Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare daca am luat media anuala 9.50 si alti doi copii 9.55 si 9.67, eu ce premiu iau?
Buna,vreau si eu lista cu ce trebuie sa inveti la istorie pentru bac, am un prieten care are nevoie urgent! Dau funda :)
Am o prietena care nu prea cred ca e asa reala. Gen incearca mereu sa fie mai buna ca mine si chestii. Mai am una care cum a vazut- o mi- a spus ca simte ca e ceva in neregula cu ea, dar s- a...? (mai mult)
Hey tpu.Imi place un baiat de aprox. 2 luni.Mi- am facut curaj si l- am bagat in seama.Ne cunoastem din privire de la scoala dar nu am vorbit niciodata pana acum.Ne intelegem destul de bine, cauta si el...? (mai mult)
Am parul foarte lung, adica pana la fund si vârfurile de toacă foarte repede. Stiti cu ce as putea sa il dau ca sa il protejez mai ales acum cand a foarte cald?
Salut, stiti vreun profesor de informatica in Targoviste care sa ma invete programare in Java in vara asta?
Salut, stie cineva un profesor bun de chitara clasica in Targoviste?
Sall Am media generala 8, 44 pot sa prinmesc mentiune sau ceva Cand m-am uitat pe foaie eram al 15 lea dupa mediile colegilor din 22 Dau funda
E normal ca la 17 ani mărimea penisului să fie de 19'5cm în erecție și 12cm diametru, tot erecție? Rog seriozitate. Mersi.
Hei! O sa incep cu inceputul. Am cunoscut la scoala un baiat, mai mare cu 3 ani decat mine cu care pe parcurs m- am imprietenit. In ultimul timp cauta sa stea langa mine, sa ma ia in brate, sa ma atinga....? (mai mult)
Auziti am si eu o intrebatre, am colegi care la competente la alcatuirea de text la engleza nu s- au atins deloc de ele si nu au scris nimic, exista sanse sa pice examenul? + am vazut ca intre 0 - ...? (mai mult)
Cum scapi de cineva care nu te lasa in pace,adica se preface ca te place, si Se asteapta la prea multe din partea ta
Imi poate spune cineva cum sa fac o cerere pentru a ma transfera de la o limba la alta la liceu? Adica ma rog formularea si etc.
Daca masina mea de spalat nu are program pentru spalat incaltamintea, ce program pot sa folosesc pentru asa ceva?
Am o problema. Ieri am ieșit afară cu 2 fete si m- am intalnit cu S*băiatul despre care urmează să vă povestesc. Suntem prieteni foarte buni, l- am placut dar nu il mai plac* era în parc cu 3 ...? (mai mult)
Hey TPU.De o saptamana diriga ne- a propus ca astazi sa mergem toata clasa la un gratar.Initial am fost incantat de aceasta propunere.Insa cand am aflat ca va mai fi o clasa cu noi mi s- a cam dus cheful....? (mai mult)
Am 14 ani si in vara aceasta as vrea sa strang bani pentru o bicicleta noua si pentru un pc mai bun. Aveti idei ce as putea face sa mai strang bani? PS:Nu imi plac copii
De ce nu pot sa gasesc episodul 15 ( sezonul 1) din Riverdale?
Azi s-a dat audio și scrisul la competențe engleza. dacă n am făcut subiectul cu mailul și scrisoarea...se considera că am refuzat rezolvarea lor și nu intru in bac?
Ce tigari imi recomandati? Sunt un fumator ocazional(un pachet pe saptamana, maxim doua) In momentul de fata fumez Kent 8 si din cand in cand dunhill albastru. Tin sa mentionez ca am fumat si marlboro...? (mai mult)
A cumparat cineva produse resigilate de pe eMAG? Pe site scrie: Produs cu zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis Ati avut experiente neplacute cu aceste produse `resigilate`? Daca da, va rog...? (mai mult)
M- am certat cu iubitul meu cu care am si locuit de mai multe ori. Lui nu ii place ca mereu cand ne plecam, eu imi strangeam catrafusele si plecam si asa am facut si in ultima seara. I- ...? (mai mult)
Vineri terminam scoala si vreau sa le fac colegilor cadouri dar nu stiu ce. Va rog sa imi dati idei! Multumesc!
Am un grup de prieteni, gen 10- 15, si ne întâlnim toți într- un loc, toți suntem fumători, ne pierdem timpul acolo împreună. și azi, fata de care îmi place se lua in brațe cu cel mai bun...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. Am cu o fata un an jumătate dar... mereu iesim in zone in care sa nu prea fie lume gen pe stadion am mers mereu deloc in parc care e fix langa stadion asta de 1 an jumătate...? (mai mult)
Idei de cadou pentru o colega de clasa? Nu e pentru ziua aniversara, m-a ajutat cu ceva si e si de final de an.
Am o întrebare: cum să fac ca cei care nu mă urmăresc, odată accesând pagina mea de Instagram, să nu vadă nici o postare de a mea, adică să am contul închis? Vă mulțumesc!
Unde pot gazi un fel de cerc mai mic care lumineaza in alb pentru musically.(in Romania)
De ce am degetele de la picioare departate? E bine? Am 13 ani. Intre degetul mare si urmatorul e o distanta de 2, 5 cm, apoi cate 1, 2- 1, 4 cm iar intre degetul 4 si degetul 5 spatiu de 0, 4- ...? (mai mult)
OK, stiu ca e ciudat, dar vreau sa stiu... Deci, este un baiat la scoala, de care pot spune ca imi place... Se uita la mine cand trec pe langa el, si cam de fiecare data. Si cand stateam ...? (mai mult)
Cum e la liceu dacă ești urâtă? Se iau fetele mai mari de tine? Colegele?
Bună TPU imi poate spune si mie cineva ce alimemt sa manânc pentru a avea un fund mare care să atragă toate privirile. Multumesc!
Salut, TPU! Am de gand sa ma razbun pe un prieten de al meu. Acum cativa ani mi- a dat un mp3 player de tot ca el si- a cumparat alta noua, dupa ce mi- a dat mp3- ul s- a stricat dupa 2 zile de...? (mai mult)
Imi miroase parul de la fund urat.Sa fie oare hemoroizi? Fac baie in fiecare zi
Am aproape 15 ani. Pana la cam varsta de 13 ani am avut o groaza de prieteni de varsta mea(12- 13ani). Ieseam zilnic afara cu ei. Apoi mi- am dat seama si am aflat ca radeau de mine, ma barfeau,...? (mai mult)
ce poate face o persoana dacă îți stie emailul de la iCloud, poate face ceva? PS: crush-ul mi-a cerut-o, va rog, fără glume de prost gust.
Cat timp un utilizator poate sta suspendat?(sau este definitiv).
Pe scurt mama mea nu se prea intelege cu familia si rudele mele cam deloc cu sora ei practic sa batut acum cum sa va zic mama mea e foarte nervoasa sora ei mi- a adus un ps 3 iar mama dupa ce s- a certat...? (mai mult)
Salut lume, am si eu o intrebare, ce rost are viata? eu unul m- am saturat, am 21 de ani si simt ca nu am niciun viitor, pentru ce traiesc? care e scopul meu? am o viata destul de urata zic eu, nu am...? (mai mult)
Am o intrebare legata de prietena mea. De obicei incearca sa fie la fel ca mine si face unele chestii care stie ca ma vor supara. Gen mi- a spus cum ea a trecut pe langa baiatul pe care il plac si...? (mai mult)
E posibil sa Îți anulezează lucrarea la listening la bac din cauza ca la inceput am îngroșat puțin cuvintele?
Din greseala am varsat suc pe tastatura laptopului, l-am scos imediat din priza si l-am oprit curatind cu o carpa uscata tastatura cat am putut de repede. Ce sfaturi imi mai puteti oferi?
Lunea viitoare am examen și aș vrea niste sfaturi. Cum vine s- a părut? Ați avut emoții? Eu sunt o fire mai emotiva și mi- e frica sa nu mă pierd și să gresesc. La română nu mi- e...? (mai mult)
Un coleg de al meu merge in Anglia la lild vrea lucra, Care sunt conditile de lucrare la un supermarket? In strainatate poti merge cu 8 clase sau trebuie sa fi fost la liceu cu profilele comertial-...? (mai mult)
Salut tuturor aseară am vb cu un băiat și mi- a zis așa: - eu: noapte bună! - el: noapte buna și ție! - el: știam eu! - eu:ce? - el:cred că nu mă înșel dar îți cam place de mine! -...? (mai mult)
Ceva idei de nickname de genul Colo,Awake,Kwik, Calinacho...sau ceva original... sau cum v-ati gasit voi porecla, nicknameul.
Ce inseamna "Never clip my wings? " Cuvantul "clip" ce inseamna mai exact in aceasta propozitie?
Fac un articol despre abuzul (fizic, verbal sau psihologic) în cuplurile de adolescenți. Care e interesat să vorbească despre experiența sa, poate să îmi scrie aici:...? (mai mult)
Ce trebuie sa invat ca sa trec testul de admitere la UBB MATE- INFO din Cluj- Napoca? Dau funda. Vreau multa seriozitate! Scuze ca nu am ales categoria corecta dar vreau sa mi se raspunda repede la...? (mai mult)
Salut.Vreau sa stiu un singur lucru: Cum pot tine intr- un dulap artifici si petarde fara sa fie afectate de umiditate? Sau cum pot sa fac sa nu intre umiditatea in dulap fara sa fie nevoie de acele aparate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ion1989 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!