Patesc de o vreme sa atipesc cand stau in pat la telefon, ce trebuie sa fac sa nu se intample? Ca si acum am atipit si am scapat telefonul dar bine ca nu a patit nimic...
Salut, o persoana cu sindromul ochiului uscat are voie sa fumeze dacă nu da fumul spre ochi?
Buna seara! Are cineva live-ul cu Selly si Magda de la el din camera? Sau stie cineva unde sa-l gasesc? Multumesc mult! Dau funda :3
Am fost invitat la un majorat si nu stiu cum sa formulez confirmarea prezentei si cam cati bani se dau cadou?
Buna seara! Mâine de dimineata mă duc la giurgiu cu un coleg de la scoala, pentru a lua ceva de secret santa. Stiti de la ce magazin as putea achiziționa lucruri de crăciun? Si sa fie de buget. (Daca...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si sunt foarte timid, nu prea vorbesc cand sunt cu mai multi băieți, nu am tupeu, spre exemplu cand cineva face misto de mine eu nu prea zic nimic, stiu ar trebui sa il bat sau...? (mai mult)
Cam cati bani se dau cadou la un majorat?
E mult în 6 ani de zile sa-ti cumperi 10 perechi de adidasi adunați împreună să coste 5000 de lei? Sunt unii copii in ziua de azi care dau atât doar pe o pereche.
Daca vrei sa returnezi un produs trebuie neaparat sa pui produsul in pachetul de la curier sau e ok si in altceva sa pui? Daca de exemplu pachetul e cam rupt sau ceva ca asa l ai facut tu cand ai deschis...? (mai mult)
Bună TPU! Eu sunt la liceu în clasa a9a și stau in cămin acolo. Deci mă simt atât de obosită, nu prea dorm noaptea fiind 6 fete in cameră vă dați seama... Am dat azi test la matematica, și...? (mai mult)
Am fost invitat la un majorat si nu stiu cum sa formulez confirmarea prezentei si cati bani se dau cadou?
Se poate ca un profesor sa-mi scada un punct la lucrare pentru ca n-am lasat pixul jos cand s-a sunat de iesire in pauza?
Salut… Vreau un sfat Nota la purtare se face la sfarsit de an scolar sau?
Dacă termin anul la materiile de bac cu media 5, ma mai pot înscrie la bac?
Ce porecle știți pentru numele Ioana?
Salut guyz, cate calorii are o shaorma mare cu de toate?
Îmi fac griji pentru sora mea, ea are 12 ani și vorbește prea mult cu "prietenul" ei. Adică, ea vorbește ca și cum ar avea 16- 17 ani. Sunt foarte îngrijorat pentru că sunt fratele ei, de 22...? (mai mult)
Salut, se poate primi bursa de tip sportiva pentru rugby juniori u16? si daca da in ce condiții. Dau funda
Salut Ce meserie poti ajunge daca urmezi un liceu comercial?
Am nevoie de o scuza buna pentru doctorul de la caminul liceului pentru a-mi da o scutire pe o săptămână.
Cum mi- as putea schimba personalitatea? Vreau sa devin putin mai "baddie", dar nu in sensul ala, ci sa nu mai fiu fata aia soft, girly si prea delicata. Ma simt ca apartin stilului tomboy, desi ai mei...? (mai mult)
Doresc o uratură de râs care se începe așa:Sara lu Vasile sfântu nio luat căciula vântu
Am 15 ani am făcut-o şi eu eat îmi pare foarte rău dar asta by mai contează bread coat să ştiu dacă mai sunt virgină sau nu
Ce sa fac atunci cand dau sa platesc la o aplicatia gen cum e si Netflix si asa dar nu merge? Ca am dat sa platesc la disney plus dar nu merge si am bani destui pe card. Trebuie sa bag din nou datele cardului...? (mai mult)
Salut! Am o mare problema si nu stiu cum s- o rezolv. Intr- o seara am copiat un ex la tema la mate si a doua zi m- am dus la scoala. Profa m- a scos la tabla si ce am rezolvat bine 2 exercitii mi- a dictat...? (mai mult)
Ce ar trebui sa ii iau unei fete de 13 ani la secret santa? Sora mea se gandea la o bratara sau un ursulet cu un trandafir. Dau funda
Salut, de ceva timp aproximativ 7- 8 luni nu ma mai inteleg deloc cu parintii, eu am 16 ani, eu ii ajut foarte mult cu toate prin casa, sunt un copil cuminte, nu fac rele, foarte rar ies pe afară,...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o problema deci sunt singura din clasa care mereu ramane pe din afara si nu are prieteni. Toata lumea imi da bullying, mi- as fi dorit sa fiu ca fetele de la mine din clasa care sunt...? (mai mult)
Salut TPU, o duc foarte prost cu scoala, ma simte extenuat...sunt clasa a- X- a si simt ca plesnesc. Oricat as vrea sa invat uit totul peste cateva ore...simt ca nu imi intra nimic in cap. Ceva ...? (mai mult)
Hey… Vreau un sfat. S- a certat prietena mea cu fostul ei iubit si mna s- au certat intre ei, eu m- am luat si m- am dus de acolo doar ca am o stare naspa, cand s- o luat de ea mi- o zis ca nu mai...? (mai mult)
Salut, am facut si eu o prostiuara pe la scoala si mi- a facut proces- verbal. Imi recunosc vina si problemele pe care le- am facut, dar intrebare e: Are voie profesorul care mi- a facut procesul verbal...? (mai mult)
Sunt în clasa a 9a la profesională pe profilul de lucrător hotelier... problema nu este ca am întrat la profesională dar practica. Sunt operat la ambele picioare și am probleme medicale și la coloană....? (mai mult)
Ajutor! Am facut o mare prostie. Pe aplicația de notițe am editat o poza cu un profesor si am scris alte glume si chestii care nu s- au intamplat intre profesori. I- am trimis glumele la o prietena din...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si 8 luni. Am inalțime 161, mama are 158, iar tata 172 si fratele meu 170 cum pot sa ajung si eu la 170, exista ceva tratament?
Buna, am aproape 18 ani si de- a lungul timpului am vorbit cu mai multe fete dar nu s- a legat niciodata nimic, fie ca n- a fost sa fie, fie din vina vreunuia. Si am trecut prin multe am invatat(credeam)...? (mai mult)
Salut! Ce porecle știți pentru numele Ioana? Nu găsesc niciunul care sa i se potrivească. dar daca ajuta, poate știți niste porecle care să aibă legătură cu caracterul. Spre exemplu : Ioana,...? (mai mult)
Salut, se poate face astm de la țigări?(am 15 ani) Dacă da cât de mare este riscul dacă fumez un pachet la 2/3 zile maxim? Și care ar fi simptomele?(ceva fara copy paste de pe net ca nu înțeleg...? (mai mult)
Bună,îmi poate oferi cineva niste idei de cadouri pentru secret santa? Țin să mentionez că îi fac unui coleg(băiat), iar bugetul este de maxim 100 lei.
Salut TPU, sunt curioasă cum se procedează dacă vreau să studiez la o universitate din străinătate, nu ştiu absolut nimic despre asta, ştiu doar că după clasa a 12 a aş lua şi aceasta variantă...? (mai mult)
Salut TPU! Astăzi am obținut nota 2 la matematica din cauza faptului ca nu am știut o singura formula. Li s- a mai întâmplat și celorlalți colegi asa, dar eu am fost foarte atent la orele profesorului...? (mai mult)
Bună, o sa încep cu începutul nu știu ce sa fac pentru ca tatăl meu bea și îmi face scandal zilnic ma înjura și alte chestii...la un moment dat mi- am făcut o relație cu un baiat care după...? (mai mult)
Heyyy un sfat urgent… Miercurea trecuta mi- a scazut doamna de fizica la purtare un punct scazut la purtare cu creionul si chestia e ca azi nu a venit la ora si nu stiu ce sa fac…. Cat e cu creionul...? (mai mult)
Buna. Sunt a 8 a si as dori sa stiu pareri despre licee din Bucuresti, cu profil stiinte sociale/filo, biling engleza de preferat. La simulari iau note mari gen 9, 20 asa ca optez pentru licee care...? (mai mult)
Sunt pedofilă dacă sunt clasa a 8-a și plac un băiat de clasa a 7-a?
Bună! Ce balsam recomandați dintre Garnier Fructis și Kallos? Doar acestea două mă interesează fiindcă mi le- au recomandat mai multe persoane, însă sunt între acestea două și nu știu pe ...? (mai mult)
Care era viteza maxima cu care se deplasa omul pe timpul faraonilor? Dar în timpul cuceririi Daciei de către romani? Dar în timpul războaielor lui Napoleon? Dar la jumătatea sec XIX-lea
E ok daca iti speli barba zi de zi cu sampon pentru barba? Daca nu atunci cum ar trebui spalata? Daca vrei sa o speli zilnic
Hei TPU! Am 17, sunt baiat si sunt gay. De câteva luni îmi place de un băiat de la mine din clasă. El cred ca știe acest fapt, insa nu cred ca sentimentul este reciproc. El mă vede ca pe un prieten...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa va spun pe scurt povestea relației mele și as avea nevoie de niște sfaturi. În urma cu un an am început sa vorbesc cu o fata, ea nu ma lua în serios atunci și când am văzut...? (mai mult)
Salut TPU, ce inseamna atunci cand vezi o persoana dar aceasta persoana iti pare cunoscuta dar nu ai mai vazut- o niciodata? am vazut acum cateva saptamani o fata cam de varsta mea si mi s- a parut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!