Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Septembrie 2025 sunt:
Heiii...imi poate da cineva cateva informatii despre cum este clasa a 8 a? Chestia cu "invata" o stiu...dar vreau gen nformatii despre cum o sa fie,materiile,examenul, simularile plss :>
Cum pun chestia aia cu swipe up la insta story?
Cu ce mijloc de transport în comun ajung la Facultatea de Finante,Banci, Asigurări și Burse de Valori; Clădirea Mihail Moxa, Strada Mihail Moxa 5-7? Sau în apropiere?
Ce te face fericit/a? Nu mă gândesc doar la persoane ci și la orice altceva.
Am un document in pdf si as vrea sa-l editez. Dar nu merge; mi-am facut si cont pe Adobe. Ce e de facut?
Hei,TPU! Am o intrebare:Sa ma las de scoala si sa ma apuc de rap sau sa invat ca sa devin avocata cum vor ai mei..Chiar nu stiu.m-ar ajuta mult raspunsurile voastre
Cunosc o fata inca de cand eram mici. De vreo 2 ani am urmarit sa fiu cu ea (acum 2 ani, ea a fost prima mea dragoste). Am 16 ani iar ea 15. Acum (in sfarsit) da semne ca incepe sa ma placa....? (mai mult)
am o mica mare problema.vorbesc mult si prost toata lumea imi spune asta, mai multe fete mi- au zis ca inainte sa ma cunoasca eram dragut dar acum sunt badaran :)). Vreau sa ma schimb dar nu...? (mai mult)
Constanta ## Cine stie in ce zona din Mamaia este capatul de linie la maxi taxi 305?
Imi puteti da si mie o lista de complimente care i le-as putea adresa unei fete?
Sunt plecată undeva cu colegii și ei nu mă prea bagă in seama, eu cam urăsc sa stau singura ignorata ce pot face sa mă simt mai bine, am și început sa plâng pentru ca sunt mai sensibilă,...? (mai mult)
Cine vrea o upgradare la contul de Clash Royale? Arena 2-3 Arena 3-4 Arena 4-5 Arena 5-6 Arena 6-7 Arena 7-8 Arena 8-9 Arena 9-10
Am nevoie de ajutor. Am 14 ani si in curand voi merge la liceu. Problema este ca nu stiu unde vreau sa merg. Sunt indecisiva pe zi ce trece. As vrea sa merg la liceul de arte din Timisoara, dar...? (mai mult)
Daca m-am înscris la o universitate, si am pus mai multe profile de ce bem intrat la fiecare profil, de ce nu mai la unul, un sfat va rog.
Buna, am si eu o intrebare daca azi am fost admisa la o facultate si pana pe 28 e înscrierea, poate locul daca nu ma duc azi?
Ce model de tatuaj pentru mana imi recomandati? Pozele ar ajuta mai mult. Ty
Am o problema! Parintii mei parca au innebunit! Am venit in concediu acasa si am luat- o si pe iubita mea cu mine.Si au asteptat ceva timp si dupa au sarit cu gura pe mine ca nu le dau din banii ...? (mai mult)
Daca am secretie vaginala peste cat timp imi vine ciclu? Am 11 ani si sunt foarte dezvoltata
Pentru un corp ca si al lui David Beckham, trebuie sa iei proteine? El oare face sala sau ceva sa arate asa? Am vazut ca nu prea ii facut foarte tare, dar arata foarte bine, nu- i nici prea facut, ...? (mai mult)
Ce poti face vara cand plictiseala e mare?
Cum imi dau seama daca in sfarsit am scapat de depresie? Adica inainte aveam ganduri de sinucidere. etc etc si acum, pot sa zic ca numai uneori mai sunt intr-o stare depresiva.
Bunaaaaa TPU as vrea sa imi fac si eu o prietena dar nu stiu cum sa fac sunt uraaaat si nu ma place nici o fataaaa... daca o sa port costumul de 2000 de euro o sa ma place fetele?
Ce surprize as putea sa ii fac prietenului meu de ziua lui? Ma refer la ceva de genul: sa ii lipesc biletele pe toata masina sau o petrecere ceva mai deosebit... Multumesc.
Imi puteti da si mie un sfat cum as putea sa fumez fara sa stie parintii?
Salut, sunt clasa a 12 si am bacalaureatul, profil tehnologic, la matematica e relativ usor daca primul ex e 1+ 2 exemplu si matrice poti lua usor peste 7. Nu prea sunt cel care invata sunt dansator...? (mai mult)
Ce măști anti coșuri/acnee fooooarte eficiente, cunoașteți?
Cine o stie pe Maria din"Lectii de viata s2 ep14", educatoarea?
Pentru adimterea la liceul militar, cand te duci sa iti faci analizele medicale, in ce constau ele? Adica, am auzit ca unele persoane nu treceau de aceasta "etapa", neavând boli grave sau cine stie...? (mai mult)
Care sunt cele mai tampite intrebari pe care le-ati vazut pe TPU?
De ce acum un an m-am trezit din somn si aveam o senzatie de parca cineva vroia sa ma omoare si am murit si puteam sa trec prin ziduri dar nimeni nu ma observa si dupa am vomitat.
Cine o stie pe Maria din "Lectii de viata-s2 ep14". Numele real. Multumesc!
Cum pot agata o fata la facultate? Ce sfaturi aveti?
Voi fi nevoit sa ma mut recent in Germania, intrebarea este : Cand incep scoala acolo pot sa incep cu o luna dupa? Din ce am inteles eu scoala la ei incepe in Agust pe 5 iar eu nu voi putea incepe chiar...? (mai mult)
Ce materii se fac la profilul mate- info secția romana? Si daca vreau sa dau la facultatea de arhitectura pot sa merg la mate- info si sa iau lecții de desen particular? Pentru ca liceul de...? (mai mult)
Daca nu mai intri un an pe Facebook, se sterg conversatiile sau macar unele poze?
Puteti sa-mi da-ti niste idei canceroase de cadouri pentru ziua de nastere a unui prieten?
Bă, știți că pe Facebook poți să îți pui facultatea, liceul etc. La gen am spus că sunt neutră :)). Vreau niște idei de rahat, dar care să fie și bune, în același timp... De obicei ...? (mai mult)
Fetelor, va plac baietii cu parul lung?
Dacă pun niște banane în blender, iar crema obținută o pun în niște recipiente iar apoi la congelator, iese ca înghețata?
Buna TPU vreau un raspuns urgent va rog! Cat faci cu avionul din Italia pana in cluj?
Am si eu o mica mare problema.Am fost impreuna cu o fata perfecta, ne iubeam, nu ne pasa de nimeni.Pana cand, un prieten fals mi- a zis despre ea ceva, si eu am crezut asta.Mi- a trimis niste...? (mai mult)
! Buna! In primul rand nu cred ca am incadrat bine intrebarea mea in categoria Adolescenti.dar sa lasam asta...Am 16 ani(fac in septembrie) si cred ca am ramas putin in urma cu scoala. acum 2 ani plecat...? (mai mult)
Tocmai ma gandeam, cum ar fi sa-mi fac undeva la un Salon 4 gauri in urechi. Este ceva bun? Nu-mi foloseste cam la nimic insa totusi. ii un motiv pentru care lumea are voie sa ma judece?
Acel moment cand este noapte iar usa camerei brusc se deschide...m-am speriat, ce sa fac? De ceva timp aud zgomote in podul casei...
Cine stie Facebook lui Corina de la te vreau langa mine
Vreau sa scot un desfasurator, pot vedea si continutul mesajelor?
Bunăăă, doar eu am un fel de tulburări de comportament? Adică, de fel, sunt foarte copilăroasă. Dacă îmi spune un băiat că am fundul / sânii mari mă supăr, uneori încep să plâng mai...? (mai mult)
Buna as vrea sa dau la Liceul Militar din Alba Iulia dar nu stiu ce probe o sa dau ce medie trebuie sa am din gimnaziu si din ce materi dau examenul de admitere? Sper ca nu trebuie engleza! Va rog sa ma...? (mai mult)
Bună, ma puteți ajuta cu niște sms-uri haioase de bun venit!? Va rog?
Observ multe specieme de astea care fac live- uri pe Facebook si frate... nu fac nimic. Mai ales daca- s fete isi aranjeaza parul sau se maimutaresc =))) Eu nu inteleg oamenii de genu :))). Mai oriunde...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.