Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Septembrie 2025 sunt:
Daca eu am 13 ani jumate, mama mea are 1.50 m si tatal meu 1.78 eu cat voi avea? Acum am 1.77
În curând e ziua mea de naștere și nu sunt genul care vrea să o sărbătorească... Prefer să stau la calculator și să mă joc CS:GO, GTA 5, Dead by Daylight, să ascult rap sau ...? (mai mult)
Am 16 ani, sunt baiat si cred ca am prea mult par in zona pieptului si a burtii. Cum pot sa il iau de acolo? M-am gandit la ceara epilatoare, e buna? Daca nu, ce recomandari?
Ce gen de muzica este melodia? Dau funda! https://youtu.be/-2x3IRpmpkQ
Vorbesc si eu cu o fata ( nu chiar asa mult ), dar seara stam pana pe la 2- 3 pe afara, doar eu cu ea si nu stiu daca ma place? Iar pe ea o mai intreaba unii baieti daca e cu mine si ea zice ...? (mai mult)
am 14 ani ani și îmi este greu sa virbesc cu fetele (înțelegeți la ce mă refer), sunt puțin rușinos și e enervant ca prietenii sau rudele sa rada de tine că la 14 ani nu ai avut ...? (mai mult)
eu trec acum pe a 9-a, cam cand o sa fie balul bobociilor? La inceputul anului scolar sau la final? Daca stie cineva data e mai bine
Cum sa ii zic crush-ului ca il plac
Recomandati- mi niste carti despre prietenie pusa la incercare, indiferent daca au final trist sau fericit. Prietenie adica tovărăşie, nu ma refer la relatii sau genul. Tocmai am citit "Lumea vazuta...? (mai mult)
Ba pnm e 3 menstruatie a surorii mele si nu am tampoane si e noapte imi spuneti va rog ce sa ii pun :))?
Am o intrebare la care am nevoie de raspuns urgent! Am terminat clasa a IX a la scl profesionala dar as vrea sa transfer la liceu, pentru ca la profesionala nu se invata deloc, iar eu sunt ...? (mai mult)
Am 15 ani si o inaltime de 1, 62 credeti ca este ok? Sau ca asta ar fi inaltimea normala la varsta respectiva?
Niste melodii in engleza despre prietenie sau tradare, disperare, agonie? As aprecia daca ar fi rock insa nu rockul ala cu tipete :)) Dar sunt ok si cele care nu sunt rock. Cu cat mai multe cu atat ...? (mai mult)
Hei, sper că am postat unde trebuie. În mod normal nu cer ajutor cu privire la site- urile de socializare dar aș avea nevoie cat mai repede de un sfat. As vrea sa știu ce măsuri se pot lua în legătură...? (mai mult)
Sunt fata, aseara am pus o intrebare pe TPU in legatura cu un baiat(daca n- ati citit- o v- as ruga s- o cititi, ca sa vedeti despre ce e vorba. Dupa ce ati citit, as avea si eu nevoie de un ...? (mai mult)
Auziți ...sunt pastile de îngrășare care te îngrași numai in fund? o fata folosea ceva niște fiole de îngrășare sau ceva de genul si nu se îngrășa decât in fund, iar ea a spus ca este pentru...? (mai mult)
Vreau sa imi fac piercing septum, dar la scoala trebuie sa-l dau jos. O sa se astupe gaura daca nu-l port cateva ore?
Am si eu o intrebare: de ce copiii din ziua de azi sunt asa de nesimtiti? Eu trec clasa a 9- a si nu injur sau fumez, si ma uit la cei de a 5- a si nu au pic de respect in ei. Sau ma uit la colegii surorii...? (mai mult)
La ce magazine găsesc țigări ecologice? Undeva prin București sectorul 6 sau prin apropiere. Mulțumesc!
Am primit mesaje de la un numar de telefon in care scria ca a ajuns un colet comandat de pe elefant.ro in valoare de aproximativ 160 de lei si eu nu am comandat nimic asa ca am ignorat mesajul. Apoi am...? (mai mult)
De ce nu m- ar invita cineva la ziua de nastere? Suntem prietene, nu prietene foarte bune gen sa ne vizitam sau sa iesim zilnic, dar vorbim pe mess si in clasa. Ziua e peste cateva zile si deja a facut...? (mai mult)
Hello, TPU! Vreau sa ma apuc de un sport, vreau sa slabesc mai bine zis, pana incepe scoala vreau sa slabesc minim 5 kg, nu stiu cum, sunt sedentara. daca le zic parintilor ca vreau sa fac un sport,...? (mai mult)
Hei! Ma "confrunt" sa zic asa cu o problema de mult timp. De fiecare data cand cineva se ia de mine mai "indirect" sau se uita urat la mine nu fac nimic si de aceea oamenii ma cred "lașă". Nu zic nimic...? (mai mult)
Curand voi merge la facultate :).Liceul il fac in Harghita deoarece aici este toata familia si restul.Tata e director la un institut in Cluj si avem si un apartament (in Floresti mai exact). ...? (mai mult)
Cum credeti poate exista o relatie daca fata e mai mare cu un an si jumatate dar si se afla la distanta de 135 de km
Buna, am si eu o intrebare, este ceva ciudat ca la varsta de 19 ani, sa nu ma intereseze sa am o prietena, sau sa fac chestii cu ea, adica gen eu cred ca sunt ciudat, de exemplu cand stau cu prietenii...? (mai mult)
..de la cati ani ma pot angaja LEGAL (ex. restaurant etc.) Dau funda
Aș vrea sa stiu cam cat costa un helix piercing?
Cine poate sa imi dea o cheie de windows 7 profesional, dau funda.
Daca fac sport (alerg pe teren mic, flotari, abdomene) imbracat foarte gros, slabesc?
Am 13 ani și acum 2 zile, vineri adică, mi- a venit menstruația ( nu știu dacă m- am exprimat foarte corect). Mâine plec la mare și mă îngrozește faptul că nu voi putea sta deloc în...? (mai mult)
Nu mai pot rezista! Știți cumva, cum ar poate vindeca depresia? Cum te poți vindeca de depresie, daca ești nociv și ai atâtea pe cap?
Buna fetelor! nu stiu când trib sa îmi vina ciclul, si maine dimineata plec la piscină cu familia! am uitat sa- mi notez când mi- a venit ultima data chiar am uitat dar mi- am amintit ca cred ca acum...? (mai mult)
Parintii mei nu vor sa- mi ia nimic, toti copii au calculatoare/laptop- uri si PS4, eu am un pentium 2 si un iphone 6 luat la mana a 2, Au un venit destul de bun, invat bine si sunt foarte cuminte,...? (mai mult)
Urmează să fiu boboacă la liceu. Sfaturi? Cum aș putea să le fac față fetelor fițoase (excluzând răspunsurile cu "ignoră- le" sau "nu le băga în seamă", pentru că NU funcționează. Se ...? (mai mult)
Bunaaa! Baieti am nevoie de multe sfaturi si fff serioasee din partea voastra :).E vorba de un "individ"care imi place mult dar mi- a facut mult rau si cred ca e si prefacut..adica am vorbit cu el o perioada,...? (mai mult)
Stiti eu sunt un baiat mai "urat" dar as vrea sa stiu cum pot atrage fetele la mine gen sa ma placa?
Cum pun o imagine la videoclip adica la inceput de exemplu eu am vazut o imagine inainte sa intru pe el care ma atras a pus o imagine la intamplare si dupa aia se vb despe altceva
Hey!:))) Ma cunosc de 1 an de zile cu bff baiat si a inceput sa imi placa cu el, inainte a fost ok, dar acum cand iesim pe afara incepem sa ne uitam unul la altul incontinuu dar fara sa ne vorbim:(.Am...? (mai mult)
Vreau si eu ceva muzica orientala (greceasca / Turceasca / Araba / Etc ) ! P.S : Sa fie ceva mai dansant (Gen : Sindi Mansour - Ya Ba Ba )
Daca pe mine ma cheama Andrei Irimias si pe Instagram imi pun numele andreiirimias, este bine sau suna urat?
Am un site! Te-ai gandit cum este sa il urci in online dar sa si ai foarte multe conversii pe el?
Daca un baiat, prieten, amic va invita la ziua lui si va anunta ca o face la pizza, acceptati invitatia sau o refuzati?
Prima zi de liceu la voi? Deja am văzut majoritatea colegilor și nu prea mai am așa emoții de ei, dar e un gând care mă tot supără. cu un părinte in prima zi sau fara? Eu as alege fara pentru...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt bruneta(negru )si doresc sa ma fac ombre spre blond. Doar ca acum 2 ani am avut partea din fata vopsita mai intai blond de la radacina, iar apoi roscat peste. De a lungul timpului m- am...? (mai mult)
Care e varsta ideală pentru piercing in buric? Eu am 17 ani si vreau neapărat saptamana asta sa imi pun. Deci care e varsta ideală?
Am nevoie de un nume bun pentru un grup pe Facebook, gen "allforone, offtopic, redtopic". Dau funda celui care imi spune cel mai bun nume
cum pot sa fac mai multe like-uri pe Facebook
Am o intrebare! Daca te operezi de fimoza mai poti juca fotbal, daca da de ce şi da ca nu de ce va rog!?
De o vreme am inceput sa ma tai iar intr- o seara mi s- a facut rau si am vazut pentru cateva minute numai negru in fata ochiilor pana la urma am ajuns in pat si dupa cateva secunde mi- am revenit, si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!