Aveti idee cumva cam pe la ce ora se termina un banchet de clasa a 12? Banchetul incepe la ora 20 si trebuie sa fim la restaurant pe la ora 19 ca sa facem poze. Multumesc anticipat!
as dori sa aflu Facebook ul petronelei din emisiunea comanda la mine, il stie cineva? Dau funda:)
Exista in Romania thrift shops?
Am ramas la 99% cu pareza! Ce trebuie sa fac? Dau funda
Am nevoie de versurile de cantecul oare ce o sa foi peste zari VA ROG MULT ......Este URGENT
Hey vreau si eu niste seriale Coreene frumoase(fara boys over flowers,playfull kiss, the heirs.Le am vazut sunt minunate)... FUNDA :)
Oare stie ce e iubirea?
Deci am avut un vis ciudat sa zic. Mergând singur m- am intalnit cu 2 fete relativ cunoscute, dar cu care nu am vorbit niciodată. Dintr- odata una dintre ele ma îmbrățișează și m- am emoționat...? (mai mult)
Parintii ma tot cearta ca nu ies afara si ca stau toata ziua in casa si ma joc pe pc(mă plictisesc foarte mult pe pc dar nu am prieteni cu care sa ies. Parintii spun ca e din vina mea ca nu stiu...? (mai mult)
Ma doare sfarcul stang cand apas.nu ma doare foarte tare. Am citit ca e din cauza perioadei de dezvoltare? E adevarat dau funda. Va rog fara raspunsuri la misto(la amuzament)
sunt in Anglia de 1 an si vreau sa ma intorc in ro. sunt cls a 9a. si in Romania ce clasa ma va trece? ajutor va rog
Daca imi fac finger spinnerul mai greu pe capete, unde sunt bearingurile care nu se invart, o sa se invarta mai repede? Dau funda
Puteti sa imi dati si mie idei de farse, daca se poate originale, pe care le poti face la un hotel in luna mai? De preferat pentru baieti. Multumesc anticipat!
Acum cateva zile eram cu niste prieteni prin oras la 11 noaptea si politia ne- a chemat si noi am fugit si doar pe mine m- au prins si mi- a cerut datele si numele celorlalti si le- am dat si mi- au zis...? (mai mult)
Mi-ar ajunge 4 ore sa recapitulez pentu teza la romana?
Salutare TPU As acea si eu o întrebare. Imi puteți recomanda si mie niște creme pentru coșulețe mici care apar pe frunte? Creme care sa le usuce si sa dispară. Fundița
Sall! Ce kendama îmi recomandați? Un link m-ar ajuta mai mult. Dau funda :*
Buna, TPU! Sunt Gabriela si sunt in clasa a opta, deci trebuie sa imi aleg liceul unde vreau mai departe...Problema este ca as vrea sa intru pe profil economic, si ma intrebam cate ore de matematica se...? (mai mult)
Ce liceu din Hunedoara are Internat? Ziceti-mi mai multe.
Am apasat pe ceva pe laptop si mi s-a rasturnat imaginea gen pe lateral. Cum o fac la loc? Help va rog
Bună TPU am o întrebare, de unde pot să imi cumpăr o țigară electrică ( stau in Brașov) am 16 ani, dar nu știu de unde să imi cumpăr, am încercat sa imi cumpăr de la magazin dar nu imi ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog cum se numeste melodia de la primele secunde al acestui video : https://www.youtube.com/watch?v=epF1Q- - EnOk&t=24s Incepe de la 0:16 Puteti sa- mi lasati si un link de pe YouTube...? (mai mult)
Cred ca am o problema legata de " perfectiune " Seara imi propun niste chestii, organizare, mancat mai putin pentru ca trebuie sa slabesc etc + vibe bun si sa fiu ok si draguta si blabla pusa la punct...? (mai mult)
Am 16 ani si am o prietena (amica) care tot 16 ani are. Si intre noi lucrurile sau cam racit. Ea de la un moment dat a devenit foarte rece cu mine. Pur si simplu ma lasa fara subiecte de discutie....? (mai mult)
Ba, imi place o fata, dar mi- e teama sa- i spun. E genul de fata complicata, adica, e si tocilara, dar sta si cu smecherii cartierlui in acelasi timp. Sfaturi ceva? Am avut banchet de curand si mi...? (mai mult)
Ce imi puteti spune de crema depilatoare? Daca ma epilez cu crema distruge radacina? Va rog spuneti-mi avantaje si dezavantaje!
Peste o saptama am o excursie la munte, cu clasa.Nu stiu ce sa imi iau in bagaj, ma puteti ajuta? :)
Eu nu inteleg ceva. Deci cand ma uit pe un catalog si vad sutiene scrie: 70A-70C de exemplu. O fata ce poartă 70A ce măsurători ar trebui sa aiba?
Îmi place de un băiat e mai mare că mine cu doi ani și putin il cunosc pentru că facem karate împreună și nu știu ce să cred o data când trebuia sa ajut profesorul cu copii mai mici...? (mai mult)
Bună TPU❤as vrea și eu poza aceea cu "You vs me " in care arata o tipă cu machiaj(ca și cum ar fi Make up artist)și o alta tipa cu robă diplomă adică realizată în viitor. Dau funda mulțumesc...? (mai mult)
Are ceva daca nu am avut iubit 'in adevăratul sens al cuvântului"..am 18 ani dar nu îmi găsesc pe nimeni potrivit și pe aceeași lungime de unda cu mine :(( :( Și NU NU pentru că sunt urâtă că...? (mai mult)
Îmi dați niște idei de citate pe care as putea sa le.scriu pe spatele pozelor de clasa a 8 a?
am o problema am o prietena pe care o plac dar din pacate sunt in faza de FRIENDZONE, si ia m- a placut pe mine dar cand ea ma placea eu o tineam in faza de FRIENDZONE cum as putea sa ies din faza...? (mai mult)
Vreau sa scriu un mic ebook cu tactici de agatare fete si a va pune intr- o relatie cu ele, chiar sa faceti sex daca asta vreti. Aceste tactici pot fii folosite si de fete pentru a obtine aceleasi ...? (mai mult)
vreau sa invat cat mai bine engleza, sunt in clasa a 7- a, stiu cat de cat engleza, insa vreau sa o stiu mai bine, adica sa ma pot descurca sa vorbesc fara probleme, sa pot sa traduc fara nici...? (mai mult)
Cum pot sa schimb si eu numarul de telefon la icloud ca numai e nr valabil si nu imi da voie sa ma folosesc de icloud ca imi trebuie sa primesc un mesaj cu un cod si nu stiu cum sa procedez
Cum ajung la promenada bucureşti şi la crangasi cofetaria georgi? De la capat progresu, mai exact vreau sa stiu cu ce.
Cum sa atrag un baiat? Ajutor va rog!
Ma adresez baietilor! Ce simtiti cand fata de care va place se rîde sau zambeste?
Sunt in clasa a8- a si mai departe as vrea sa ma duc la un liceu cu profil multimedia. Ati putea sa- mi dati cateva pareri despre acest profil? De ex. despre ce se vorbeste la ore si daca pe viitor...? (mai mult)
Stiti cum pot sa procedez ca sa imi platesc RCA- ul la Mega Image? Exista posibilitatea asta si daca da, cum? Sau aveti alte idei, dar la preturi mai mici? Nu am card, deci nu pot sa platesc cu...? (mai mult)
Cine stie sa compuna poezii? As vrea cateva versuri pentru colega mea de banca, am stat patru ani impreuna si as vrea o poezie pentru ea.
Buna TPU Asa avea si eu o întrebare. Cum as putea sa-i spun crush-ului meu ca îl plac? Dar asa vrea niște metode mai subtile gen printr-un bilețel sau ceva. Dau fundițaaa
Daca un baiat ii spune unei fete: Daca nu erati tu si mama, uitam de ziua mea. :), oare acel baiat realizeaza ca fetei chiar ii pasa de el?
Salutate TPU. Care este Diferenta dintre ps4 normal şi ps4 slim? Apropo merita sa cumpar de 1tb daca ma joc cam vreo 3-5 jocuri? sau e suficient de 500 de gb? Funda urgent!
Buna! Am niste intrebari legate mai de fizica, dar in niciun caz legate de tema, va rooog sa ma ajutati cat mai rapid sa le aflu raspunsul. 1. Daca am un magnet sub forma de U si de fiecare capat al...? (mai mult)
Heii! am o intrebare pentru voi! Inainte un baiat se uita tot timpul după mine pe hol, mi e imi plăcea de el si era o conexiune intre noi, pentru ca si eu ma uitam la el fix in ochi. Iar acum ...? (mai mult)
Salut as vrea sa vad si eu aceste film.descrierea este niste tineri intr- o padure care fac fel si fel de concursuri la un momendat unu dintre ei descopera niste statui din piatra care incearca sa le sparga...? (mai mult)
Hey...Înainte sa fac poate o greșeală am nevoie de o părere, căci singură vad ca nu pot lua decizia asta. As vrea sa vorbesc cu fostul meu iubit. A trecut ceva timp, si este o poveste lungă. Inca...? (mai mult)
As dori sa imi retrag dosarul de la facultate imediat dupa sesiune, mai exact imediat dupa ce sustin ultimul examen. Se poate retrage in timpul sesiunii? Stiti cumva cat dureaza procedura de retragere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!