Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 18 Octombrie 2025 sunt:
Stie cineva cum pot corecta lordoza? Nu prea imi place cum se vede. Am citit ca daca ai oasele mai slabe se corecteaza mai rapid, e adevarat? Fac orice numai sa scap de lordoza.
De ce sunt oamenii așa de rai? :(
Întâmpin probleme la o anumită disciplină, adică la chimie. La început, nu am învăţat- o cum trebuie, iar acum am niște goluri, lipsuri și aș vrea să astup ca să zic așa aceste...? (mai mult)
As avea nevoie de o informatie. Acum 4 zile am avut infectie urinala si mi s- a prescris urinal akut, mi- a trecut aceasta infectie insa am inceput sa am dureri la rinichiul drept. Ce credeti ca...? (mai mult)
Buna TPU am pus niste intrebari acum cateva zile despre un baita, infine asta nu conteaza. Ceea ce conteaza este ca i- am spus intr- un fel ca il plac sa va explic cum:eram la o prietena si jucam adevar&provocare...? (mai mult)
Heii TPU! Ieri mi- a scris o fata de pe contul unui baiat si mi- a zis ca ma bate marti la scoala ca mi- am facut nu stiu ce conturi fake *nu- i adevarat nimic din tot ce zice* si cand am intrebat- o cine...? (mai mult)
Am 14 ani si fumez de cam 2 sapt cu un prieten (Tragem in piept) daca ne lasam dupa cateva pachete o sa mai avem o stare ca as mai vreau sa mai fumez?
Ce flori as putea sa ii iau crushului meu de ziua ei? (Eu am 14 ani, ea face 15)
Heii TPU! Sunt impreuna cu un baiat si ieri mi- a dat mesaj o fata care imi zicea ca ea e cu el, sa- l las in pace si ca marti ma bate la scoala ca mi- am facut nu stiu ce conturi fake *nu- i adevarat...? (mai mult)
Salutare.Ce părere aveți despre cerceii in urechi la băieți? De ceva vreme cochetez cu ideea de a imi pune un cercel mic (nu genul ala cu, , piatra, , de prost gust) ci un fel de inel din aur sau...? (mai mult)
Când va aparea sezonul 3 din fairy tail?!
Salutăăări :) Am o intrebare mai ciudata astazi. Am 16 ani si sincer o cam duc prost la capitolul romantism. Ideea e ca am cunoscut acum cateva luni pe cineva, doar ca sta cam la 150 km de mine, si...? (mai mult)
Eu am parul blon inchis / saten deschis, si vrea sa imi fac parul blon mai deschis fara vopsea sau... ceva foarte chimic Exista vreun sampon sau modalitate prin care sa fac asta?
va rog frumos sa-mi dati si mie un anime romantic cu un baiat in rolul principal care studiaza la un liceu si asa mai departe...
Hei TPU, Am incercat sa imi maresc buzele cu un pahar si acum mi-a iesit sangele in piele cum il fac sa dispara? Am botul mov
Cum sa sarut o fata intr-un mod special?
De ce ma dor sâni? ma dor cand merg, când alerg, cand sar! Eu pot sutien numai decât la școală! Și ma dor cand ii ating sub iei; Am 12 ani și am sâni extrem de dezvoltați! Va rog...? (mai mult)
AZI m-am certat cu prietena mea, si maine ziua ei, ce fac ma duc sau nu? ea m-a invitat inainte sa ne certam...
Hello TPU! Am o problema. Imi place de doi baieti. Cand ma gandesc la unul dintre ei, gandul imi zboara automat si la celalalt. Unul dintre ei este de aceeasi varsta cu mine, in clasa cu mine. Celalalt...? (mai mult)
Ce tigari care nu miros asa de tare imi recomandati?
Mi a intrat furca in picior si s-a umflat, este vreo problema?
as dori si eu o lista de melodii de petrecere, melodii lente, vals, populara pentru banchet.
Heii TPU! Sunt impreuna cu un baiat *sau cel putin asa credeam*. Mi- a dat azi o fata mesaj de pe contul unui baiat si imi zicea ca cica e cu el si ca ma bate ca mi- am facut nu stiu ce conturi fake.*nu...? (mai mult)
Am o problema..Sunt baiat si as vrea o frizura asa frumoasa dar am parul cret..imi spune cineva cum pot sa il indrept fara placa sau alte metode?
Îmi place de cineva și știu că si el mă place. Suntem colegi de clasă și eu vreau să fiu cu el, dar mi s- ar părea ciudat să ne cuplăm dacă suntem colegi. Și mă refer ciudat în sensul...? (mai mult)
Unde pot gasi o sunerie mai infricosatoare pentru telefon(gen cum este a lui Emir din Kara sevda) fundddaaaa
Cum pot renunta la Facebook definitiv sau macar pentru vreo doi ani... Funda :)
Ce inseamna daca dau foc unei poze cu fostul meu iubit si cu mine? E păcat sau n are nimic? Dau funda
Daca fanii Justin Bieber se numesc Belieberi atunci cum se nunesc fanii Why Don't We?
Sunt foarte slab si m-am decis sa ma ingras cu cateva kg.Imi puteti da sfaturi?
Hei salut TPU Deci imi place de un baiat cu care nu gorbesc foarte mult, dar atunci cand vede ca sunt afara ma intreaba unde sunt! Si intr- o zi l- am intrebat daca vrea tag la o poza si a spus, , Da...? (mai mult)
Sa ziceam ca dupa 3 ani un baiat decide sa incheie relatia cu o fata pe care a iubit- o enorm. Isi da apoi seama ca ii era mai bine cu ea si ca de fapt ea facea parte din viata lui. Vrea sa se...? (mai mult)
Cum sa il fac pe crush sa ma abia crush? :))))) P.S. crush-ul lui ii da fz : ))
Heii TPU! Ce filme de groaza stiti? Dar sa fie de groaza =)))))))) Dau funda
AJUTOR AS AVEA NEVOIE DE UN PRIETEN care sa vorbeasca cu mine sa ne distram caci nu am nici un prieten adevarat va rooog
Cu ce fel de aparat isi iau baietii parul pubian si cel de la subrat? pe bune intreb, multumesc.
Am o intrebare: De ce majoritatea oamenilor compara nu. gothul cu emo?
ma puteti ajuta si pe mine cum sa fac o carte cunoscuta pe wattpad
Care bauturi alcoolice dintre tarii,vinuri si bere vi se par cele mai bune la gust, vreau si exemple din fiecare?
Ce se dansează la banchetele de a 8a? Fundă
Buna TPU am și eu o întrebare dar vă rog răspundeți sincer nu la mișto eu împlinesc peste câteva zile 15 ani și mătușa mea mi- a prezentat pe un băiat de aproape 19 ani. Băiatul este foarte...? (mai mult)
Daca limitele de viteza ar fi in functie de experienta la volan, pentru ca in viitor ar putea exista cititoare performante astfel incat politistii sa stie cati ani de condus are individul X cand se misca...? (mai mult)
Fata care o plac mi-a tras in testicule.Si ma tachineaza mereu cand ii zic ceva. Credeteti ca ma place doar fetele raspund acum /...
Ma simt foarte singura, nu am niciun prieten si tot timpul imi vine sa plang! Ce pot face ca sa trec peste aceasta stare care ma doboara?
Stie cineva un liceu cu profil silvic in Constanta? Sunt a11-a si vreau sa ma mut la profil de silvicultura de la anul.
Salut, este de ajuns atata bautura pentru un majorat? Sunt in jur de 65 de invitati. Gin Special Dy - 2 litri // femei Lichior Sheridan - 2 litri // fete Whiskey Ballentines - 1.5 litri Absolut...? (mai mult)
Sall! Îmi ziceți și mie cum se cheamă aplicația acea in care îți faci o poza și poți să îți pui aripi... chestii din astea :)) Facebook-ul e plin de poze din astea.
1.Mai avem un rost in viata? 2.Care e sensul vieții? 3. Când incerc ceva nou, tot timpul dau gresi oricât as incerca, mai are rost sa îmi bat capul?
Voi ce telefon ati alege dintre iPhone 7 plus si Samsung galaxy s8 plus? Care credeti ca este mai bun? Se merita sa cumpar unul dintre cele doua telefoane daca am deja un Samsung galaxy s6...? (mai mult)
Salut, tocmai mi-am luat pennyboard dar merge drept, ar trebui sa scot vreo piesa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!