Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 16 Octombrie 2025 sunt:
Salut, mă interesează câteva sfaturi, despre cum să îmi fac o iubită, îmi place de o fată de pe internet, vorbim cam de o lună, şi habar nu am cum să îi spun că vreau să ne vedem. Până...? (mai mult)
Am 16 ani si... mi se intampla ceva ciudat. Cand sunt in preajma fostului meu iubit ma asigur mereu ca nu ma fac de ras, ca arat bine, ca nu par o ciudata si chestii de genul. Nu il mai plac deloc,...? (mai mult)
La competențepe digitale avem nişte subiecte al căror răspuns trebuie scris pe "foaia de examen". O să primim o coală în format fizic sau găsim un notepad unde scriem răspunsurile? Merci
Stie cineva de unde imi pot cumpara,din Bucuresti,postere pentru camera cu Carla's Dreams, The Vamps si cu Conor Maynard?
A ramas cineva corigent pe vara? Si cum e?
Salut, am de invatat mai multe lectii pana maine la istorie. Am luat MemoPlus, unul de dimineata si unul la 15:15, pot invata mai usor asa? Si cum sa fac sa invat mai usor? Mai iau unul, nu mai iau...? (mai mult)
Cine imi poate face si mie o critica la cartea de mai jos? Dar sa fie o critica putin mai detaliata, nu doar: "naspa" https://www.wattpad.com/story/111387868-dest%C4%83inuirea
Cum pot scapa de frica de serpi si soparle. Apropo am 15 ani si sunt baiat. Vreau sa prind si eu vara asta serpi si soparle si sa fac un acvariu si sa am grija de ele. Imi pac foarte mult mai ales sa...? (mai mult)
Cum pot gasi de lucru pentru elevi (17 ani) in Chisinau?
În câteva zile avem serata la piscină. Terminăm clasa a 7- a. Merita să mă duc ținând cont de faptul că unele fete nu vor să meargă pentru că nu au un corp adecvat și le este frica de...? (mai mult)
Bună ziua, unde as putea sa fac găuri în urechi pentru doua fetițe? Noi stăm în Crangasi.
În luna iunie o să mă duc în Bulgaria la Nisipurile de aur adică la plajă cu ce ar trebui să mă îmbrac?
Cum sa scap de parul de pe maini, fara ceara si epilat sau altceva mai dureros.Am 12 ani si imi e rusine sa ma duc la scoala in tricou.
Ofer funda! Este un site unde as putea cumpara sims 2? Am jucat Sims 3 si Sims 4 dar niciodata Sims 2.Vad ca pe Steam si Origin nu il gasesc.Eu sunt in alta tara acum, deci nici nu e vorba de curier, ...? (mai mult)
Acum o lună am avut probleme cu genunchiul stâng.Am avut entorsa.Am alergat si am cazut.Trebuia să- mi pun piciorul în ghips dar eu nu am vrut.Din când în când mă mai doare si ma dau...? (mai mult)
Am un telefon Samsung galaxy s6 și de cand am făcut update ul la Android 7.0 cand redau muzica din muzic player merge ce merge si dupa îmi zice "piesa nu se poate reda" la fel si pe Youtube si,...? (mai mult)
Ce produse sunt in meniul Combo pe care il castiga la cocacola cu bratara?
Stiti jocuri amuzante de facut in 2? Ma refer jocuri in viata reala. unde trebuie neaparat face to face :)). Am specificat pentru ca tendinta ar fi fost cele online.
Buna seara, TPU. Am şi eu o intrebare a dat cineva comanda o comanda de pe aplicatiile Geek şi Wish... sunt de incredere? Ajung produsele ..etc fundă
Vrea cineva sa fie bff-ul meu? Nu vreau increzut/increzuti si pe nimeni de genul.
Hei!; Cateva informatii despre Academia de Politie? Uniforma,activitati, si altele? Multumesc
As vrea să mor dar mi-e frica de necunoscut. Cunoscutul e nașpa și dacă necunoscutul e frumos?
Am 16 ani si acum cateva minute am simtit ca si cum nu pot respira. A fost ca un fel de atac de panica. M- am linistit dar acum simt o jena in zona inimii si in umarul stang. Ma doare si capul. Trebuie...? (mai mult)
Colegiul economic administrativ Iași are camin? Dau funda :*
In vara asta plec in Italia pentru câteva săptămâni, cel mult 3.Pana acum am 25 lei ceea ce inseamna ca am aproape 6 euro dar părinții nu o sa cumpere decât necesarul.Deci as vrea sa știu cam...? (mai mult)
Ma adresez acum persoanelor LGBT, cred ca nu sunt singura persoană de vârstă fragedă (15 ani mai exact) care nu e straight. Mereu mi- am dorit prieteni si cunostinte LGBT, din simplul fapt ca pot...? (mai mult)
Salutare TPU știe cineva de ce nu mai merge promoția de la Younivers am văzut că au băgat noi premii instant face de cele anterioare bag codul și spune că a fost introdus cu succes din 20 de coduri...? (mai mult)
Hei, TPU! Aceasta este o întrebare mai mult pentru fete. fetelor! Astăzi am fost la pensat și mi- a făcut sprâncenele OARECUM subțiri, eu având sprâncenele rare..se vede super nasol..mai ales...? (mai mult)
Vi se pare ok numele Stereo pentru o productie muzicala? Sau ii mai bine Zeno?
Poate un copil de 12-13 ani sa calatoreasca cu trenul?
Dupa 3 luni de relatie m- am despartit de prietena mea deoarece m- a inselat, problema este ca de fiecare data cand ma gandesc la ea intru intr- o stare de depresie si ma intristez, am fost...? (mai mult)
eu mereu sunt agresat de tiganii de la mine din cartier adica vin si incep sa dea in mine pentru ca sunt multi dar cand sunt singuri cu mine nu comenteaza ce pot face ca sa pot primi respectul...? (mai mult)
Heiii prima mea intrebare de pe TPU nu stiu ce sa pun la portofoliul pentru istorie. Sunt clasa a 6a si semestrul 2
Credeti ca fara bac nu pot reusi in viata, nu am avut asa multe posbilitati in viata, nici nu prea mi- a placut cartea, iar timp nu am avut, m- am inscris la bacalaureat, dar stiu ca nu ...? (mai mult)
La ce ora incep si se termina zilnic, in ziua de azi, orele de curs la scoala primara (clasele 1-4), gimnaziu (clasele 5-8), liceu (clasele 9-12)?
Am o relatie cu prietena mea cam de 8 luni aproape 9 si am o mica sau mare problema cu relatia. Inca de la inceput a existat problema legata de inaltimea dintre noi, numai eu ma simt complexat...? (mai mult)
Hi, deci colega mea mi- a spus: "Mi- am facut un cont de Facebook(fals)si vreau sa incerc sa discut/razbun pe un baiat(il place si el invers crede)si crezi ca ar trebui sa fac asta? Nu stiu ce sa ii...? (mai mult)
Am avut probleme cu mine insumi timp de cateva luni. Adica imi era greu sa refuz. Intr- un fel devenisem baiatul care ajuta pe toata lumea. Daca spuneam " nu " toti ma luau cu " Hai ua, nu fi ...? (mai mult)
Va rooog, cunoaste cineva tipul asta? Nu am nici cea mai vaga idee daca e actor, fotomodel, cantaret sau orice altceva o fi. http://www.mens- hairstyle.com/wp- content/uploads/2016/10/Guy- with- Straight-...? (mai mult)
Simt că nu mai pot! Mă simt blocată în satul ăsta de care m- am săturat și simt că nu mai am aer. Nu am prieteni. Am vreo 2, 3, dar sunt multi alti factori care ne despart. Sunt diferita de ...? (mai mult)
Cum pot arata unor oameni ca nu imi pasa? Stiu, E o întrebare ciudata. Dar...Da...
Va salut. Am auzit faptul ca, inainte de începerea probei scrise la limba si literatura romana, se va afisa o lista cu posibile caracterizari/comentarii ce vor pica la subiectul III. Vreau sa...? (mai mult)
Am o problema cu o fata pe care am intalnit- o pe net. Tipa e super, imi place mult de ea si am vorbit o vreme cu ea, despre chestii banale. Mie mi se pare sincer ca ne potrivim, si m- am...? (mai mult)
La filologie se da bac-ul din matematica?
Mi- am decalotat singur penisul care este circumscris, adica nu se decaloteaza singur la erectie, si acum ma doare "capul" iar pielea din capat parca ar avea un elastic si se afla in dedesubtul...? (mai mult)
Bună! Vreau să dau la jurnalism şi nu ştiu ce să aleg: Universitatea sau Hyperion? Am înțeles că prima este văzută mai bine, iar la cea de a doua se face mai multă practică. Mi- ar fi...? (mai mult)
Am iesit cu gasca cu cortul zilele trecute si am stat o noapte. Am dormit in cort cu cateva fete si un baiat, iar el statea langa mine. M- a intrebat daca poate sa se joace in parul meu, a facut asta...? (mai mult)
La dosarul pentru admitere la umf se precizeaza ca trebuie o cerere de inscriere. Trebuie scrisa da acasa sau iti dau ei pe loc un formular printat si trebuie doar completat?
Buna ziua meam cumpărat o cartela reîncărcabilă Lebara de 20€ dar imi spune ca e codul incorect ce sa fac
Am un PC Mac OS X versiunea 10.5.8 si nu stiu cum il pot imbunatatii fiindca nu pot downloada nimic fiindca daca o fac, degeaba, caci nu ma lasa sa deschid continutul si imi apare pe el un cerc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
Maria1609 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.