TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
UmbraDeVulpe
în 15 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Patesc de o vreme sa atipesc cand stau in pat la telefon, ce trebuie sa fac sa nu se intample? Ca si acum am atipit si am scapat telefonul dar bine ca nu a patit nimic...

4
Răspunde Raportează
Georgicamustaciosu
în 15 Decembrie 2023 | Georgicamustaciosu întreabă:

Salut, o persoana cu sindromul ochiului uscat are voie sa fumeze dacă nu da fumul spre ochi?

3
Răspunde Raportează
IrimiaStefano
în 15 Decembrie 2023 | IrimiaStefano întreabă:

Buna seara! Are cineva live-ul cu Selly si Magda de la el din camera? Sau stie cineva unde sa-l gasesc? Multumesc mult! Dau funda :3

1
Răspunde Raportează
Pri485m024
în 15 Decembrie 2023 | Pri485m024 întreabă:

Am fost invitat la un majorat si nu stiu cum sa formulez confirmarea prezentei si cam cati bani se dau cadou?

3
Răspunde Raportează
MihaiSurdu
în 15 Decembrie 2023 | MihaiSurdu întreabă:

Buna seara! Mâine de dimineata mă duc la giurgiu cu un coleg de la scoala, pentru a lua ceva de secret santa. Stiti de la ce magazin as putea achiziționa lucruri de crăciun? Si sa fie de buget. (Daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MarianIovu
în 15 Decembrie 2023 | MarianIovu întreabă:

Salut, am 16 ani si sunt foarte timid, nu prea vorbesc cand sunt cu mai multi băieți, nu am tupeu, spre exemplu cand cineva face misto de mine eu nu prea zic nimic, stiu ar trebui sa il bat sau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Megatron5242
în 15 Decembrie 2023 | Megatron5242 întreabă:

Cam cati bani se dau cadou la un majorat?

3
Răspunde Raportează
anonim00110
în 15 Decembrie 2023 | anonim00110 întreabă:

E mult în 6 ani de zile sa-ti cumperi 10 perechi de adidasi adunați împreună să coste 5000 de lei? Sunt unii copii in ziua de azi care dau atât doar pe o pereche.

7
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 15 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Daca vrei sa returnezi un produs trebuie neaparat sa pui produsul in pachetul de la curier sau e ok si in altceva sa pui? Daca de exemplu pachetul e cam rupt sau ceva ca asa l ai facut tu cand ai deschis...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2023 |

Bună TPU! Eu sunt la liceu în clasa a9a și stau in cămin acolo. Deci mă simt atât de obosită, nu prea dorm noaptea fiind 6 fete in cameră vă dați seama... Am dat azi test la matematica, și...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Megatron5242
în 15 Decembrie 2023 | Megatron5242 întreabă:

Am fost invitat la un majorat si nu stiu cum sa formulez confirmarea prezentei si cati bani se dau cadou?

2
Răspunde Raportează
gabybestseller
în 15 Decembrie 2023 | gabybestseller întreabă:

Se poate ca un profesor sa-mi scada un punct la lucrare pentru ca n-am lasat pixul jos cand s-a sunat de iesire in pauza?

6
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 15 Decembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut… Vreau un sfat Nota la purtare se face la sfarsit de an scolar sau?

3
Răspunde Raportează
Akdnbskama
în 15 Decembrie 2023 | Akdnbskama întreabă:

Dacă termin anul la materiile de bac cu media 5, ma mai pot înscrie la bac?

5
Răspunde Raportează
Ioanaryeiwweruip
în 15 Decembrie 2023 | Ioanaryeiwweruip întreabă:

Ce porecle știți pentru numele Ioana?

2
Răspunde Raportează
Gabriel2007
în 15 Decembrie 2023 | Gabriel2007 întreabă:

Salut guyz, cate calorii are o shaorma mare cu de toate?

3
Răspunde Raportează
EuAdrian1233
în 15 Decembrie 2023 | EuAdrian1233 întreabă:

Îmi fac griji pentru sora mea, ea are 12 ani și vorbește prea mult cu "prietenul" ei. Adică, ea vorbește ca și cum ar avea 16- 17 ani. Sunt foarte îngrijorat pentru că sunt fratele ei, de 22...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
oe9w0w9dkxk
în 15 Decembrie 2023 | oe9w0w9dkxk întreabă:

Salut, se poate primi bursa de tip sportiva pentru rugby juniori u16? si daca da in ce condiții. Dau funda

1
Răspunde Raportează
MustarMisteriosBomba
în 15 Decembrie 2023 | MustarMisteriosBomba întreabă:

Salut Ce meserie poti ajunge daca urmezi un liceu comercial?

2
Răspunde Raportează
NuStiuCeSaFac2000
în 15 Decembrie 2023 | NuStiuCeSaFac2000 întreabă:

Am nevoie de o scuza buna pentru doctorul de la caminul liceului pentru a-mi da o scutire pe o săptămână.

6
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 14 Decembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Cum mi- as putea schimba personalitatea? Vreau sa devin putin mai "baddie", dar nu in sensul ala, ci sa nu mai fiu fata aia soft, girly si prea delicata. Ma simt ca apartin stilului tomboy, desi ai mei...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gabrielgusan12345
în 14 Decembrie 2023 | Gabrielgusan12345 întreabă:

Doresc o uratură de râs care se începe așa:Sara lu Vasile sfântu nio luat căciula vântu

1
Răspunde Raportează
Rostas_Cucu_
în 14 Decembrie 2023 | Rostas_Cucu_ întreabă:

Am 15 ani am făcut-o şi eu eat îmi pare foarte rău dar asta by mai contează bread coat să ştiu dacă mai sunt virgină sau nu

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 14 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Ce sa fac atunci cand dau sa platesc la o aplicatia gen cum e si Netflix si asa dar nu merge? Ca am dat sa platesc la disney plus dar nu merge si am bani destui pe card. Trebuie sa bag din nou datele cardului...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Justinel24
în 14 Decembrie 2023 | Justinel24 întreabă:

Salut! Am o mare problema si nu stiu cum s- o rezolv. Intr- o seara am copiat un ex la tema la mate si a doua zi m- am dus la scoala. Profa m- a scos la tabla si ce am rezolvat bine 2 exercitii mi- a dictat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BigBoss14
în 14 Decembrie 2023 | BigBoss14 întreabă:

Ce ar trebui sa ii iau unei fete de 13 ani la secret santa? Sora mea se gandea la o bratara sau un ursulet cu un trandafir. Dau funda

3
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 14 Decembrie 2023 | andrei8888p întreabă:

Salut, de ceva timp aproximativ 7- 8 luni nu ma mai inteleg deloc cu parintii, eu am 16 ani, eu ii ajut foarte mult cu toate prin casa, sunt un copil cuminte, nu fac rele, foarte rar ies pe afară,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maria7689
în 14 Decembrie 2023 | Maria7689 întreabă:

Buna TPU, am si eu o problema deci sunt singura din clasa care mereu ramane pe din afara si nu are prieteni. Toata lumea imi da bullying, mi- as fi dorit sa fiu ca fetele de la mine din clasa care sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
oricealtceva
în 14 Decembrie 2023 | oricealtceva întreabă:

Salut TPU, o duc foarte prost cu scoala, ma simte extenuat...sunt clasa a- X- a si simt ca plesnesc. Oricat as vrea sa invat uit totul peste cateva ore...simt ca nu imi intra nimic in cap. Ceva ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 14 Decembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Hey… Vreau un sfat. S- a certat prietena mea cu fostul ei iubit si mna s- au certat intre ei, eu m- am luat si m- am dus de acolo doar ca am o stare naspa, cand s- o luat de ea mi- o zis ca nu mai...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
R4zvyyy
în 14 Decembrie 2023 | R4zvyyy întreabă:

Salut, am facut si eu o prostiuara pe la scoala si mi- a facut proces- verbal. Imi recunosc vina si problemele pe care le- am facut, dar intrebare e: Are voie profesorul care mi- a facut procesul verbal...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Decembrie 2023 |

Sunt în clasa a 9a la profesională pe profilul de lucrător hotelier... problema nu este ca am întrat la profesională dar practica. Sunt operat la ambele picioare și am probleme medicale și la coloană....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
melisa160
în 14 Decembrie 2023 | melisa160 întreabă:

Ajutor! Am facut o mare prostie. Pe aplicația de notițe am editat o poza cu un profesor si am scris alte glume si chestii care nu s- au intamplat intre profesori. I- am trimis glumele la o prietena din...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florin17363
în 14 Decembrie 2023 | Florin17363 întreabă:

Salut, am 17 ani si 8 luni. Am inalțime 161, mama are 158, iar tata 172 si fratele meu 170 cum pot sa ajung si eu la 170, exista ceva tratament?

6
Răspunde Raportează
marionedelcu1234
în 14 Decembrie 2023 | marionedelcu1234 întreabă:

Buna, am aproape 18 ani si de- a lungul timpului am vorbit cu mai multe fete dar nu s- a legat niciodata nimic, fie ca n- a fost sa fie, fie din vina vreunuia. Si am trecut prin multe am invatat(credeam)...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ioanaryeiwweruip
în 14 Decembrie 2023 | Ioanaryeiwweruip întreabă:

Salut! Ce porecle știți pentru numele Ioana? Nu găsesc niciunul care sa i se potrivească. dar daca ajuta, poate știți niste porecle care să aibă legătură cu caracterul. Spre exemplu : Ioana,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Decembrie 2023 |

Salut, se poate face astm de la țigări?(am 15 ani) Dacă da cât de mare este riscul dacă fumez un pachet la 2/3 zile maxim? Și care ar fi simptomele?(ceva fara copy paste de pe net ca nu înțeleg...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
?lapArdelenesc2006
în 13 Decembrie 2023 | ?lapArdelenesc2006 întreabă:

Bună,îmi poate oferi cineva niste idei de cadouri pentru secret santa? Țin să mentionez că îi fac unui coleg(băiat), iar bugetul este de maxim 100 lei.

1
Răspunde Raportează
rumi36
în 13 Decembrie 2023 | rumi36 întreabă:

Salut TPU, sunt curioasă cum se procedează dacă vreau să studiez la o universitate din străinătate, nu ştiu absolut nimic despre asta, ştiu doar că după clasa a 12 a aş lua şi aceasta variantă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Asterix85
în 13 Decembrie 2023 | Asterix85 întreabă:

Salut TPU! Astăzi am obținut nota 2 la matematica din cauza faptului ca nu am știut o singura formula. Li s- a mai întâmplat și celorlalți colegi asa, dar eu am fost foarte atent la orele profesorului...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnaMariaSo11
în 13 Decembrie 2023 | AnaMariaSo11 întreabă:

Bună, o sa încep cu începutul nu știu ce sa fac pentru ca tatăl meu bea și îmi face scandal zilnic ma înjura și alte chestii...la un moment dat mi- am făcut o relație cu un baiat care după...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 13 Decembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Heyyy un sfat urgent… Miercurea trecuta mi- a scazut doamna de fizica la purtare un punct scazut la purtare cu creionul si chestia e ca azi nu a venit la ora si nu stiu ce sa fac…. Cat e cu creionul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Caracox
în 13 Decembrie 2023 | Caracox întreabă:

Buna. Sunt a 8 a si as dori sa stiu pareri despre licee din Bucuresti, cu profil stiinte sociale/filo, biling engleza de preferat. La simulari iau note mari gen 9, 20 asa ca optez pentru licee care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maria8839394
în 13 Decembrie 2023 | maria8839394 întreabă:

Sunt pedofilă dacă sunt clasa a 8-a și plac un băiat de clasa a 7-a?

5
Răspunde Raportează
nupunnumeokkk
în 13 Decembrie 2023 | nupunnumeokkk întreabă:

Bună! Ce balsam recomandați dintre Garnier Fructis și Kallos? Doar acestea două mă interesează fiindcă mi le- au recomandat mai multe persoane, însă sunt între acestea două și nu știu pe ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NeaguStefania
în 13 Decembrie 2023 | NeaguStefania întreabă:

Care era viteza maxima cu care se deplasa omul pe timpul faraonilor? Dar în timpul cuceririi Daciei de către romani? Dar în timpul războaielor lui Napoleon? Dar la jumătatea sec XIX-lea

2
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 13 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

E ok daca iti speli barba zi de zi cu sampon pentru barba? Daca nu atunci cum ar trebui spalata? Daca vrei sa o speli zilnic

13
Răspunde Raportează
GoldSpookyBoy
în 13 Decembrie 2023 | GoldSpookyBoy întreabă:

Hei TPU! Am 17, sunt baiat si sunt gay. De câteva luni îmi place de un băiat de la mine din clasă. El cred ca știe acest fapt, insa nu cred ca sentimentul este reciproc. El mă vede ca pe un prieten...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
stefstefansteff123
în 13 Decembrie 2023 | stefstefansteff123 întreabă:

Salut TPU, as dori sa va spun pe scurt povestea relației mele și as avea nevoie de niște sfaturi. În urma cu un an am început sa vorbesc cu o fata, ea nu ma lua în serios atunci și când am văzut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2023 |

Salut TPU, ce inseamna atunci cand vezi o persoana dar aceasta persoana iti pare cunoscuta dar nu ai mai vazut- o niciodata? am vazut acum cateva saptamani o fata cam de varsta mea si mi s- a parut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 13 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv!, o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 18 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.716
  • Întrebări: 3.951.714
  • Răspunsuri: 17.644.444
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
True Blood

True Blood

Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii