Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 15 Octombrie 2025 sunt:
Ce parere aveti de fetele cu nasul mare? Sunt chiar atat de urate?
Am primit de curand un gel de dus cu aromă de portocale si chiar vreau sa il incep doar ca mai am acel vestit "gel de dus de ciocolata" de la palmolive si nu stiu cum sa il termin. De spălat...? (mai mult)
Salut tuturor! Sunt intr- o dilema in legatura cu o fata. Deci sa incep cu inceputul. Noi suntem prieteni de familie, parintii nostri fiind prieteni. Ideea e ca noi studiem la aceeasi scoala si ne- ...? (mai mult)
TPU am o problema, astazi se implinesc 2 ani de cand cea mai buna prieteana a prietenei mele a plecat ( intelegeti voi) si este foarte afectata si nu stiu cum sa- i ridic moralul. P.s Nu prea apucam sa...? (mai mult)
Salut, sunt intr- o stare avansata de depresie, aproapa ca nu mai am nici un prieten, toata lumea ma uraste, parintii nu ma inteleg adica nu le pot spune problemele mele pentru ca o sa isi bata joc de ...? (mai mult)
Va rog dati-mi niste magazine de unde pot cumpara ori produse travel size ori recipiente dinacelea de plastic in care se pot transfera produsele pentru a fi mai usor de transportat in călătorii
Cat de mult se poate schimba ultima medie de admitere la liceu? Adică anul trecut la mate info intensiv engleza s-a intrat cu 4.76. Oare pot intra dacă am media 7 și ceva? Mulțumesc!
P9 sau p9 lite 2017?
Salut TPU, ieri la evaluare le- am cam zapacit si eu.Va rog frumos sa- mi spuneti daca am spus ca melodie calda este metafora si la aparea = a se vedea am am considerat eu ca este sinonim, exista posibilitatea...? (mai mult)
Ba, eu tot nu am inteles cum se saruta, ma invatati si pe mine :)?
"dacă media lor de admitere este cel puţin egală cu media ultimului admis la specializarea la care se solicită transferul. " Asta inseamna sa am media egala cu cea mai mica medie din acea...? (mai mult)
Nu mă lămuresc, vreau și eu materiile de la Științe Sociale, Naturale, Filologie și Mate-Info.
Buna lume! Am 15 ani. Am in par de ceva vreme, de unde incepe bretonul (sa zis mai sus de frunte cu putin) ceva alb care se tine de firul de par, dar nu am mancarimi. Oare sa fie lindini. Eu din cate...? (mai mult)
Mă pot bronza la 21 de grade? la soare! Dau funda
daca mă bronzez pe picioare mi se mai vede parul de pe picioare?
Deci mie imi place de un baiat si ii place si lui de mine dar ii e rusine sa imi zica. Cum as putea sa ii spun eu sau cum sa il fac sa imi zica el?
"daca media lor de admitere este cel putin egala cu media ultimului admis la specializarea la care se solicita transferul" Asta inseamna sa am media egala cu cea mai mica medie din acea clasa?
La examen, aveam voie cu prescurtări? s-ar putea depuncta?
Daca as fi premiata in cadrul Olimpiadei de Istorie Nationale, as putea intra la Academia de Politie fara sa dau vreo proba? Dar care este diferenta dintre Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", ...? (mai mult)
Ieri am avut Evaluarea Națională la română și vreau să vă spun că la textul argumentativ de la primul subiect am uitat să pun concluzia. Câte puncte voi pierde?
Ce inseamna "the floor is genul liric"?
Aniversez cu prietenul meu 2 ani de când suntem împreună. Ați putea să îmi dați și mie o idee ce cadou sa ii cumpăr?
Ce se poate intampla daca stau pe telefon pana la 4, 5 sau 6 dimineata? btw am 12 ani
Ce opere sa invat pentru bac la real? Din ce credeți ca v a pica mi se pare inutil sa invat 20 de eseuri...ce părere aveți pica epic sau liric? Cei de la profilul real ce opere ați invatat pentru bacalaureat?...? (mai mult)
Bună seara! Sunt la facultate și urmează sa am examen zilele astea, nu mai am mult timp la dispoziție și aș vrea niște sfaturi de a învăța mai ușor și mai repede.
Cum stii cand intalnesti omul potrivit? (Intr-o relatie) funda
Cine imi poate spune ce se face pe profil economic la practica ( la Liceul Carol 1 Constanța) si unde se face practica. Dar la Madgearu? Acolo am auzit ca elevii trebuie sa isi caute acum un loc...? (mai mult)
Nu mai stiu ce fac! Am pus mai de mult o intrebare legat de asta, dar acum e mai rau... Am momente in care sunt cu prietenii si ma enervez, ei fac dupa misto si ma spuc sa ma bat cu ei... In momentul...? (mai mult)
Care imi da si mie un site pe care pot sa ma uit la naruto episoadele 1-220 in afara de animekage va rog dau funda!
Hei TPU putin ajutor va rog, am o prietena care a pierdut 4 ani din scoala, o poveste mai lunga trebuia sa intre a 7a acum 4 ani, intrebarea este ce ar putea face in legatura cu asta, din cate am inteles...? (mai mult)
Aveti idei de o lista cu ce lucruri nebune, deosebite as putea face in vacanta la mare?
Deci, am zgâriat maşina (la mânerul uşii din spate+mai jos de el), o seria 1, cam cu ce aş putea remedia urma? Merci
De ce pun băieţi piedica fetelor?
Cum pot face un baiat sa ma placa? El e stilul rocker. Adevarul e ca nu prea stiu multe lucruri despre el si ca nu vorbim deloc. Doar ca atunci cand l- am vazut pentru prima oară m- am îndrăgostit ...? (mai mult)
Sa incep sa scriu o carte pe acest site?
Salut,ce credeti ca va pica anul acesta la BAC, la subiectul 3? Ma refer la Limba Romana.
Am 15 ani, si o problema care probabil ca nu foarte multi de varsta mea o au. Deci, mama mea ma pune sa mai ies pe strada ca sa nu stau toata ziua in casa, si e ok, pentru ca si mie imi place,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu coduri, de la pall mall? Dau funda pentru 4 coduri primte! Multumesc!
Cum e sezonul vacanțelor ma gândeam sa achizitionez tot ce se poate in varianta travel size. Ce produse înafară de sampon si gel de dus se gaseste in format travel size? Unde pot gasi acest...? (mai mult)
E cineva de-aici pro-ana?
As vrea sa am si eu pe cineva care sa ma sustina din toate punctele de vedere, dar nu are cine sa ma sustina.Ce pot face ca sa nu ma mai simt singura?
Salutare tuturor, as dori sa ma apuc de vlog si nu am idei ce sa fac in video-uri, puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi
Sora mea munceste in strainatate si ne- a trimis noua 200 de £.Si iubitul ei a certat- o si i- a zis ca data viitoare o bate daca mai face asa.Si el naiba ia 3000 pe luna si ea cam jumatate.Nu pot sa ...? (mai mult)
Cine stie controalele la jocul Inazuma Eleven go Strike 2013 pe Pc emulatorul Dolphin va rooog frumos
Tocmai urma ca luna urmatoare sa fiu domnisoara de onoare la o nunta. Ce credeti? Minunata mea mama a decis sa nu mai mergem la nunta, pentru ca este prea scump, tocmai acum sa hotărât sa nu mai mergem...? (mai mult)
am o intrebare despre YouTube, daca ai un canal de Youtube in limba romana, dar tu locuiesti in america sau Anglia sau tari de genul asta, gastigurile sunt la fel ca in Romania? Sau castigi...? (mai mult)
in primul rand vreau sa mentionez ca am 17 ani. Am si eu o problema pe care multi dintre noi am avut o cel putin odata in viata. Este o fata in gasca noastra de prieteni de care imi place ...? (mai mult)
Buna am scurgeri de când ma stiu cum pot scapa de ele?
Cum reduci punctele negre?
Este vreo problema daca la Evaluarea Nationala 2017 Subiectul I ex. 1 la sinonime am scris "cântec" in loc de "cântecul" şi "ivea" in loc de "se ivea"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Peli75 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!