Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU sunt la un liceu tehnic și nu am fost deloc la practica pot rămâne repetent? Sau pot recupera in timpul anului?
O prietena mi- a aratat un baiat care mi se pare foarte simpatic. As vrea sa il bag in seama, insa el nu ma cunoaste. Nu stiu ce mesaj sa ii dau, ce sa ii spun ca sa nu par prea directa / prea ...? (mai mult)
Ajutor si Bună, TPU! Sper din tot sufletul sa puteți citi totul și va mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Sa încep. Eu am o vecina care este în clasa cu mine (trec a10a) și care a fost într o...? (mai mult)
Bună, TPU! Sper din tot sufletul sa puteți citi totul și va mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Sa încep. Eu am o vecina care este în clasa cu mine (trec a10a) și care a fost într o relație ...? (mai mult)
Am niste probleme, de fiecare dată când îmi place de o fata, vorbesc cu ea, ne înțelegem, eu o iubesc, țin la ea dar nu vreau sa fiu cu ea, nu- mi justific comportamentul, nu e vorba de frica,...? (mai mult)
Hei! Azi este ziua mea si la 4 vin niste prieteni. Faza naspa e ca aici ploua cu galeata! Si eu voiam sa iesim afara. Imi puteti spune va rog ce putem face? Implinesc 13 ani. Ofer funda! Multumesc
Am o intrebare in legatura cu diploma de bacalaureat. Eu o sa fiu plecat la facultate in alt oras intr- o saptamana de acum. Poate sa imi ridice unul dintre parinti diploma sau este necesar ...? (mai mult)
Voi pleca in tabara la mare, timp de o saptamana. Ce ar trebui sa imi iau la mine? Atat pentru acolo cat si pentru drum?
Cum e cu trenul interegio la clasa 2? Nu am mai calatorit niciodata cu trenul dar trebuie sa ajunga de la Timisoara la Constanta? Sunt ceva conditii sau e dezastru?
Heei, TPU! Am și eu o problema... Nu știu cum reușesc, dar am talentul de a intra în cele mai stupide conversații. De câteva zile, iubitul prietenei mele îmi scrie mesaje ciudate...îmi cere...? (mai mult)
În București liceele au dulăpiorul sau trebuie sa cari manualele și culegerile în fiecare zi. La Lazăr, Vianu, Sava cum e?
Sunt clasa a9- a, adica din toamna intru la liceu. Toate bune si frumoase, medie mare, liceu bun. Dar problema e pe partea de *socializare*. Adica, ma descurc ( cat de cat (: ) sa imi fac...? (mai mult)
Bună! Mâine este ziua mea şi or să urmeze postările alea în care am ieşt nasol sau ale făcute pe ascuns :(( Iar întrebarea mea este: Cum fac să nu mai posteze o anumită persoană în cronologia...? (mai mult)
Http://www.isjbrasov.ro/index.php/82- noutati/3371- calendar- corigente- 2017 prietena mea unde se incadreaza? in ultima nu? caci nu a terminat liceul e a 9 a si are 4 pe primul la mate! dar daca in ...? (mai mult)
Ce inseamna copie legalizata? Si cum o fac pentru diploma de bac?
Am o intrebare! Ce profil e mai usor filologie sau stiinte sociale? La stiinte sociale la ce se da teza?
Sunt clasa a 10-a si vreau sa stiu din timp la ce materii se da bacul la filologie?
Am și eu o curiozitate :)) a început sa îmi placa de un băiat (cu câteva luni in urma și el ma plăcea și mi- a spus dar l- am refuzat ) doar ca fără sa vreau am aflat ca el se tot tine ...? (mai mult)
Deci de ceva timp ( o saptamana ) tot vad pe Facebook postari de rahat care este vorba despre un om cu sprancene destul de mari care apare in visuri. Eu deja stiu faza cu omul ala ca cica iti...? (mai mult)
Hei TPU, Ma numesc Marian și am 13 ani, acum ceva timp(mai exact 2 ani) am cunoscut o fata pe nume Carmen. De atunci pana acum 6 luni eram îndrăgostiți unul de altul, i- am făcut cunoștință...? (mai mult)
Ce facultate credeti ca ar trebui sa urmez, care este ce-a ma buna, si de viitor, un sfat va rog
cu media la bac 7.98 sunt sanse sa intru la buget? Un sfat, va rog.
Niște elevi mai mari (prietenii unei prietene) i- au spus că la liceu trebuie să te îmbraci câr se poate de diversificat (nu cu aceleasi haine de 3 ori pe săptămână). Ar putea să fi văzut prost...? (mai mult)
Cate calorii are o nuca? Pe internet am gasit aproximarea doar la 100 grame iar eu am mancat doar 5 nuci si as vrea sa stiu cate calorii au.
Daca un baiat glumeste si iese cu majoritatea fetelor dintr-o clasa, dar imi da toate semnele m-ar placea, chiar ma place sau ii sta în fire sa fie mai social?
Vreau sa mor! Simt sa sunt in plus in vt multora! Nu mai gasesc nici- un senes! Am momente in care sunt trista altele vesela. Tot ce vr e sa dorm sa uit de lumea asta! O perioada atat de mult dormeam incat...? (mai mult)
Am terminat stiinte sociale si imi plaxe geografia, iar in bac azi am luat 9, 33. La ce facultate din Bucuresti as putea merge?
Hey! Am 15 ani si vreau sa imi fac un card de debit junior dar vreau sa atasez un cont de Paypal la el, se poate? Si daca se poate, atunci cand fac contul de Paypal dau informatiile parintelui sau ale...? (mai mult)
Credeti ca e ok sa ma apuc de fumat pentru ca toti prietenii mei fumeaza, si sunt intr.un fel marginalizat ptc nu fumez?
(Nu stiu daca este categoria potrivita) Am 15 ani si inaltimea de 1, 71 m. Pana la ce varsta mai pot creste in inaltime? 80% din prietenii mei au peste 1, 80 m iar eu am aceeasi inaltime...? (mai mult)
As vrea sa va cer sfatul in legatura cu o problema. Sper ca exista persoane care se pricep la animale pe aici. Am o pisica de 4 luni. Stiu ca pisicile de obicei nu se spala, insa nu o puteam tine...? (mai mult)
Cat de adanca este Groapa Marianelor? Scz pentru categoria gresita
Salut, TPU. De o saptamana, cred ca si mai mult, ma tot dor sanii. Am vorbit cu mama, si mi- a zis ca poate fi de la menstruatie. Momentan nu e regulata. Iar ultima data cand mi- a venit normal a...? (mai mult)
Voi ce spuneti ca sa inchideti gura celui care v-a enervat?
Cum pot sa nu mai fiu asa de agitata, grabita uneori? Am o stare de graba si o spontaneitate ce nu ma avantajeaza deloc.
Bună tuturor! Va fi un mesaj destul de lung, urmat de mii de intrebări ce se rezumă totuşi la una singură. Sunt sau am fost intr- o relație cu un student in primul an la facultatea de Litere. Primele...? (mai mult)
Daca ma duc la o facultate care organizeaza admitere, BACU' mai valoreaza ceva? Scrie ca se face media la cele 2 materii la care se da examen si in caz de medie egala se ia dupa nota la limba romana ...? (mai mult)
Am sanse sa intru la un liceu de 8.30 eu avand 7.60
De abia am terminat clasa a8- a si mi- am depus opțiuniile pentru liceu.Ca prima opțiune am pus Liceul Viilor care are media 6.54 pe profilul economic care are 84 de locuri libere si nu știu...? (mai mult)
Am o mica problema. E vara, e frumos, am 17 ani si m- am gandit sa fac ceva cu timpul asta. M- am inscris la un curs de dans pe toata perioada verii. Eu m- am apucat de dans acum un an, mi-...? (mai mult)
Cum pot invata mai usor? Care ar fi metodele pentru a reusi sa am note mai bune? Daca sunt in clasa a 9- a, mai este timp pana in clasa a 12- a sa avansez ca sa pot invata mai bine? Cititul cartilor,...? (mai mult)
Salut am 16 ani și vreau a ma angajez pe perioada verii Aveți idee pe unde as putea?
Ce facultati pot uram cu media 6, 80 in bacalaureat, profil uman?
Am 12 ani şi am o problemă, mi- e frică că nu pot dormi, de obicei adorm uneori chiar repede numai ca mi- e foarte frica şi nu ştiu ce sa fac sa scap de teama asta...dar cred ca teama imi e generata...? (mai mult)
Bună am 16ani și am o înălțime nepotrivit 1, 54 ce as putea face pentru a creste? pentru a mă dezvolta?(sunt fată) Pss:fără un sport anume gen:înot etc. Poate sa fac sport acasă?
Fostul meu iubit adica eu eram cu el dar el era foarte gelos si faceam orice pentru el dar el nu intelegea iar eu m.am despartit de el si acum ma face proasta si se supara pe mine iar eu nu stiu...? (mai mult)
Buna tpu.As vrea sa va intreb daca exista vreun sampon care sa iti ia din volum deoarece nu pot folosi placa sau alte solutii. Funda
Stie cineva cu ce as putea sa imi ocup timpul acum ca a venit vacanta de vara?
Cum pot incepe sa lucrez ca translator online? #funda
Cum sunt orele la Facultate? Mai scurte sau mai lungi decat la liceu? Se iau tot la fel de multe caiete la tine? Se iau gheozdane?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
Renattta întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)