Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Octombrie 2025 sunt:
Sall, mi- am luat S6 (ieri) și aveam instalat Android 6.0.1, cu aplicația Peel Remote (instalată în telefon) m- am jucat la Tv- urile din casă, toate bune. aveam și indicatorul led care când schimbam...? (mai mult)
Salut.Am trecut pe clasa a9- a pe profilul Mate- Info Intensiv. M- am uitat pe internet la rezultatele la bacalaureat și am văzut că mai mulți elevi au dat bacul la fizica decât la informatica.Si ...? (mai mult)
Cei care sunteti la Facultatea de Geografie, la cartografie, se face multa matematica sau informatica? As vrea sa dau la Universitatea din Bucuresti, dar dat fiind ca am fost la un profil umanist...? (mai mult)
Hei. Am terminat liceul la filologie(uman). Vreau sa dau la o facultate economica si cand ma uit peste cursurile de matematica, nu inteleg mare lucru :)). Cu ce sa incep? Matematica clasa a XI- a /...? (mai mult)
Care vrea funda? Cine imi spune cea mai amuzanta gluma va castiga!
de ce imi edte frica cand fac ceva: adica am lovit un prieten in umar foarte foarte usor si dupa ma gandesc daca pateste ceva sau mai rau...va rog ajutati-ma funda!
Salutare TPU, am o întrebare a as vrea sa imi răspundeți cat mai rapid deoarece eu am absolvit clasa a8- a si vreau sa plec săptămâna viitoare in vacanță si sunt curios când trebuie depus dosarul...? (mai mult)
Cum fac sa treaca vacanta asta mai repede? Vreau sa inceapa scoala mai repede
Il vreau pe crush:((( Cum ma pot baga in seama cu el? Adica noi nu vorbim dar ma mai striga uneori si ne uitam unu la altul si asa mai mereu ne uitam unu la altul, dar cum sa fac sa ma bag cu el in seama?(ps:...? (mai mult)
Hai are toate legendarele?
Am dat bacul. Am luat la romana 5, 95, la istorie 5, 30 si la logica 5, 05. Am depus contestatii pentru ca trebuia sa am mult mai mult si nu am inteles de ce am luat notele...? (mai mult)
Hei TPU Cine este în liceul George Călinescu din București. Tocmai ce am aflat că am intrat azi si vreau prieteni noi
Buna TPU am 15 ani și azi mi s- a clătinat puțin un dinte dintre cei doi mari (nu știu exact cum de numesc dar cred că de numesc incisivi centrali superiori). Nu știu exact ce să fac că să...? (mai mult)
Hei TPU :) Este o întrebare cam aiurea venită din partea mea...probabil o să spuneți că nu am multe cunoștiințe pe acest subiect, și poate o să mă jigniți, dar aveți și dreptate. Nu știam...? (mai mult)
Vreau un nume de Facebook de jocuri cu Denis si RezZz sa le transformati intr-un cuvant
Am o mica problema. Dupa un contact sexual care a fost cam mult sa zic asa am observat a doua zi o durere in zona clitorisului. Nu pot sa ma ating, daca stau pe scaun sau de genu ma doare. Au trecut 3...? (mai mult)
Am nevoie de nume de vloggeri mai exact de fete. Ceva cen tequila dar mai original...
Suntem in 6 Iulie iar ciclul de data trecută mi- a venit pe 1 Iunie și cel de pe mai in 3 dacă ajuta.Nu vreau sa consult un ginecolog.Ce credeți ca am și ce credeți ca as putea face. Daca nu o sa...? (mai mult)
am 16 ani si as vrea sa plec de acasa la iubitul meu major. Parintii mei se comporta urat cu mine si ma obliga sa merg un nu vreau si totodata sa fac toate trebuintele in casa. Dacaas pleca de acasa...? (mai mult)
E cineva specializat in acest demeniu sa de- a un sfat orice.Am o prietena ce are 2 copii si il vrea pe al treilea.Doar ca dupa ce- a nascut al doilea copil si- a legat trompele.Mai poate ramane...? (mai mult)
Îmi merge Messenger-ul dar nu pot sa efectuez un,, video call,, de ce?
Am 17 ani si inca nu am avut primul sarut sau o relatie. Nu inteleg care e problema pentru ca arat destul de ok...
Tpuuu...am trecut la liceu si- mi pun tot felul de intrebari.Cum o sa fie ca boboc? la voi cum a fost in prima zi? in caz ca aia mari se iau de mine, sa tac sau sa le tin piept? am nevoieee de niste raspunsuri,...? (mai mult)
Am o mica nelamurire. De ce in poze ies diferit fata de realitate? Ies mai ciudat, chiar si cand gasesc un loc luminos. Am incercat si aplicatii cu efecte, insa la fel de ciudat arat in...? (mai mult)
imi poate spune cineva va rog niste metode bune prin care sa combat depresia severa?
eu am foarte multe coșuri și folosesc TARR Super for men! Oare folosesc ce trebuie? dau funda?
Stie cineva cum se intra la snapchat pe harta unde poti vedea toti prieteni de unde sunt?
Pentru cunoscatorii de Jumpstyle (tipul de dans), ce sfaturi recomandati pentru reusita? Sunt la prima zi si as vrea sa incerc sa invat cat mai bine acest tip de dans. Ma uitam la tutoriale ...? (mai mult)
Buna TPU este vreo problema ca stau ca si turcii.De mica stateam asa mama zice ca imi poate face rau ca de aia ma dor genunchii ce nu e adevarat.Ei mereu stau asa si nu au nimic.Chiar si balerinele stau...? (mai mult)
Mi-au dezactivat astia contul de google. Ce pot face? Se mai poate recupera? Le-am trimis mesaj.
Cum sa ma comport in prima zi de liceu si cu ce sa ma imbrac? Sunt cam timida pentru ca nu cunosc pe nimeni si e scoala noua.
am si eu o intrebare care suna în felul urmator: Pot intra la facultatea de telecomunicații din Craiova daca la bac am obținut 7.20?
Hei TPU, Despre Castrul roman Pietroasele stie cineva, se poate vizita? Gasim pe cineva acolo, se plateste, sau mergem singuri si vedem ce se poate? Multumesc!
Pana cand se pot face inscrierile la facultatile precum: ASE, Drept, Medicina s-a.m.d? Nu sunt prea hotarat si as dori sa ma mai gandesc la ce facultate voi urma...
Ce pot face dupa terminarea liceului pentru un salariu de 2.000 lei ca incepator?(Facultati, Postliceale, Cursuri) Funda!
Stie cumva cineva cum pot ajunge de la Moeciu de Jos la Vatra Dornei cu trenul si/sau cu autobuzul? Va rog mult sa ma ajutati daca stiti! Multumesc anticipat!
♡ Cum este la Liceul "Vasile Alecsandri" din Iaşi? Este greu? Profesorii sunt duri/exigenţi? Este oarecum un colectiv prietenos şi cu elevi ok? Mulţumesc anticipat!;*:*:*:*
Bună TPU am și eu o întrebare de câteva luni aproximativ 9 luni am cunoscut un baiat care este din alt oraș nu locuiește unde locuiesc și eu dar venea la alti băieți și la alte fete și la un...? (mai mult)
Daca mie imi expria dosarul de la scoala auto in august si eu dau sala pe 24, mai pot da orasul pe acel dosar?
Am un telefon Huawei P8 Lite. Sunt foarte multumit de el, insa are o mica problema. Daca ma duc in unele locuri cu el (ex : la niste prieteni acasa) nu am deloc semnal. Ce pot face? Dau...? (mai mult)
Pot urma o facultate de profil real, daca liceul l- am facut la uman? Ideea este ca da, dar oare voi reusi sa o termin? Voi reusi sa promovez examenele? Eu chiar nu am avut nici o treaba cu stiintele...? (mai mult)
la Drept se face matematica sau chimie? Am inteles ca este foarte mult de invatat, gen sunt materii precum Romana sau Istorie la care trebuie sa citesti si sa inveti mai mult, nu precum ...? (mai mult)
Salut.Cat costa o ședință cu antrenor la Bazinul Olimpic Pitesti? Dar un abonament?
Cum pot sa ma concentrez pe ceea ce citesc daca afara sunt copii mici foarte galagiosi? Sunt la bloc, deasupra mea la fel, am niste vecini galagiosi si ei. Oriunde m- as duce prin casa sa citesc tot...? (mai mult)
Cam cat trebuie sa bea o femeie in club care nu e genul care sa faca sex cu cine apuca, ca sa creasca foarte mult sansele sa o ai in pat seara aia?
Ce parere aveti de plimbarile in aer liber fara amici? Eu nu prea mai am prieteni de ceva timp si ma gandeam sa incerc sa ies singura pe afara, insa mi- e rusine sa ma plimb de una singura si nu prea...? (mai mult)
Vreau și eu niște replici de agățat! Mulțumesc.
La scoală mi- am ales profilul bio- chimie ca prima obțiune. Însă nu sunt prea bun la chimie.Problema este că o să am aceiaşi profesoară la chime (Ce am avut- o în generală).Şi ea...? (mai mult)
Deci, am blocat pe cineva pe Instagram si acum numai gasesc persoana respectiva la utilizatori blocati... si nici contul nu- l gasesc. Persoana respectiva a zis ca nu ma are la block... deci cum fac sa...? (mai mult)
In ce eposod Chloe vede cu adevarat ca Lucifer e Diavolul? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
Renattta întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)