Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Octombrie 2025 sunt:
vreau sa intreb si eu cum pot slabi 5 kg, am 18 ani.
Buna de ce nu mai apare "baieti de oras" si pe Youtube?
Bunnnnn Am o intrebare... De ceva timp ma gandesc daca sa dau sau nu la un liceu militar (eu terminând acum clasa a 7- a). Am citit tot felul de chestii legate de acest subiect...cica e destul de dificil...? (mai mult)
Salut, vreau sa renunt la scoala de soferi. 1. Scoala de soferi este a liceului, cu cine ar trebui sa vorbesc? cu instructorul sau cu secretariatul/contabilitatea. 2. Se poate renunta la scoala de ...? (mai mult)
Salit TPU! Puteti sa imi faceti va rog frumos o poezie de dragoste scurta nu foarte lunga sa impresionez o fata! Multumesc!
Buna TPU aseara am fost la un fotbal si am dat cu gamba in calcaiul unui coleg de acolo. acum ma doare locu ala ai e foarte umflat ce pot sa fac, se poate intampla ceva sa merg la medic?
Hei salutt careva ma puteti ajuta si pe mine, cum pot sa scap de dorinta de a fuma, am 17 ani si nu am mai fumat de 2 saptamani dar simt ca nu mai pot.
Tocmai am terminat clasa a 8-a si m-am gandit sa merg la Colegiul National Grigore Moisil din Bucuresti. Voiam sa stiu cat este bursa de merit la acest liceu. Multumesc anticipat!
Stie cineva pana pe ce data trebuie obligatoriu sa ramana elevul in judet avand in vedere inscrierea la un liceu, dupa evaluare nationala?
Am o întrebare! Acum intru in clasa a VIII. Cand se fac albumele, la începutul clasei a VIII sau la sfârșit?
Nume de pisici! (Fete) Va rog frumos, cele mai frumoase. Nume de pisici! Dau funda! URGENT
pentru cei care s- au uitat la anime- ul Elfen Lied. Ați putea vă rog să- mi spuneți dacă coarnele lui Lucy sunt urechi? Eu nu cred că sunt urechi dar, totuși nu i- am văzut urechile....? (mai mult)
Ce presupune industria alimentara? adica bac, teze, ore... am media mare, peste 7. dar tot imi e frica, va roog
Am si eu o intrebare cam stupida, pastila TrioOmega se ia cu Apa? Eu am tinut-o in gura pana sa dizolvat singura... are un gust cam ciudat de peste dar merge.
Am sanse sa intru la un liceu. de 8.40. eu avand. media 7.60(la profilul pe care il vreau sunt 140 de locuri)
Am aproape 19 ani, iar visul meu e sa devin solista intr- o trupa rock. Consider ca rock- ul e un stil de viata. Destul de multi mi- au spus ca am voce sau ureche muzicala doar ca imi doresc sa o perfectionez...? (mai mult)
am o problema foarte mare. Eu de cand sunt mica cam de pe la 7 ani imi tot musc interiorul buzelor intr- una pana cand sangereaza rau si nici atunci nu ma opresc, se fac rani destul de serioase...? (mai mult)
Ma puteti face si pe mine sa inteleg ce inseamna... sau sal?
Parintii mei vor sa ne mutam in Italia, dar eu nu. Deja au cumparat apartament acolo si vor sa ne mutam din cauza ca aici stam cu (, ) chirie. Chiar nu vreau sa plec, deoarece am mai fost o...? (mai mult)
Fac in curand 17 ani si as vrea sa mi organizez ziua de nastere.Dar nu vreau in club, vreau la o vila sau un apartament spatios unde se poate dormi peste noapte. Aveti idei? M ar ajuta niste raspunsuri...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala de forta, dar nu stiu cum sa incep, mentionez ca am 19 ani, 1, 95 inaltime cu 95 greutate: 1. Ce alimentatie sa abordez? 2. Ce program sa am? 3. La ce m- ar incurca...? (mai mult)
detin un pistol Airsoft Walther p99 dao modificat de la 2j la 4j cal, 6mm cu viteza maxima 202m/s test facut pe CRONOGRAF PROFESIONAL ELEMENT 1000, intrebarea este are destula putere pentru...? (mai mult)
am o problema, mi-am scos cd-urile de la un botez dar nu merg pe dvd player ci doar pe laptop, pe dvd-player merge doar sunetul dar imagine zero
Am încercat din curiozitate sa fumez dar munceam fin propriul salariu mama nu sa supărat la 18 ani era un timp care îmi plăcea foarte tare deveneam nervoasa dacă nu fumam era prea stresata mam lăsat...? (mai mult)
De ce la berea fara alcool scrie 18 +?
Bună! Îmi place mult de un coleg din clasa mea şi mi s- au întâmplat foarte multe faze care mă fac să bănuiesc că şi el mă place. În ultimele săptămâni de şcoală ne- am apropiat foarte...? (mai mult)
Mă plictisesc. Vreun remediu?
Am sanse sa intru la un liceu de 8.40 daca eu am 7.60( sunt 140 de locuri la profilul pe care il vreau)
Vreau cat mai multe raspunsuri! Luna asta e ziua mea, fac 18 ani, vreau sa am un majorat perfect sa ne simtim toti bine. Eu de fel ascult muzica putin cam "deplasata ", am nevoie sa- mi lasati cele...? (mai mult)
aveti idee în clasa a 9-a, la liceu, la o ora de sport pe săptămână ce se face? Adică care este programa, probe, jocuri sportive, etc. Mulțumesc, funda.
De curând o prietenă de a mea a făcut un live pe Facebook. Acum transmisiune în direct s-a terminat. Întrebarea mea este: poate vedea că m-am uitat după ce ea l-a terminat?
Salut.Anul acesta intru la liceu. Locuiesc in Pitesti.Media mea la E.N este 9.70 iar medie de admitere este 9.73.Sunt nehotarat si nu stiu ce liceu sa imi bag prima optiune dintre Zinca Golescu si Ion.C.Bratianu....? (mai mult)
Deci am o mica mare problema! De curand mi- am achizitionat o tigara electronica smrchera rau, am dat 150 lei pe ea si scoate fum mult, e smechera rau. Insa ieri mama mea a gasit- o (nu stiu cumca...? (mai mult)
vreau niste statusuri pentru Facebook! am 13 ani! dau funda sunt fata! scuze daca am greșit categoria!
Am o intrebare, am media de admitere 9.12, iar ultima medie de la liceul dorit este tot 9.12.Credeti ca am sanse sa intru? Un procent m- ar ajuta...Nush ce sa ma fac.Am nevoie neaparat de un...? (mai mult)
Salutare oameni de pe TPU Prima oara cand pun o intrebare pe acest site. Sa incepem cu inceputu 16 ani, 175cm, zodia varsator, inaltime, frumos, dar Am acnee de cam un an, iar de 2 luni, sunt ...? (mai mult)
Ma dor sânii in părți și dedesubtul lor Poate fi ca trebuie sa îmi vina? Am avut a doua menstruație pe 10 Iunie luna asta și e neregulat Sau doar îmi cresc? Dau fundița
As dori informatii despre liceele tudor arghezii, nicolae titulescu, stefan velovan si despre internatele lor daca au.
Mi-au ieșit niște bubițe ca niște bășicuțe pe ambele picioare, ulterior s-au înroșit și și ma mănâncă rău. Oare ce ar putea sa fie?!
am 14 ani.De jumătate de an merg la teatru, acolo, sunt si persoane ce au un handicap, sindrom down sau autism, etc.Peste o saptamana, trebuie să facem scena, dar acum simt că nu mai vreau,...? (mai mult)
Ce exercitii trebuie sa fac zilnic timp te o luna sa arat bine? Stiu ca in o luna e cam imposibil.dar. Si va rog spuneti ce trebuie sa mananc(sunt vegan :c )
Salut. Pentru care sunt sunt sau au fost inscrisi la un postliceal. As vrea sa ma duc la dimitrie cantemir la targu mures, si am auzit ca este la zi. Dar poti sa lucri in acelasi timp si sa mergi doar...? (mai mult)
Bună! Deci, am terminat clasa a 8- a și urmează să mă înscriu la liceu. Problema e că vreau sa merg la un liceu din Sibiu, iar eu sunt din Botoșani. Ar trebui sa merg la Sibiu să mă înscriu?...? (mai mult)
Sall, pe 21 iulie am excursie la Brașov și nu știu ce o să fac să nu mă plictisesc in autocar si la cazare (ps. excursia e 3 zile).Eu sunt un practicant de Night Life si cred ca o sa fac si in...? (mai mult)
Salut, pot renunta la scoala de soferi? daca da, ce trebuie sa fac?
In seria Instrumente mortale Clary si Simon vor fi impreuna?
Ce profil de liceu credeți ca este mai bun dintre unul economic și unul de filologie? Spuneți-mi și ce materii se fac la ambele profiluri.
As vrea dacă se poate câteva sfaturi de la fete, scuzați ca vorbesc despre asta aici, am întrebat- o și pe mama mea dar vreau sa știu mai multe păreri Este vorba despre ciclul menstrual ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la 2:18 pana la 2:45? Funda! https://www.youtube.com/watch?v=AWL9FMLg6HQ&t=167s Multumesc!
Cum se numeste melodia de la 2:18 pana la 2:45? Funda! https://www.youtube.com/watch?v=AWL9FMLg6HQ&t=167s
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!