TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • 1215
anonim_4396
în 26 Mai 2017 |

Aveti idee cumva cam pe la ce ora se termina un banchet de clasa a 12? Banchetul incepe la ora 20 si trebuie sa fim la restaurant pe la ora 19 ca sa facem poze. Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Damian_Daniela_1972
în 26 Mai 2017 | Damian_Daniela_1972 întreabă:

as dori sa aflu Facebook ul petronelei din emisiunea comanda la mine, il stie cineva? Dau funda:)

1
Răspunde Raportează
TudorGH
în 26 Mai 2017 | TudorGH întreabă:

Exista in Romania thrift shops?

1
Răspunde Raportează
yoloqerty
în 26 Mai 2017 | yoloqerty întreabă:

Am ramas la 99% cu pareza! Ce trebuie sa fac? Dau funda

0
Răspunde primul Raportează
Boneaandreea
în 26 Mai 2017 | Boneaandreea întreabă:

Am nevoie de versurile de cantecul oare ce o sa foi peste zari VA ROG MULT ......Este URGENT

0
belanelu123
în 26 Mai 2017 | belanelu123 întreabă:

Hey vreau si eu niste seriale Coreene frumoase(fara boys over flowers,playfull kiss, the heirs.Le am vazut sunt minunate)... FUNDA :)

0
Adriana_Adriana_1995
în 25 Mai 2017 | Adriana_Adriana_1995 întreabă:

Oare stie ce e iubirea?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2017 |

Deci am avut un vis ciudat sa zic. Mergând singur m- am intalnit cu 2 fete relativ cunoscute, dar cu care nu am vorbit niciodată. Dintr- odata una dintre ele ma îmbrățișează și m- am emoționat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2017 |

Parintii ma tot cearta ca nu ies afara si ca stau toata ziua in casa si ma joc pe pc(mă plictisesc foarte mult pe pc dar  nu am prieteni cu care sa ies. Parintii spun ca e din vina mea ca nu stiu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Patrick2017
în 25 Mai 2017 | Patrick2017 întreabă:

Ma doare sfarcul stang cand apas.nu ma doare foarte tare. Am citit ca e din cauza perioadei de dezvoltare? E adevarat dau funda. Va rog fara raspunsuri la misto(la amuzament)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2017 |

sunt in Anglia de 1 an si vreau sa ma intorc in ro. sunt cls a 9a. si in Romania ce clasa ma va trece? ajutor va rog

4
Răspunde Raportează
Darius123456
în 25 Mai 2017 | Darius123456 întreabă:

Daca imi fac finger spinnerul mai greu pe capete, unde sunt bearingurile care nu se invart, o sa se invarta mai repede? Dau funda

0
Smilefeli
în 25 Mai 2017 | Smilefeli întreabă:

Puteti sa imi dati si mie idei de farse, daca se poate originale, pe care le poti face la un hotel in luna mai? De preferat pentru baieti. Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
AlexXela123
în 25 Mai 2017 | AlexXela123 întreabă:

Acum cateva zile eram cu niste prieteni prin oras la 11 noaptea si politia ne- a chemat si noi am fugit si doar pe mine m- au prins si mi- a cerut datele si numele celorlalti si le- am dat si mi- au zis...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andreeadeea23185
în 25 Mai 2017 | Andreeadeea23185 întreabă:

Mi-ar ajunge 4 ore sa recapitulez pentu teza la romana?

3
Răspunde Raportează
MedeeaXx
în 25 Mai 2017 | MedeeaXx întreabă:

Salutare TPU As acea si eu o întrebare. Imi puteți recomanda si mie niște creme pentru coșulețe mici care apar pe frunte? Creme care sa le usuce si sa dispară. Fundița

3
Răspunde Raportează
FaraNumePls
în 25 Mai 2017 | FaraNumePls întreabă:

Sall! Ce kendama îmi recomandați? Un link m-ar ajuta mai mult. Dau funda :*

3
Răspunde Raportează
GabrielaSM
în 25 Mai 2017 | GabrielaSM întreabă:

Buna, TPU! Sunt Gabriela si sunt in clasa a opta, deci trebuie sa imi aleg liceul unde vreau mai departe...Problema este ca as vrea sa intru pe profil economic, si ma intrebam cate ore de matematica se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Hulpaci_Ion_1995
în 25 Mai 2017 | Hulpaci_Ion_1995 întreabă:

Ce liceu din Hunedoara are Internat? Ziceti-mi mai multe.

1
Răspunde Raportează
Anonim2796
în 25 Mai 2017 | Anonim2796 întreabă:

Am apasat pe ceva pe laptop si mi s-a rasturnat imaginea gen pe lateral. Cum o fac la loc? Help va rog

2
Răspunde Raportează
GokuUltraInstinct
în 25 Mai 2017 | GokuUltraInstinct întreabă:

Bună TPU am o întrebare, de unde pot să imi cumpăr o țigară electrică ( stau in Brașov) am 16 ani, dar nu știu de unde să imi cumpăr, am încercat sa imi cumpăr de la magazin dar nu imi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ClaudiaMaria166
în 25 Mai 2017 | ClaudiaMaria166 întreabă:

Imi spuneti va rog cum se numeste melodia de la primele secunde al acestui video : https://www.youtube.com/watch?v=epF1Q- - EnOk&t=24s Incepe de la 0:16 Puteti sa- mi lasati si un link de pe YouTube...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
iMuss
în 25 Mai 2017 | iMuss întreabă:

Cred ca am o problema legata de " perfectiune " Seara imi propun niste chestii, organizare, mancat mai putin pentru ca trebuie sa slabesc etc + vibe bun si sa fiu ok si draguta si blabla pusa la punct...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2017 |

Am 16 ani si am o prietena (amica) care tot 16 ani are. Si intre noi lucrurile sau cam racit. Ea de la un moment dat a devenit foarte rece cu mine. Pur si simplu ma lasa fara subiecte de discutie....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2017 |

Ba, imi place o fata, dar mi- e teama sa- i spun. E genul de fata complicata, adica, e si tocilara, dar sta si cu smecherii cartierlui in acelasi timp. Sfaturi ceva? Am avut banchet de curand si mi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sorinel98
în 25 Mai 2017 | sorinel98 întreabă:

Ce imi puteti spune de crema depilatoare? Daca ma epilez cu crema distruge radacina? Va rog spuneti-mi avantaje si dezavantaje!

1
Răspunde Raportează
Adrian1331
în 25 Mai 2017 | Adrian1331 întreabă:

Peste o saptama am o excursie la munte, cu clasa.Nu stiu ce sa imi iau in bagaj, ma puteti ajuta? :)

5
Răspunde Raportează
Anonimus02
în 25 Mai 2017 | Anonimus02 întreabă:

Eu nu inteleg ceva. Deci cand ma uit pe un catalog si vad sutiene scrie: 70A-70C de exemplu. O fata ce poartă 70A ce măsurători ar trebui sa aiba?

1
Răspunde Raportează
Idontcare11
în 25 Mai 2017 | Idontcare11 întreabă:

Îmi place de un băiat e mai mare că mine cu doi ani și putin il cunosc pentru că facem karate împreună și nu știu ce să cred o data când trebuia sa ajut profesorul cu copii mai mici...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
changegirl
în 25 Mai 2017 | changegirl întreabă:

Bună TPU❤as vrea și eu poza aceea cu "You vs me " in care arata o tipă cu machiaj(ca și cum ar fi Make up artist)și o alta tipa cu robă diplomă adică realizată în viitor. Dau funda mulțumesc...? (mai mult)

0
Elide
în 25 Mai 2017 | Elide întreabă:

Are ceva daca nu am avut iubit 'in adevăratul sens al cuvântului"..am 18 ani dar nu îmi găsesc pe nimeni potrivit și pe aceeași lungime de unda cu mine :(( :( Și NU NU pentru că sunt urâtă că...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
Cuciula_Lucia_2000
în 25 Mai 2017 | Cuciula_Lucia_2000 întreabă:

Îmi dați niște idei de citate pe care as putea sa le.scriu pe spatele pozelor de clasa a 8 a?

1
Răspunde Raportează
LaureanEdward
în 25 Mai 2017 | LaureanEdward întreabă:

am o problema am o prietena pe care o plac dar din pacate sunt in faza de FRIENDZONE, si ia m- a placut pe mine dar cand ea ma placea eu o tineam in faza de FRIENDZONE cum as putea sa ies din faza...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CristoduloLucian
în 25 Mai 2017 | CristoduloLucian întreabă:

Vreau sa scriu un mic ebook cu tactici de agatare fete si a va pune intr- o relatie cu ele, chiar sa faceti sex daca asta vreti. Aceste tactici pot fii folosite si de fete pentru a obtine aceleasi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Irina_Sofia_1981
în 25 Mai 2017 | Irina_Sofia_1981 întreabă:

vreau sa invat cat mai bine engleza, sunt in clasa a 7- a, stiu cat de cat engleza, insa vreau sa o stiu mai bine, adica sa ma pot descurca sa vorbesc fara probleme, sa pot sa traduc fara nici...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Diana_Diana_1988_47F9
în 25 Mai 2017 | Diana_Diana_1988_47F9 întreabă:

Cum pot sa schimb si eu numarul de telefon la icloud ca numai e nr valabil si nu imi da voie sa ma folosesc de icloud ca imi trebuie sa primesc un mesaj cu un cod si nu stiu cum sa procedez

2
Răspunde Raportează
Mincu_Cristina_1999
în 25 Mai 2017 | Mincu_Cristina_1999 întreabă:

Cum ajung la promenada bucureşti şi la crangasi cofetaria georgi? De la capat progresu, mai exact vreau sa stiu cu ce.

1
Răspunde Raportează
MarianaElena547Marii
în 25 Mai 2017 | MarianaElena547Marii întreabă:

Cum sa atrag un baiat? Ajutor va rog!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2017 |

Ma adresez baietilor! Ce simtiti cand fata de care va place se rîde sau zambeste?

1
Răspunde Raportează
Iu_Aisha_2000
în 25 Mai 2017 | Iu_Aisha_2000 întreabă:

Sunt in clasa a8- a si mai departe as vrea sa ma duc la un liceu cu profil multimedia. Ati putea sa- mi dati cateva pareri despre acest profil? De ex. despre ce se vorbeste la ore si daca pe viitor...? (mai mult)

0
June20
în 25 Mai 2017 | June20 întreabă:

Stiti cum pot sa procedez ca sa imi platesc RCA- ul la Mega Image? Exista posibilitatea asta si daca da, cum? Sau aveti alte idei, dar la preturi mai mici? Nu am card, deci nu pot sa platesc cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreea11734
în 25 Mai 2017 | Andreea11734 întreabă:

Cine stie sa compuna poezii? As vrea cateva versuri pentru colega mea de banca, am stat patru ani impreuna si as vrea o poezie pentru ea.

2
Răspunde Raportează
MedeeaXx
în 25 Mai 2017 | MedeeaXx întreabă:

Buna TPU Asa avea si eu o întrebare. Cum as putea sa-i spun crush-ului meu ca îl plac? Dar asa vrea niște metode mai subtile gen printr-un bilețel sau ceva. Dau fundițaaa

4
Răspunde Raportează
ruxandraaaaioanaaaa24
în 25 Mai 2017 | ruxandraaaaioanaaaa24 întreabă:

Daca un baiat ii spune unei fete: Daca nu erati tu si mama, uitam de ziua mea. :), oare acel baiat realizeaza ca fetei chiar ii pasa de el?

5
Răspunde Raportează
JockerStoica
în 25 Mai 2017 | JockerStoica întreabă:

Salutate TPU. Care este Diferenta dintre ps4 normal şi ps4 slim? Apropo merita sa cumpar de 1tb daca ma joc cam vreo 3-5 jocuri? sau e suficient de 500 de gb? Funda urgent!

1
Răspunde Raportează
ForeverAlone2002
în 25 Mai 2017 | ForeverAlone2002 întreabă:

Buna! Am niste intrebari legate mai de fizica, dar in niciun caz legate de tema, va rooog sa ma ajutati cat mai rapid sa le aflu raspunsul. 1. Daca am un magnet sub forma de U si de fiecare capat al...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaS3409
în 25 Mai 2017 | AndreeaS3409 întreabă:

Heii! am o intrebare pentru voi! Inainte un baiat se uita tot timpul după mine pe hol, mi e imi plăcea de el si era o conexiune intre noi, pentru ca si eu ma uitam la el fix in ochi. Iar acum ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristian_Iulian_Toader_1992
în 25 Mai 2017 | Cristian_Iulian_Toader_1992 întreabă:

Salut as vrea sa vad si eu aceste film.descrierea este niste tineri intr- o padure care fac fel si fel de concursuri la un momendat unu dintre ei descopera niste statui din piatra care incearca sa le sparga...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marah015
în 25 Mai 2017 | Marah015 întreabă:

Hey...Înainte sa fac poate o greșeală am nevoie de o părere, căci singură vad ca nu pot lua decizia asta. As vrea sa vorbesc cu fostul meu iubit. A trecut ceva timp, si este o poveste lungă. Inca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ilaria_Turturica_1973
în 25 Mai 2017 | Ilaria_Turturica_1973 întreabă:

As dori sa imi retrag dosarul de la facultate imediat dupa sesiune, mai exact imediat dupa ce sustin ultimul examen. Se poate retrage in timpul sesiunii? Stiti cumva cat dureaza procedura de retragere...? (mai mult)

0
  • 1211
  • 1212
  • 1213
  • 1214
  • 1215
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 16 ore

Ion1989 întreabă:

Undeva la o casa ai putea sa iti tai curentul de la Delgaz Grid si sa ai curent doar de la panourile solare? Asa nu ai mai plati curentul
    17 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă pe 20 Octombrie

farcry444 întreabă:

Poti fi inteligent farà sa ai scoala multa?
    13 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 8 ore

1onurReal1 întreabă:

Când inima, sufletul unui copil se rupe între doi părinți care se urăsc, jignesc! dușmănec!, insultă! se rănesc unul pe celălalt! Voiți! intenționați! de față cu copii lor! pe care îi...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Cum va descurcați cu insultele de pe site? Le ignorati sau dați raport? Și eu mai insult din când în când dar unii chiar întrec limita pe aici!
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.080
  • Întrebări: 3.952.186
  • Răspunsuri: 17.648.008
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Mitologie greaca

Mitologie greaca

Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!

Start quiz
Categorii
  • 651.955 Adolescenţi
  • 55.549 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.744 Auto & Moto
  • 144.223 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.017 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.982 Conversaţii