TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1155
  • 1156
  • 1157
  • 1158
  • 1159
Iphone250
în 12 Iulie 2017 | Iphone250 întreabă:

De mult timp ma gandesc ca as vrea un par cu mai mult volum,cu un fir mai gros, deoarece eu am parul foarte subtire si putin.

1
Răspunde Raportează
Grof_Paul_2001
în 12 Iulie 2017 | Grof_Paul_2001 întreabă:

Salut am 16ani si sunt dintr- un oras mic, Brad.Am si eu o mica problema:mi- am facut si eu Facebook acum 1 an(din motive personale nu am putut sa- mi fac mai repede)si acum am observat o fata de care...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
EugenEB
în 12 Iulie 2017 | EugenEB întreabă:

In liceu am fost batut la cap sa iau BACU deoarece o sa imi pice din cer masinile si o sa vad un om cu o foaie pe strada care ma opreste din drum si ma intreaba o formula la matematica, iar daca dau raspunsul...? (mai mult)

47
Răspunde Raportează
Tudor_Tudorel_1997
în 12 Iulie 2017 | Tudor_Tudorel_1997 întreabă:

Deci iubita mea tot vorbeste cu fostul. Se tot ibtalnesc. Etc. Vreau o melodie ca sa stie cat de mult o iubesc, dar si una in care sa se simta oarecum prost ca mâ "înseală" cu ăla... Vă rog. Dau ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
sakura099
în 12 Iulie 2017 | sakura099 întreabă:

Ce parere aveti despre florin salam? Eu cred ca e cel mai tare artist din Romania. el e regele lautarilor. Fraieri cu Rap- ul sa nu comenteze am auzit ca urasc manele ca oameni nu prea baga in seama rap-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
millar
în 12 Iulie 2017 | millar întreabă:

Buna TPU am o intrebare mai mult pentru fete, care au tinut dieta in timpul menstruatiei Eu chiar daca nu mananc mult nu slabesc si as vrea sa ma apuc de o dieta dar nu stiu daca o sa slabesc sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
hjjjnb
în 12 Iulie 2017 | hjjjnb întreabă:

Am avut relatii cu prietenul si zice ca nu stie daca a dat drumu in mine.ce pot face?

3
Răspunde Raportează
MrsDeee
în 12 Iulie 2017 | MrsDeee întreabă:

Dacă mă machiez în prima zi de liceu o să fac o impresie bună? (Față de cei mari : clasa a 10 a, a 11 a și a 13 a)? Cum fac o impresie mai bună cu sau fără machiaj? Dau fundă ( celui care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Benn00000
în 12 Iulie 2017 | Benn00000 întreabă:

Vreau sa imi spuneti unde pot vedea daca am intrat la liceu si cu cine o sa fiu in clasa. Vreau sa imi dati un link unde pot vedea lista liceelor.

2
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 12 Iulie 2017 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

Ce poți să faci in casă când afară plouă și nu ai cum sa ieși?

5
Răspunde Raportează
steaaaaaaaa
în 12 Iulie 2017 | steaaaaaaaa întreabă:

Pana la urma cand se afiseaza repartitia la licee? Azi sau maine?

1
Răspunde Raportează
steaaaaaaaa
în 12 Iulie 2017 | steaaaaaaaa întreabă:

Pentru admiterea la liceu, certificatul de nastere trebuie legalizat la notar? Mama mi- a legalizat la notar certificatul dar o prietena mi- a spus ca secretara de la liceul la care admit trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Notmyaccount
în 12 Iulie 2017 | Notmyaccount întreabă:

Heei. Cum vad lista cu elevii admisi la un anumit liceu? Incerc de ceva timp si nu reusesc.

4
Răspunde Raportează
Iphone250
în 12 Iulie 2017 | Iphone250 întreabă:

Buna tpu.Cum pot sa fiu mai inalta? Fara sa port tocuri. Funda

7
Răspunde Raportează
Baa_Marian_1993
în 12 Iulie 2017 | Baa_Marian_1993 întreabă:

Acum cateva zile a murit bunicul meu, in a doua zi dupa ce a fost inmormantat eram singur acasa ma uitam la pc pe la 21:00 si lumina era aprinsa, iar pc ul este in dormitor si e cu spatele la tot eu nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Notmyaccount
în 12 Iulie 2017 | Notmyaccount întreabă:

Bună... Sper ca ma puteti ajuta întrucât problema mea nu e tocmai usoara. Acum ceva timp am pus pe un site un anunt caofer meditatii la o anumita materie. Am facut- o pentru ca vreau sa castig niste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 12 Iulie 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Cine ma poate ajuta cu ceva informatii despre facultatile in domeniul IT. Am auzit ca sunt cautate si ca daca as termina in acest domeniu as gasi repede loc de munca. Intrebarile mele sunt: Este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GGabiy
în 12 Iulie 2017 | GGabiy întreabă:

am ales aceasta categorie crezând ca e cea corecta. De o vreme am început sa nu mai îmi placa nimic din ce făceam înainte gen sa ma joc la calculator înainte ma trezeam foarte dimineața...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Annabella9719
în 12 Iulie 2017 | Annabella9719 întreabă:

Cumnata mea imi loveste pisica! Nu tare, dar totusi! I- am atras atentia si zice ups scuze dar tot da in el fara sa ii fi facut ceva.Si ea are un caine dar nu ii fac ce ii face ea pisicii mele.Chiar ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2017 |

Imi place foarte mult cosmetica si machiajele si tot ce e legat de beauty. Ultimii 2 ani am investit toti banutii strinsi in cosmetice si am ajuns la o cantitate mare; aveam tot ce imi trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elsa9
în 12 Iulie 2017 | Elsa9 întreabă:

Ce materii se fac in clasa a 11 a la bio-chimie? Cate numere de ore se fac pentru fiecare materie?

2
Răspunde Raportează
BaciuDenisa
în 12 Iulie 2017 | BaciuDenisa întreabă:

Buna am 17 ani si 5 luni sunt am o relatie cu un baiat de 17 ani.Suntem impreuna de 9 luni si ne iubim. vrem sa ne incepem viata sexuala..Credeti ca este ok de la varsta asta? O sa doara?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2017 |

de ce nu am incredere in mine? Mereu cand ma vad frumos in oglinda, ma gandesc ca sunt multi baieti in liceu la mine care sunt urati, de ce n- as face si eu parte din ei? Mereu imi vine gandul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FabianAndrei741
în 12 Iulie 2017 | FabianAndrei741 întreabă:

Cum sunt taberele din Nichita Stanescu Ploiesti? Clasele 9-12

0
Răspunde primul Raportează
Crisan_Iulia_2002
în 12 Iulie 2017 | Crisan_Iulia_2002 întreabă:

Am nevoie de câteva poze amuzante mă ajută și pe mine cineva? Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2017 |

Cum pot avea niste buze cu mai mult volum? Eu le am foarte mici si as dori sa le am mai mari.Dau funda

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2017 |

Cum pot fi mai inalta?

5
Răspunde Raportează
Elide
în 12 Iulie 2017 | Elide întreabă:

De ce este atâta lume proasta pe acest site?! Nu generalizez că încă n.am interacționat cu fiecare în parte dar daca pui o întrebare și cauți răspunsuri serioase și care te pot îndruma sau ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2017 |

Salut, de ce nu imi vine sa urinez beau destul de multe lichide. Am 15 ani.

1
Răspunde Raportează
Julianah
în 12 Iulie 2017 | Julianah întreabă:

Buna, tuturor! Cum scap de semnele de pe picioare lasate in urma punctelor negre, deoarece a venit vara si e destul de jenant sa ies asa in public, plus ca ma coc la propriu in pantaloni lungi! Ofer...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2017 |

Daca am cont spotify premium, pot asculta muzica in Romania?

1
Răspunde Raportează
AntonCostel
în 12 Iulie 2017 | AntonCostel întreabă:

Salut oameni buni, am si eu o intrebare :Daca sunt la un profil de genul "Ecolog", cu ce ma ajuta practica pe viitor daca eu o fac in vie si "dirijez lastarii"? Este ceva corect facand practica care ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kayn221
în 12 Iulie 2017 | Kayn221 întreabă:

Buna Tpu.Stie cineva un joc mai vechi in care era era un luptator si se batea in tot felul de locuri, trei exemple:undeva cand era iarna, intr- o barca in care te luptai cu scheleti, intr- un templu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
calmanadina16
în 11 Iulie 2017 | calmanadina16 întreabă:

Buna sunt o fata de 16 ani vreau sa plec de acasa la un baiat si vreau sa stiu daca politia poate sa- i faca lui ceva ca ma duc eu la el. Adica mama sa se duca la politie si sa faca plangere impotriva ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
pikachui06
în 11 Iulie 2017 | pikachui06 întreabă:

Cam cat costa in medie ceara de epilat?

2
Răspunde Raportează
R3dEyE
în 11 Iulie 2017 | R3dEyE întreabă:

Am terminat anul acesta clasa a XII- a. Luat bac, chestii, asa ca a venit momentul sa- mi aleg facultatea. In cele din urma cred ca merg la informatica la Universitatea de Vest Timisoara. Cateva...? (mai mult)

0
pikachui06
în 11 Iulie 2017 | pikachui06 întreabă:

Salut, cum ma pot epila in zona intima fara sa ma irit? dau funda :))))

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2017 |

Buna,Cum este sa primesti o imbratisare de la tatal tau? Ma refer sentimentul in sine, cum este ca tatal sa isi imbratiseze fata? dau funda raspunsului care ma ajuta cel mai mult.

5
Răspunde Raportează
poker1976
în 11 Iulie 2017 | poker1976 întreabă:

Stie cineva daca L.T.S "Sf. Apostol Andrei" din Ploiesti are camin?

0
ralucadobre2002
în 11 Iulie 2017 | ralucadobre2002 întreabă:

Hei..am o intrebare..nu ma judecati..insa cum pot iesi din depresie?

1
Răspunde Raportează
Unanonimoarecare123
în 11 Iulie 2017 | Unanonimoarecare123 întreabă:

Buna am 14 ani, 60 kg si 1, 70 cm. Vreau sa ma apuc de sala, dar am auzit ca sala imi poate afecta cresterea si ma cam ingrijoreaza. Vreau raspunsuri bazate pe informatii din surse sigure, nu de la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2017 |

As vrea sa va intreb cum as putea avea un par cu mai mult volum.Eu il am drept si fara pic de volum.Si imi puteti recomanda un sampon pentru volum? Dau funda

1
Răspunde Raportează
udhsihs
în 11 Iulie 2017 | udhsihs întreabă:

Buna cine stie poza sa mi-o trimită este din categoria poze Funny si este un băiat cu o cruce am văzut-o odată la junimea si știi cum zic dar nu mai e cine o are

0
OfDarkness_Abyss_2002
în 11 Iulie 2017 | OfDarkness_Abyss_2002 întreabă:

Eu vreau sa ma duc la liceul sarb- filologie, unde s- a intrat cu note foarte mici, strict pentru sarba, dar familia mea vrea un liceu bun de sn. Nu stiu cum sa ii hotarasc sa ma duc. Am media...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Numai98356
în 11 Iulie 2017 | Numai98356 întreabă:

Este vreo problema daca ma duc sa legalizez acte pentru facultae, desi nu am 18 ani? Adica am voie, nu?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2017 |

am o intrebare care poate va parea super obisnuita, pe care poate ati mai intalnit- o insa am nevoie de foarte multe pareri... De acum 1 luna imi place de o fata din liceu.Ea iese cu mai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2017 |

Salut, TPU! Caut un site cu teste grila la informatica pentru admitere la facultate. Mai simplu vorbind caut ceva cu care sa ma antrenez pentru examenu' de admitere. Scuze ca nu am ales categoria corecta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
M_Tiger_Adu_2000
în 11 Iulie 2017 | M_Tiger_Adu_2000 întreabă:

Buna am si eu o intrebare daca pe al 2 -lea sem ai 3 corigente ramai repetent sau poti sa dai corigentele in vara?

2
Răspunde Raportează
ana044
în 11 Iulie 2017 | ana044 întreabă:

Știți grupuri de fete ( 3 mai exact) căntărețe sau cv? Măcar unul știți pls? Românce sau din America nu conteaza

2
Răspunde Raportează
MadalinGGG
în 11 Iulie 2017 | MadalinGGG întreabă:

Când aflu la ce liceu am intrat? Unii zic ca pe 12 alții pe 13, ceva oficial?

1
Răspunde Raportează
  • 1155
  • 1156
  • 1157
  • 1158
  • 1159
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Cum erau scolile acum 40, 50,60 de ani? Tot asa erau copii rai?
    17 răspunsuri
  • rld0
    trimisă acum 9 ore

rld0 întreabă:

Oamenii chiar se trag din primate? Din ce stiu, cel mai apropiat organism fata de om este porcul, fiind posibile chiar si transplanturile unor organe de la porc la om. Tind sa cred ca oamenii se trag...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 14 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi- au dat ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 12 ore

AndyMihai1999 întreabă:

Vi se par 45.000 in Romania brut pe an OK pentru un Single fara familie si copii?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.516
  • Întrebări: 3.951.485
  • Răspunsuri: 17.642.636
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Hannah Montana

Hannah Montana

Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.518 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.704 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.986 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.872 Conversaţii