Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Octombrie 2025 sunt:
Dacă faci sex și ești in ultima zi de ciclu poți rămâne însărcinată dacă el nu își da drumul in tine?
Buna TPU am 17 ani si 1.73 si tin sa precizez ca nu am crescut aproape deloc in ultimele 3 luni.ce metode mi-ati sugera sa mai cresc?
Ziceti-mi si mie niste titluri creative. Imi trebuie pentru o animatie! Funda + Vot
Salut tpu.Sunt curios cat pot creste in 3 ani daca am 15 ani si o inaltime de 1, 65 cm.Imi puteti da un raspuns?
Mi-a scris cineva un comentariu pe peretele de pe Facebook. Dacă îl șterg el va primi la notificări sau va vedea că i l-am șters?
Am o prb, telefonul meu Samsung galazy s6 edge care ar trebui sa fie waterproof *adica rezistent la apa* se pare ca nu este...deci ieri l.am scapat din buzunarul de la spate in toaleta si a stat...? (mai mult)
am si eu o întrebare. Un prieten de 14 ani are penisul de 13- 14cm si eu la 13 ani am aproape de 16- 16, 5. Întrebarea mea este.E normal ca la 13 ani sa am penisul de 16- 16, 5cm? FARA...? (mai mult)
aseara nu am putut sa dorm pentru ca am dormit ieri ziua, fac asta de vreo saptamana si vreau sa revin la un program normal, ceva metode pentru a putea ramane treaz astazi? cum alungi starea...? (mai mult)
Buna, TPU! Vreau sa aflu parerea voastra sincera. Intru la liceu in toamna. Stilul meu vestimentar e mai boem, mai feminin, fuste, rochii. Dar, mi- as dori sa ma schimb in acest sens, sa port mai...? (mai mult)
De ce am vene pe sani si deasupra lor? Nu mi place cum se vede...
Buna tpu.Sunt din Republica Moldova și am fost admisă la liceu în România. Cine îmi poate spune care sunt următorii pași? Cînd trebuie să duc actele originale? Multumesc
Va rog am nevoie de niste detalii sfaturi sa invat sa dansez tiganeste adica ceva espicabil prin cuvinte sa-mi dau seama cum sa-mi mist picioarele cineva ma poate ajuta. Multumesc
sunt disperat deci nu stiu ce sa mai fac, am 20 de ani si nu am avut niciodata o iubita, mentionez ca ca sunt si putin introvertit si nu prea ies din casa, la infatisare nu sunt asa urat dar...? (mai mult)
Pe la începutul verii am cunoscut un băiat, mă rog, ne știam de mai demult, dar noi nu prea vorbeam. Și acum câteva săptămâni am început să vorbim tot mai des și ne- am întâlnit...? (mai mult)
Ce inseamna in engleza prescurtarea idhap? repede dau funda.
TTU nuștiu ce să fac măiscurt eu astăzi cu o prietenă de a mea am privit pe Youtube diferite seriale despre fantome și după ce am privit mie îmi plăcea pe you tube să ascult 3 fete cântau...? (mai mult)
In acest an minunat am reusit performanta de a ramane repetent a 2- a oara.Si voiam sa ma duc la un liceu cu frecventa redusa, cum e acolo? Adica daca aveti o idee sa- mi spuneti cam cum ar fi programul,...? (mai mult)
Ce credeti ca se v-a da la bac in toamna la romana?
La liceul Pedagogic se da B.A.C.-ul la lb. engleza in scris?(intrebare pentru cei care au invatat acolo)
Hei TPU am și eu o problema. Mâine plec la mare dar problema este ca mi-e rușine sa port costum de baie deoarece am pielea inchisa la culoare intre picioare. Ce sa fac?
Bună.Trec a 7-a.Nu stiu sigur ce ciocan sa imi iau. Sfaturi? DAU FUNDA :)
Ma simt in general singur si trist. Simt ca totul trece pe langa mine...doar eu raman in urma. Pe voi ce va face fericiti?
Salut, o sa sune nebunește dar îi invit să răspundă cei care cred ca exista varcolaci si ar vrea sa ne documenta despre ei? Astept răspunsuri
Cum ma pot baga in seama cu o fata care e cu un an mai mare decat mine si are un corp perfect? E urgent
Vreau sa va intreb parerea voastra despre Iuliana Beregoi?
Hey! TPU sunt un elev din Moldova ce a depus actele la un liceu din Romania si iata ca am fost admis si am o intrebare de exemplu eu am nevoie de stiinte ale naturii si doresc sa fiu laborant ...? (mai mult)
Întrebări frecvente Cum caut o întrebare pe TPU? În ce condiţii raportările pot duce la respingerea unei postări? De ce să aleg un răspuns câştigător pentru întrebarea pusă de mine? La...? (mai mult)
Buna, Ar fi posibila o relatie intre mine si un baiat care e intr- o relatie complicata, aproape sunt despartiti si se tot cearta? Eu il plac, el ma place, iesim des si chiar m- a intrebat daca as...? (mai mult)
Pe decursul anului școlar a trebuit sa suport destule reproșuri privind tinutele mele.Sunt o fată mai săracă, nu pot sa spun săracă pentru ca am ce mănâncă, am cu ce sa ma îmbrac si ...? (mai mult)
Am sters din greseala pozele si ceva audio de pe telefon, mai exista vreo sansa sa le recuperez, va rog! Multumesc!
Deci incepem povestea: Era o fata pe clasa a 6- a (eu) si un baiat pe a 7- a(un baiat) iar baiatul o placea pe fata si vorbeau prin mesaje(baiatul fiind dinăla deprimat si fata era enervata de ...? (mai mult)
Cum pot scapa de o relatie toxica, de inteles ne integem insa am impresia ca numai eu ii duc grija, iar sentimentele nu-s reciproc.
Salut.Am.Am intrat pe profilul Info Intensiv. Vreau sa ma pregătesc deoarece în timpul anului doresc sa particip la olimpiade.Ce carti si culegeri imi recomandați?
Buna TPU cine poate sa imi spuna niste siteuri cu locuri de munca cu salariu minim 1700 lei pe luna si garsoniere cu maxim 120 euro pe luna chirie in Sibiu si vreau si o parere pot sa traiesc in Sibiu...? (mai mult)
Buna, m- am jucat intr- o zi un joc de spiritism cred ca toti il stiti acel joc de spiritism Ouija si dupa a inceput sa- mi placa ca mi se parea amuzant si faceam asta afara de vreo 3 zile cu prietenii...? (mai mult)
Hey! Am si eu o mică problemă? Am 20 de ani, si nu am intretinut niciodată relati sexuale cu o fată, am avut ocazi de multe ori sa fac dar eu nu pot sa fac chestia asta cu oricine, fata trebuie...? (mai mult)
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv. As vrea sa ma pregătesc la informatica pentru ca doresc sa particip în timpul anului la olimpiada.Ce carti imi recomandați?
Are cineva tatuaj pe claviculă?
Imi place sa scriu =)) Unde as putea sa-mi folosesc,, talentul" asta? :))) Si ma refer la scris de tastatura :|
Acum un an am fost diagnosticata cu astigmatism miopic, iar dna doctor mi- a dat sa port ochelari non stop, nu trebuie sa ii dau jos de la ochi doar cand dorm sau fac dus, sport, etc. Am auzit...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca este adevarat ca inotul este un sport care te dezvolta super bine pe plan muscular, dar te ajuta si sa te inalti. Multumesc!
Am nevoie de ajutor, nu vreau sa merg la mare deloc si i-am zis odata mamei si a facut crize rau si acum tot crede ca merg.Ce altceva pot face ca sa nu merg? Niste idei va rog? FUNDA MULTUMESC
Vreau si eu ceva titluri potrivite animatiilor care sa fie formate din unu, doua cuvinte gen: RObotzi, Doi degeaba etc. Animatii ce nu mai exista inca. fiti originali.
Heii...vi s- a intamplat vreodata sa visati ceva ataaat de frumos, si sa ramaneti cu visul in minte toata ziua? Ei bine, mie da! Cum as putea visa constient? Si va rog nu chestii de genu': spune inainte...? (mai mult)
Niste localuri dragute de facut majoratul in Botosani? Si cam cat ajunge?
azi am avut o zi foarte groaznica, m- am mutat in rahova si stiti cum e zona. Azi au venit niste actori sa faca un videoclip muzical si eu am fost asa fericita incat m- am imbracat cu costumul...? (mai mult)
Fantomele exista? Si daca da imi puteti spune mai multe lucruri despe ele?
Voi ce experiente aveti cu vanzatoarele nepoliticoase si cum le raspundeti? De fiecare data cand merg sa imi cumpar haine si intru intr- un magazin ma fixeaza cu privirea, se plimba dupa mine prin tot...? (mai mult)
Hei, am văzut la niște fete ca li se aprinde blițul când primesc mesaje, apeluri, etc bună și as vrea sa va întreb dacă știți cum sa îmi pun și eu (telefonul este Alcatel Pixi 4)
Puteti sa imi spuneti seriale pentru fete care nu sunt atat de lungi? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
Renattta întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)