa când îl porți pe parcursul zilei?
Cum pot pune punct unei relații? Tot am încercat dar nu înțelege, îmi zice ca nu o sa scap de el ca ma iubește și chestii de genul. L- am blocat de multe ori și oriunde mergeam eu apărea și ...? (mai mult)
Credeti ca e un lucru rau sa fii mai sensibil/a? Sunt foarte sensibila pun cam absolut orice la suflet, si ma gandesc chiar zile intregi la lucrurile urate spuse de altii, care bineinteles ma dor. ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, e un lucru rau sa empatizezi foarte mult cu cineva? Un baiat cu care am fost impreuna a patit un necaz si sufera foarte mult si pe mine ma doare enorm de mult doar ca eu nu mai...? (mai mult)
Puteți da idei cum să nu merg la școală? Am timp până mâine când încep. Nu vreau să aud că "trebuie să merg să învăț" am nevoie urgent ori iau 2 la franceză fiindcă trebuie să scriem...? (mai mult)
Salut,TPU! Ce inaltime credeti ca voi avea pe viitor? Am 14 ani si 7 luni, iar inaltimea mea este de 1.73 cm.Multumesc,anticipat!
Oare e ok sa te speli pe cap cu sampon pe care scrie ca e pentru stralucirea parului vopsit daca nu ai par vopsit? Nu de alta dar acum cred ca nu am de alt sampon, si nici bani nu am acum.. Deci pot sa...? (mai mult)
Mâine se merge la liceu? Fiind 15 ianuarie ziua Domnului Mihai Eminescu.
Bună, astăzi am mers la medic și mi-a dat niște supozitoare. Și astăzi îmi vrea mama sa îmi pună unul și eu nu vreau ca ma doare, ce pot sa fac?
Salut, am 19 ani si toata lumea si cand spun toata lumea ma refer la TOATA LUMEA, mi- a spus, toata viata mea ca nu sunt bun de nimic, si ideea e ca chiar au dreptate, sunt foarte neindemanatic si...? (mai mult)
CE INSEAMNA DACA UN BAIAT IMI ZICE GYAT? Tin sa menționez ca băiatul este cel mai bun prieten al crushului meu
Salut… vreau un sfat. Am vb cu un baiat desi si eu sunt baiat, am vb etc etc si o zis ca ne vedem cand vine si am zis ok, dupa am obs ca nu mai raspunde desi lucra si nu avea timp si eu ma suparam...? (mai mult)
Salutare TpU! De ceva vreme, nu știu exact de când mă confrunt cu o problemă destul de "importantă " în viața mea aș putea spune. Am 17 ani și mă stresez din orice lucru, cat ar fi el de...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o întrebare.Am o prietenă care are 14ani ( în mai face 15 ) iar eu am 17 (fac 18 in iulie) diferența dintre noi e cam 2ani si 8luni. Este legală relația? Am citit pe internet...? (mai mult)
Buna seara! Deci problema stă în felul următor :m- am înscris la facultate sub presiunea familiei mele, doar că în acest semestru nu am fost aproape deloc, daca am fost de maxim 2 sau 3 ori, mai...? (mai mult)
Doare sa iti faci cariile? Tot aman procedura asta din cauza fricii ????
Bună, ce as putea purta pe sub pantaloni acum iarna?
Buna soțul a sudat și la prins flama pe și i sa roșit fata oare cu ce să îl dau pe fata
Ce cărți și texte trebuie să citesc pentru EN? Și cam de la ce autori/poeți trebuie să citesc cel mai mult? Sunt a 7 a și nu am citit nimic până acum care m- ar ajuta la EN, dar vreau să mă...? (mai mult)
Cum pot să mă împrietenesc cu colegii mei de la școală? Sunt a 7 a și nici acum nu am colege sau colegi apropiați. Am o colegă care stă în spatele meu și se joaca cu parul meu, mai vb uneori,...? (mai mult)
Cati robux primesc din 10 lei?
As vrea sa intru la Dino Lipatti (pe actorie) sa mai schimbat ceva la probe?
Imi scade nota la purtare dacă am avut un vape la scoala? nu l am folosit sau scos, mi la găsit o fată și colegi au văzut și l au dus lui dna, dar totuși era terminat și nu l am folosit sau scos,...? (mai mult)
Am copiat la unt test și m- a prins, mi- a pus 1, m- au certat părinții, logic, dar problema e că a aflat și diriginta, și directorul care e profu de geografie. În a 6a, am mai copiat și...? (mai mult)
Buna ştie cineva dacă în oslo norvegia da indemnizatie de handicap del casa judetena și cât?
Am si eu o intrebare, de ce adolescentii cu tulburari din spectrul autist au probleme la scoala si la liceu si sunt supusi la bullying, la marginalizare si la respingere atat fizic cat si in mediul online...? (mai mult)
Bună aș vrea să vă cer o părere puțin mai personală. Deci de curând am aflat că bunica mea are stagiul 2 de cancer peste o lună de la diagnostic ni s- a zis că a procesat la stagiul 3 (se pare...? (mai mult)
Ba nu stiu ce intrebari sa bag am facut si eu 15 ani=) ce i vechi de pe platforma isi aduc aminta de mine la 14 ani=) Un an nou fericit 2024! Craciun fericiut tarziu da macar am dat Am o singura intrebare...? (mai mult)
Am nevoie sa știu locațiile unde pot găsi arme de mana cum ar fi bata sau crosa de golf, gta5 poveste. ( Toate armele locații). Urgent!
Salut, liceele din piatra neamt calistrat hogas si petru rares au camin pentru elevi? as vrea sa stiu mersi
Buna seara. Știe cineva dacă Mai este posibil sa te înscrii la liceu cu frecvență redusă cu posibilitatea 2 in 1
Salut TPU am si eu o intrebare,de ce nu am barba crescuta complet?, adica am niste goluri unde nu am par, vreau sa mentionez ca am 17 ani.Astept raspunsurile voastre.
Dacă îți cere un tip contul de Instagram înseamnă că te place sau nu neapărat?
Hey, ce pot să fac culegerii măzgălite în ultimul hal? În clasa a 6 a am început un obicei ffff prost de a desena, mâzgăli culegerile de română, matematică, engleză, dar dacă te uiți ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre relatia cu prietenul vostru cel mai bun baiat
Care a folosit titan gel sau night beast sau suplimente de acest tip merge?
Cum ar trebui sa faca cineva care nu poate sa manance inainte de ora 7 seara din cauza ca are mancare abia dupa 7 seara? Care nu e facuta de el. Ca nu cred ca singura solutie e sa isi faca acel om de mancare,...? (mai mult)
Buna TPU. Nu prea am o viata sociala buna si ma cam ingrijoreaza acest lucru, plus ca din aceasta cauza am primit tot felul de etichete negative, unele care nu au treaba cu asta dar pribabil tot asta...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor. Am făcut sex neprotejat, si mi- a întârziat menstruația 3 zile, nu si a dat drumul in mine, de fiecare data s- a șters. azi dimineața am făcut un test, mi- a ieșit...? (mai mult)
Buna! Poate ma puteti ajuta cu o parere. Am un fost coleg de munca(este mai mare de ani ca mine), cu care mai pastrez legatura, mereu cand ne vedem se fasticeste in fata mea, tine privirea in jos ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
DanitoiuValentin întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!