TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1124
  • 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1128
AnonimFaraPereche
în 9 August 2017 | AnonimFaraPereche întreabă:

Cum fac sa nu mai urmaresc automat persoanele care imi dau cerere si le accept cererea pe FACEBOOK?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2017 |

voi ati folosit vreodata coduri la css sau cs 1.6. sau cs go! eu am folosit azi! si am luat ban aproape pe toate serverele! am auzit ceva despre un control care il fac admini ce control trebuie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hehehhehehehe
în 9 August 2017 | Hehehhehehehe întreabă:

Stau la casa si am un spatiu in mansarda pe care as vrea sa il amenajez. Idei ce as putea face?

4
Răspunde Raportează
Qazxcvbnm
în 9 August 2017 | Qazxcvbnm întreabă:

Eu am 14 ani si traiesc cu parintii mei intr- un apartament de 2 camere. Mama ocupa in intregime sufrageria iar eu si tatal meu impartim dormitorul. Problema e ca eu nu mai suport sa nu am niciun...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
vikirikimiki08
în 9 August 2017 | vikirikimiki08 întreabă:

Hello! Ce părere aveți de fetele care vorbesc urat cu partenerii lor?! :)

2
Răspunde Raportează
PaulChamp56
în 9 August 2017 | PaulChamp56 întreabă:

Nu știu cum am ajuns aici, dar sper ca voi găsi o soluție la problema mea :( de câteva săptămâni sunt mereu trist. Totul a început în vacanta aceasta, toți prietenii mei sunt plecati,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2017 |

voi ati folosit vreodata cosuri la css sau cs 1.6. sau cs go! eu am folosit azi! si am luat ban aproape pe toate serverele! am auzit ceva despre un control ce control trebuie sa faca sper ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anetta2005
în 9 August 2017 | Anetta2005 întreabă:

Nu stiu de ce dar nu ma simt bine cand mama imi spune ceva gen "te maturizezi" sau "uite ti- au iesit cosuri! Vai vai, devii matura". Doar ca am inceput sa ma berberesc si mama nu stie. Vreau sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
greenheart22
în 9 August 2017 | greenheart22 întreabă:

Stiti un model de telefon la care pot schimba fontul scrisului? (Din implicit in Sweetie sau altceva) Fara sa fie rootat.

1
Răspunde Raportează
archana
în 9 August 2017 | archana întreabă:

Buna tuturor.Deci sa incep cu inceputul =))) Cunosc un baiat de vreo 7 luni, suntem foarte buni prieteni (bif mai exact)..chestia este ca el m- a placut, iar eu la fel...insa acum e cu alta fata pe ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ereri
în 9 August 2017 | Ereri întreabă:

M-am intalnit cu prietenele mele si nu stim ce sa facem. Stiti jocuri sau ceva ca sa nu ne mai plictisim?

2
Răspunde Raportează
Lorena1222
în 9 August 2017 | Lorena1222 întreabă:

Bună TPU, am de vreo 3 săptămâni Ps5 si GTA 5 (online), și l- am terminat, adică am făcut toate misiunile, și nu mai am ce sa fac, când dau la options și dau pe ONLINE îmi zice ceva ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Artemis005
în 9 August 2017 | Artemis005 întreabă:

Vreau challenge-uri noi și funy

1
Răspunde Raportează
Adrian1331
în 9 August 2017 | Adrian1331 întreabă:

A cumparat cineva de pe site-ul http://baschetimania.com/?

0
DA1234
în 9 August 2017 | DA1234 întreabă:

In timpul care a ramas din vara as vrea sa slabesc si eu putin fiindca in timpul scolii am mancat destul de multe tampenii si ai mei nu ma lasa la sala fiindca e "prea departe" ei fiind foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nicola002
în 9 August 2017 | Nicola002 întreabă:

Vă rog din suflet sa faceți un videoclip pentru concursul Rock the Vlogs provocare Vlad mnt! Sunt dispusa sa ofer orice! Plus fundă Aici trimiteți videoclipul https://www.facebook.com/razvi.ionut.10...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2017 |

Am si eu o probleme care ma face sa ma simt trista acum ca incepe scoala. Eu sunt fata am aproape 14 ani si trec in clasa a 7- a. Locuiesc la limita dintre mediul rural si urban, destul de departe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Madamady67
în 9 August 2017 | Madamady67 întreabă:

Mi.am facut un tatuaj acum 2 luni pe inelar si e maricel. este o floare de lotus. Ce spuneti se poate acoperi cu alt tatuaj? :(

4
Răspunde Raportează
JoK3R39
în 9 August 2017 | JoK3R39 întreabă:

Pai, sa incep cu inceputul: Acum aprox. 1 luna de zile o prietena de- a mea mi- a spus ca o alta prietena de- a ei ma place. Si mie imi placea de prietena asta a ei. A doua zi m- a suna ea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OnlyOlly
în 9 August 2017 | OnlyOlly întreabă:

Salut, are cineva idee cum pot seta Facebook- ul astfel incat sa imi apara din nou persoane la sugestii? Problema e in felul urmator: cand dau click pe "butonul" de friend request- uri, in mod normal...? (mai mult)

0
adimoise21
în 9 August 2017 | adimoise21 întreabă:

Ceva sfaturi pentru un skateboard pentru incepatori? Ceva sub 80 de lei care sa tina. Am gasit skate- u acesta, este bun de ceva? https://www.emag.ro/skateboard- eagle- pro- abec- 7- pu- aluminiu- 80-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
prettywomen
în 9 August 2017 | prettywomen întreabă:

am o intrebare cum as putea sa am buzele mai mari.eu ma uit la tutoriale pe Youtube cum fetele se machiaza iar atunci cand ajung la buze si se dau cu ruz pur si simplu ma fascineaza.cred ca stiti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CristiGood
în 9 August 2017 | CristiGood întreabă:

am o rugaminte la locuitorii Constantei, si anume sa ma ajute cu informatii despre o scoala auto accesibila, poate ati urmat voi una si ati fost multumiti. Credeti ca gasesc pana in 1100- 1200?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabriela_Simona_2001
în 9 August 2017 | Gabriela_Simona_2001 întreabă:

Tocmai mi s-a acceptat transferul de la un profil tehnic, la filologie. Daca ma puteti ajuta, vreau sa stiu la ce dau diferente?

1
Răspunde Raportează
ObiectivulAnonim66
în 9 August 2017 | ObiectivulAnonim66 întreabă:

Ma atasez greu de oameni. Oamenii ma evita, cu familia ce mai discut in rest simt ca nu exist

4
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 9 August 2017 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Heei. E o poveste cam complicata, sper sa nu va plictisesc, vreau doar parerea voastra. Sunt de 8 luni de zile cu. el. La inceput a fost totul frumos, tinea mult la mine de fapt tine, sunt sigura ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DimitrAnda
în 9 August 2017 | DimitrAnda întreabă:

De unde pot cumparata cartea "Impostor" de Jill Hathaway versiunea in romana?

0
Laur77
în 9 August 2017 | Laur77 întreabă:

am s7 edge si am facut cateva poze cu el in piscină, si seara cand l- am pus la încărcat zicea gen ca mufa de conectare este uda si ca trebuie sa o usuc daca cineva a avut problema ca a mea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Laur77
în 9 August 2017 | Laur77 întreabă:

am s7 edge si am facut cateva poze cu el in piscină, si seara cand l- am pus la încărcat zicea gen ca mufa de conectare este uda si ca trebuie sa o usuc daca cineva a avut problema ca a mea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimus02
în 9 August 2017 | Anonimus02 întreabă:

Ajutor! Deci am o pereche de pantaloni pe care am vărsat niste oja care nu s-a dus la spălat asa ca am pus niste acetona pe ea sperând ca va fi ca nou dar s-au decolorat ambele parti. Ce fac?

1
Răspunde Raportează
Teodorafaby99
în 9 August 2017 | Teodorafaby99 întreabă:

Hei vreau si eu statusuri gen: Omul in viata greseste ca este ceva omenesc dar e important ca a invatat din greseli si nu trebuie sa for criticat si sa mai inventati si altele despre el prea multa ura...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cuciula_Lucia_2000
în 9 August 2017 | Cuciula_Lucia_2000 întreabă:

Nu stiti când o sa apăra si la noi sez 2 din Riverdale? :)

2
Răspunde Raportează
SaveMeDen
în 9 August 2017 | SaveMeDen întreabă:

Salut, TPU! Mi- am dat seama ca m- am indragostit de persoana nepotrivita.Ma trezesc cu gandul la el mereu chiar daca stiu ca intre noi nu e nimic si niciodata nu va fi. M- am saturat de acel sentiment...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Julia92Anna
în 9 August 2017 | Julia92Anna întreabă:

Urgent! Sunt insarcinata si am dureri in partea dreapta si stanga! Sunt in UK si aici se fac doar 2 ecografii si inca una cand nasti(o tampenie).Si cand am aflat ca sunt am sunat la spital pentru o consultatie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 9 August 2017 | Samariteanul întreabă:

Va rog un link sau macar sa-mi spuneti unde pot gasi o carte de limba engleza de clasa a 9-a facuta in pdf (Nu English my love, mai e una mult mai buna dar n-o gasesc)

3
Răspunde Raportează
mydrem112
în 9 August 2017 | mydrem112 întreabă:

As aveaa nevoie de parerea voastra. Vreu sa scriu o carte si fiind prima pe caare o scriu sunt indecisa in a lasa- o balta sau a o continua. Am mii de ideii in cap, Imi place forte mult sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Julia92Anna
în 9 August 2017 | Julia92Anna întreabă:

Bunica paterna niciodata nu mi- a aratat mie si surorii mele vreun dram de afectiune.Inainte sa ma nasc eu(eu sunt mai mare ca sora mea)si dupa ce m- am nascut eu, bunica cu bunicul au chinuit- o pe mama.Orice...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 9 August 2017 | Justmeale2345 întreabă:

Eu am 12 ani si am un iubit de 13. Ne- am cunoscut pe net si saptamana viitoare vine sa ne vedem .....sa am incredere ca este real? Adica totusi mi- a trimis poze cu el... A doua intrebare ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
artioma76
în 9 August 2017 | artioma76 întreabă:

Cum sa cuceresc o fata frumoasa va rog ajutati-ma

10
Răspunde Raportează
Vanessa14
în 9 August 2017 | Vanessa14 întreabă:

Bună, TPU, iar am ajuns sa va pun o intrebare.Mai exact una extrem de personală. Nimeni nu știe despre asta, absolut nimeni. Este vorba despre un sentiment sau o stare prin care trec. Nu stiu cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
artioma76
în 9 August 2017 | artioma76 întreabă:

Cum sa-mi fac o prietena? Va rog, ajutati-ma.

3
Răspunde Raportează
iuliabogatu12
în 9 August 2017 | iuliabogatu12 întreabă:

am o verisoara, dar mereu ma cert cu ea. ea are 8 ani, iar eu 12. ce activitati as pute face cu ea in asa fel in at sa nu ne certem!

1
Răspunde Raportează
Lorena1222
în 9 August 2017 | Lorena1222 întreabă:

Bună TPU, am de aproximativ doua săptămâni GTA 5 și am făcut toate misiunile. Și nu prea mai am ce sa fac, când apăs pe options și apas pe ONLINE îmi arata " You must sign in to PSN to ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vilceagheorghe1234
în 9 August 2017 | vilceagheorghe1234 întreabă:

Cine a vazut Three Stories-House?

1
Răspunde Raportează
tiganusulalb
în 9 August 2017 | tiganusulalb întreabă:

Imi pot recupera contul de Instagram daca l-am sters?

2
Răspunde Raportează
denisamihaela
în 9 August 2017 | denisamihaela întreabă:

Va rog sa mi spuneti parerea despre Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Vreau sa urmez aceasta facultate la Dimitrie Cantemir si daca se poate sa mi dati cateva informatii care ma ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Helpmeout
în 9 August 2017 | Helpmeout întreabă:

Buna, am 14 ani si foarte multe probleme care ma termina. Simt ca vreau sa discut despre ele cu cineva care sa ma asculte si poate sa ma si ajute sa le rezolv. Voi credeti ca ar fi bine sa consult un ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ralucaaa24
Întrebare recomandată în 9 August 2017 | Ralucaaa24 întreabă:

Vreau să invat engleza.Imi puteti da un site unde pot descarca lectii gratis?

2
Răspunde Raportează
Kirie
în 9 August 2017 | Kirie întreabă:

Mai sunt reviste cu postere anime in Romania?

1
Răspunde Raportează
Ofatacuvise
în 9 August 2017 | Ofatacuvise întreabă:

Ce fete va plac mai mult? Sau care credeti ca arata mai bine. Blonde, satene, brunete sau roscate. P.s curiozitate :-j

2
Răspunde Raportează
  • 1124
  • 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1128
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune dect ASUS? Ce experienta ave?i cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 12 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu l?s?m sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS Romnia ?i POT, asa cum a f?cut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • DrMihailovici
    trimisă pe 29 Septembrie

DrMihailovici întreabă:

Salutare, stimabililor ?i preaferici?ilor useri! Mda, iar pune doctoru' ntreb?ri... Ce s? fie oare? Politic?? Ceart?? Probleme vaginale? Nup. M- am actualizat ?i eu. Ast?zi, v? surprind...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.492
  • Întrebări: 3.951.439
  • Răspunsuri: 17.642.395
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Umbre

Umbre

Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.864 Conversaţii