Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Octombrie 2025 sunt:
Vreau sa urmez FEAA și nu m-am decis ce specializare să aleg. Mă interesează și ce fac dupa ce termin și cât câștig. Câteva sfaturi vă rog? Fundă
Urgenttttt! tpuuu! va rog frumos ziceti-mi cateva rimi, versuri rap de la voi din cap! va rog! diseara trebuie sa cant ceva si vreau niste versuri!
Hei salut stiu ca sunteti pe aici vreo citiva care va plac rimele! va dau niste cuvinte keie imi faceti niste versuri rap va rog! cu cuvintele 18 ani, masina, scoala, fete, anti cocalari!
Am 16 ani si nu am avut o relatie. Credeți ca este ceva ciudat cu mine? Am avut mulți pretendenți dar niciunul nu m-a interesat...
Niste statusuri in spaniola pentru o poza?
Ati folosit vreodata zatul de cafea pentru celulita? Da rezultate?
Vreau idei de semnaturi.
Ca sa slabesti trebuie sa arzi mai multe calorii decat ai consumat, insa, trebuie sa faci sport dupa fiecare masa pentru a arde caloriile? Auzisem ca nu este bine sa faci de 2 ori pe zi sport, pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti despre asta? https://www.youtube.com/watch?v=wlEwxEh1g_c
Bună ziua am cumpărat și eu un selfie- stick de la un magazîn apropiate, iar când am încercat sa fac poze am apăsat pe butonul de pe mâner și intra mereu pe Google va rog sa mă ajutați cu ...? (mai mult)
Vreau sa imi scot o manea, asa de plictiseala. De unde fac rost de dansatoare in Craiova? Cam cat m-ar costa, avand in vedere ca as chema 2-3?
Heei, care e diferenta dintre liceu si colegiu?
Salut. În curând voi merge la tabără. Si vreau ca acolo sa îmi fac o prietena (iubită). Ma pureti ajuta cu niste sfaturi? Multumesc mult!
Idei despre ce pot posta pe un grup de Facebook si sa fie interesant!
Ce ore se fac la profilul arhitectura in a 11-a?
Salut.Am un prieten care a trecut pe clasa a12- a.El a dat Cambrigul si am inteles ca va merge la o facultate în Londra. El este la un liceu destul de bun spre foarte bun din orașul meu.Va rog sa imi...? (mai mult)
Hei TPU. Am 14 ani, dar mama nu mă lasă să am prieten. Am incercat sa vorbesc cu ea, dar nu mă înțelege.Ce aș putea să fac ca sa o conving? Am avut și alți iubiți de care nu știa, dar...? (mai mult)
Spuneti daca baiatul iti introduce degetul in zona intima. Mai esti virgina?
De ce nu pot salva o poză de pe Facebook de pe telefon? Când dau click pe poză nu apar reactiile, nici punctuletele alea de sus pe care dau sa salvez nici "Comenteaza". Adica e doar imaginea si atat....? (mai mult)
Imi puteti sugera o aplicatie cu care sa invat Germana simplu? Eventual sa fie gratis, si sa fie testata si de voi daca se poate, Dau funda! :D
Acum câteva zile, respectiv Joi (13 Iulie) Mi- am resetat telefonul la setările din fabrică. Și crezând că am totul salvat pe cardul sd, l- am resetat după ce s- a aprins am constatat...? (mai mult)
tpu maine e ultima zi cand sa depun dosarele si nu stiu ce sa fac pentru ca nu imi gasesc buletinul nicaieri ce as putea face? Dau funda
Daca am media 8, 76 ce premiu iau?
Buna! Vreau sa stiu si eu o aplicatie buna sau ceva pentru Instagram! Vreau sa dau UNFOLLOW celor care nu ma urmaresc si eu ii am la Followers! Stie careva? Adica, mi se pare aiurea sa urmaresc persoane...? (mai mult)
Am intrat la un liceu care nu imi convine, daca incep si stau o saptamana ma pot ransfera la liceul la care vreau.Sa raspunda cine stie.
Hey! Stie cineva unde gasesc Nutella B Ready? Tot fac astia reclama la TV, dar in magazine sau supermarket-uri nu gasesc :( =(( FUNDA!
Buna,vreau sa invit un băiat în oras, dar nu prea știu cum să i zic cum să mă exprim, adică nu vreau sa par disperata... Aștept cat mai multe păreri.
am 16 ani impliniti de 3 luni si vreau daca se poate sa- mi fac cont bancar la orice banca din RO. Ce banca accepta acest "caz" sau cum as putea sa- mi deschid un cont cat mai repede. Mentionez...? (mai mult)
Buna seara va rog sa ma ajutati ce ma fac am un pui de pison si tremura i-am dat bobe dar el mai suge la mama si acum tremura si mieste frica sa nu mora ma puteti ajuta
Ce facultati pot face pentru o meserie de viitor? Vad atatia care au terminat dreptul si nu au unde sa se angajeze... Am dat doar un exempu. Deci ce facultate as putea sa aleg ca dupa aceasta sa imi pot...? (mai mult)
Daca fac glume cu prostii si sunt putin pervesa, risc sa fiu considerata ciudata sau ceva de genul asta?
Bună, am o mica intrebare.. Vreau sa ies seara afară si să merg la iubitul meu, dar cand ajung ca usa de termopan suna clanta foarte tare, cum sa ies va rog ajutați-mä
Cum ii pot convinge pe parinti sa imi cumpere un telefon?
Am 14 ani, iar prietenul meu are 16 ne cunoaștem de doi ani timp în care am fost doar prieteni iar de două luni ne- am gândit să fim împreună consider că el este băiatul cu care ar trebui să-...? (mai mult)
Sunt internata in spital si implinesc 18 ani tot aici in spital. Eu nu vreau sa imi fac ziua in spital... habar nu am ce sa le dau de ziua mea! Tati o sa- mi ia un tort, dar eu nu prea vorbesc...? (mai mult)
Pentru Instagram, care nume este mai bun: andreiirimias sau andrei_irimias? Multumesc!
astăzi am depus actele de admitere la facultatea de psihologie Titu Maiorescu și la universitatea ecologică, problema este ca universitatea ecologică mi- a păstrat diploma de bacalaureat,...? (mai mult)
Fetelor,ce crema imi recomandati dupa epilarea cu lama? Mi se usuca pielea foarte rau.
Ba frate stie cineva cand se va lansa driving school 2017 de la OVILEX unii imi zic ca deja este lansat dar in magazin play nu este, altii zic ca depinde pentru ce Android, am 7.0 daca il are cineva ...? (mai mult)
Cati cm trebuie sa cresc pe an la 15 ani si 7 luni? Pog sa stimulez cumva cresterea?
Dragilor, unde pot gasi planul de Invatamant peroiada 1992- 1996 al Liceului economic nr 1Bucuresti (actualmente Colegiul Economiv "Virgil Madgearu")- profil finante - contabilitate. Mentionez...? (mai mult)
Menstruatia mea a inceput in luna martie. Timp de 2 luni nu a mai venit. Iar ieri a venit. Dupa cat timp imi va veni regulat?
La scoala sunt izolata clasei deoarece m-am purtat urat cu ei din clasa 1 acum sunt in a 6-a, o mai pot lua de la inceput cu,, prietenia,,? ce sa fac?
Am o intrebare foarte serioasa si sper sa o tratati ca atare. Care este marimea medie a unui penis de 14 ani pentru ca ma simt nesigur pentru ca penisul meu sculat are 16.5 cm si normal are 10 cm....? (mai mult)
Cum se numeste piesa din riverdale ep.13? Dar din ep.10?
am si eu o intrebare zilele trecute am intalnit o fata super la mare si stiu doar cum o cheama nu si numele de familie, cum o pot gasi pe Facebook? sau macar pe Instagram?
Ce sfaturi ați avea în cazul în care v- ar plăcea de o fată abia cunoscută? Cum să vorbești la început, cât să vorbești și tot felul. Cele mai multe și folositoare sfaturi primesc...? (mai mult)
Plec in vacanta cu iubitul meu, in strainatate la parintii lui, ce activitati putem avea acolo, avand in vedere ca pe timp de zi vom fi singuri acasa iar net nu avem sau pc.In afara de facut de mancare...? (mai mult)
Salut am o întrebare pentru voi, cum scap de politica de confidențialitate a Youtube? Mă enervează la culme, nu mai pot, am încărcat și eu un video creat de mine, am luat o melodie de pe net...? (mai mult)
Am doua intrebari si sper sa le tratati cu seriozitate. Daca am aroape 15 ani si marimea penisului meu sculat este de 16.5 cm este bine(sincer)? Si care este marimea medie la 15 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
rld0 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
AndyMihai1999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!