TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
G2a7b1i6
în 24 Decembrie 2023 | G2a7b1i6 întreabă:

Îmi poate spune cineva la ce facultati de medicină se da examenul din corint sau barron's

0
Răspunde primul Raportează
?ef?ef
în 24 Decembrie 2023 | ?ef?ef întreabă:

Bună seara TPU, bună seara la toată lumea. După cum vă spuneam și zilele trecute despre iubita mea care s- a schimbat radical și a devenit foarte rece și seacă, azi mi- a zis ca nu mai vrea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
albastrudemetilen
în 24 Decembrie 2023 | albastrudemetilen întreabă:

Salut! Nu stiu ce sa fac in legatura cu o dilema pe care o am cu o amica. Fata de care vb a fost o pers abuzata de catre singurul parinte si cred ca asta a schimbat o mult ca si persoana. Totul incepe ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2023 |

Salut băieți, am doua întrebări, am 17 ani si de vreo 2 ani cam asa imi creste barba dar eu o dădeam jos odată la 2 săptămâni si acum vreau sa o las sa crească si am observat ca in partea bărbiei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2023 |

Salut! Sunt din Iași și în curând mă duc la liceu. Vreau să- mi dați niște idei de licee. Știu că este Ștefănescu și Holban, care sunt clar pe acest profil dar vreau ceva mai bun, un liceu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Denisaa1235
în 23 Decembrie 2023 | Denisaa1235 întreabă:

Buna, vi se intampla si voua pe Insta sa nu mai vedeti conturile private ale altora ca se uita la story-urile voastre daca nu va urmaresc? nu stiu, de 3 zile imi face asa si imi e sa nu fie un update

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2023 |

Salut, ma pot transfera la alt liceu in vacanța aceasta de iarna fara Foaia de lichidare deoarece la am fost la liceul la care vreau sa ma transfer si mi au dat o lista cu acte necesare dar de foaia ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ieusântanalfabet
în 23 Decembrie 2023 | Ieusântanalfabet întreabă:

Am tot auzit de multe ori ca alcoolul îngrașă, dar eu mereu când consum o cantitate mare de alcool slăbesc și 1 kg, credeți ca este o problema?

2
Răspunde Raportează
Random69
în 23 Decembrie 2023 | Random69 întreabă:

In generatia asta credeti ca mai este bine sa fi impreuna cu o colega de clasa? Cred ca toti de aici am auzit macar o data de un cuplu format din colegi de clasa. Personal va intreb daca voi credeti ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Adriana435
în 23 Decembrie 2023 | Adriana435 întreabă:

Bună.De curând am aflat că sunt o persoană narcisistă, cu parare de rău o spun. Comportamentul si gandirea mea mi- a dezvăluit acest lucru de curând. Uneori încerc sa- mi ascund acest defect ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheSinner930032
în 23 Decembrie 2023 | TheSinner930032 întreabă:

Pana la urma care e faza cu Tandarei si Gojira?

7
Răspunde Raportează
2464ufyyxci
în 23 Decembrie 2023 | 2464ufyyxci întreabă:

Salut TPU Eu unul ma tot chinui sa iau bacul e deza a 3 oară și tot l- am picat la matematică îmi vine sa scot steagul alb să renunț. Eu cu matematică nu prea mă înțeleg sunt tufă de ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Teodorat
în 23 Decembrie 2023 | Teodorat întreabă:

Buna, dacă am 17 ani și vreau sa merg de sărbători in Romania împreuna cu iubitul meu, este nevoie obligatorie de o procura din partea părinților? (Mergem cu masina personală, zic sa nu fie ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Marileena28
în 22 Decembrie 2023 | Marileena28 întreabă:

Hey! Anul urmator dau bacul si ma gandesc sa dau la Facultatea de horticultura din Craiova, specializare biologie, dupa cei 3 ani voi putea lucra ca si Bacteriolog? Sau trebuie neaparat si master-ul?

1
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 22 Decembrie 2023 | Miruna0909 întreabă:

Am 18 ani, si sunt impreuna cu iubitul meu mai mult de un an jumatate. Nu am facut niciodata nimic, dar nici nu vreau, sincer, nu imi sta capul la relatii sexuale. El de vreo 5 luni incoace, tot ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
ArianaDaven
în 22 Decembrie 2023 | ArianaDaven întreabă:

Caut și eu un liceu cu internat/cămin din Județul Prahova și Constanța

2
Răspunde Raportează
alexiulian15
în 22 Decembrie 2023 | alexiulian15 întreabă:

Salut TPU Nu stiu ce ai dar de cate ori ies afara, am stari de rau si ma ia si ameteala, si chiar nu stiu ce am, si cand trebuie sa merg la mall sau la cumparaturi am starile astea, si nu stiu ce am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DumitrescuAlex
în 22 Decembrie 2023 | DumitrescuAlex întreabă:

Hey,mai am 6 luni si voi da bac-ul! Bacalaureat-ul este important sa il am?

7
Răspunde Raportează
Smaranda01
în 22 Decembrie 2023 | Smaranda01 întreabă:

Unde poti sa organizezi ziua unei fete de 13-14 ani la un pret acceptabil in Bucuresti?

3
Răspunde Raportează
Smaranda01
în 22 Decembrie 2023 | Smaranda01 întreabă:

Pute cineva sa imi dea si mie 3 idei pentru unde as putea sa organizez ziua unei fete de 13-14 ani si sa fie intr-un pret acceptabil in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
Mimo3
în 22 Decembrie 2023 | Mimo3 întreabă:

Bună! Fac engleza din clasa întâi și în momentul de față sunt clasa a 7a. Aș dori să o învăț, regret ca nu am învățat - o pana în momentul de fata! Sfaturi! A mai fost cineva ca mine, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mimo3
în 22 Decembrie 2023 | Mimo3 întreabă:

Fac engleză din clasa întâi și sunt clasa a 7a, regret ca nu am învățat- o pana in momentul de față și vreau sa o învăț! Sfaturi! A mai fost cineva ca mine, a reușit sa o învețe!? Credeți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bianca37
în 22 Decembrie 2023 | bianca37 întreabă:

Cred ca ma indragostesc de prietenul meu cel mai bun ne am visat amandoi in aceeasi seara cam acelasi vis l am avut si de atunci am devenit mai apropiati stam mereu impreuna nicaieri nu mergem unul fara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gabriel2007
în 22 Decembrie 2023 | Gabriel2007 întreabă:

Salutare oameni dragi, ce boli prin transmitere sexuala se pot transmite prin sarut? Cred ca niciuna daca de la cuvant vine ‘ sexuala ‘ Astept raspunsul vostru

6
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 22 Decembrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Buna deci va rog frumos sa mi Spune-ți, oamenii ma văd ca in oglinda sau ca in poze? Ca îmi vine sa nu mai ies din casa dacă ma văd invers

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 22 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Sunt geci care se strica daca stau pe spatarul de la scaun? Ca si eu parca mi am stricat o putin... Oare mi se pare sau?

8
Răspunde Raportează
TudorGeorgian
în 22 Decembrie 2023 | TudorGeorgian întreabă:

Buna ziua, as vrea sa știu dacă în zilele noastre, este necesar că băieți sa lucreze fundul, e o întrebare cam ciudată, știu, dar tot aud că fetelor le place băieți cu fundul lucrat, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StefaniaIoan
în 21 Decembrie 2023 | StefaniaIoan întreabă:

Cum pot face card Metro persoana fizica?

1
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 21 Decembrie 2023 | Lolkkk întreabă:

Pai sa va zic sincer mi s- a luat sa stau cu părinții mei și astăzi seara mama ma scuipat în fata pentru ca bine recunosc și eu am greșit Și situația sta în felul următor: Eram în alta camera...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mentolol
în 21 Decembrie 2023 | mentolol întreabă:

Salut TPU am 15 ani si fumez de 1 an, nu chiar mereu, fumez 5- 6 pe zi si uneori chiar deloc.astazi am scuipat de doua ori sange, dar acum nu mai scuip, oricum vreau sa ma las.stie cineva ce sa fac?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 21 Decembrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare,Ați auzit de Florin Stan(hadad jafar) agentul imobiliar, ce părere aveți? Gen cred că e numai pe Iași parcă

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2023 |

Urmeaza sa-mi iau o masina noua, asa ca vreau sa aud niste sfaturi ca sunt incepator. gen la cati km trebuie schimbat uleiul si etc. Multumesc Frumos.

3
Răspunde Raportează
Amiiiutzza
în 21 Decembrie 2023 | Amiiiutzza întreabă:

Pot să fiu model de la 13 ani?

16
Răspunde Raportează
Awings516
în 21 Decembrie 2023 | Awings516 întreabă:

Bună! Deci sunt din Galați si vreau să dau la Colegiul Economic Virgil Madgearu Galați și vreau să aflu cu ce medie se intră pe profilul Turism și alimentație ospătar(chelner). Vreau să aflu?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iderspor
în 21 Decembrie 2023 | iderspor întreabă:

Tocmai am primit mesaj de la o prietenă și colegă de liceu cu un link cu decomytree. Știți care e treaba/faza cu acestă, că l- am mai văzut la mulți alții? Ce se scrie de obicei, sau ce i- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Milocea
în 21 Decembrie 2023 | Milocea întreabă:

Hey. Am și eu o întrebare. Înainte de toate am sa ma prezint. Ma numesc Cătălina și am un băiețel care are 1 an și 7 luni. Eram curioasa dacă eu as putea face cumva sa îi iau indemnizație...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Anonima181991999kkkk
în 21 Decembrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Am o chestie care ma macina, am văzut un tik tok cu o tipa în care spunea ca lumea ne vede invers, adică nu suntem ca in oglinda, sau in poze, fata noastră este invers și e oribil. Adică fata...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AvaaAngie223498
în 20 Decembrie 2023 | AvaaAngie223498 întreabă:

Am o dilema, iubitului meu ii plac fetele cu parul scurt (bob), iar eu am parul foarte lung, pana la fund. El vrea sa îl las pe el sa ma tundă. Eu vreau ca relatia sa mearga bine si as vrea sa i fac...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Alwayshappy23
în 20 Decembrie 2023 | Alwayshappy23 întreabă:

Am o problema, ma mananca tare intre testicul si picior pe ambele parti mai ales dupa o zi de scoala sau un antrenament de fotbal cand ma scarpin se simte atat de bine incat am erectie, e normal?

3
Răspunde Raportează
may999999
în 20 Decembrie 2023 | may999999 întreabă:

Salut, sunt o eleva in clasa a 10 a si de cand am inceput anul si pana acum, am un total de 70 de absente ( toate sunt motivate). Intrebarea mea este, daca la romana am 3 ore pe saptamana, si am lipsit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
12Hsgsvu12
în 20 Decembrie 2023 | 12Hsgsvu12 întreabă:

Bună seara, mă poate ajuta cineva cu rezolvarea unui ex la fizică?(mulțumesc)! Facultate

3
Răspunde Raportează
bianca898
în 20 Decembrie 2023 | bianca898 întreabă:

Am inceput sa intru in depresie deoarece de o vreme tot stau inchisa in camera mea. Pur si simplu nu am cu cine sa ies, am incercat de cateva ori sa ma plimb si singura insa nu ma simt bine sa ma plimb...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DumitrescuAlex
în 20 Decembrie 2023 | DumitrescuAlex întreabă:

Se merită sa imi fac prieteni?

4
Răspunde Raportează
eliiiza05
în 20 Decembrie 2023 | eliiiza05 întreabă:

De la un timp nu ma mai simt eu insami si nu ma pot concentra pe nimic. Nici pe invatat, nici cand ies afara, pur si simplu, nu pot explica, ma simt dezorientata si ciudat

3
Răspunde Raportează
?ef?ef
în 20 Decembrie 2023 | ?ef?ef întreabă:

Salut la toată lumea, am și eu o întrebare dacă se poate, și fără răspunsuri răutăcioase:)) Ceva ciudat se întâmpla cu iubita mea de o săptămână și puțin încoace, nu știu ce a pățit,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Simionescu_Vlad_2000
în 20 Decembrie 2023 | Simionescu_Vlad_2000 întreabă:

Salutare, prieteni! :) Am o întrebare: Pot fi trimise scrisori secrete în străinătate, fără ca expeditorul să fie afișat? In interiorul Uniunii Europene cel puțin. Și dacă da, cum, ce ar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreiSX
în 20 Decembrie 2023 | AndreiSX întreabă:

Am comandat un vape pen online avand in vedere ca nu am 18 ani, coletul este in tranzit de ceva vreme, il voi mai primi sau nu?

5
Răspunde Raportează
AvaaAngie223498
în 20 Decembrie 2023 | AvaaAngie223498 întreabă:

Bunaaa, am și eu doua întrebari pentru băieți. Va plac fetele cu parul lung ( mai lung de sani) sau scurt ( mai jos de sâni sau și mai scurt)? Aveți vreo lungime ideala?

7
Răspunde Raportează
maiabaia
în 19 Decembrie 2023 | maiabaia întreabă:

Salut dragilor! Vreau raspunsuri corecte, nu la misto! Cum poti lesina foarte usor?

5
Răspunde Raportează
maiabaia
în 19 Decembrie 2023 | maiabaia întreabă:

Buna TPU De vreo saptamana trec prin ceva. Eram prietena foarte buna cu un baiat si vorbeam foarte mult, insa el s- a indragostit de mine si eu de el.Ne am recunoscut si m- a intrebat daca vreau sa ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 11 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dac? ast?zi, a?i avea, ocazia unic? s? elimina?i definitiv!, o companie care produce toate m?rcile de ?ig?ri, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri ?i alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 16 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 7 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă acum 22 ore

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomand?ri? Experienta desigur n domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.715
  • Întrebări: 3.951.709
  • Răspunsuri: 17.644.431
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Tu stii?

Tu stii?

Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii