Colegii, ahm scuzati- ma, animalele*. Au inceput sa devina din ce in ce mai scarbosi, dau "vant- uri" si se tot ating la "cock" si pare ca le place.Adica fa asta cu cine iti permiti, bine eu nu am fost...? (mai mult)
Ce Doamne iarta- ma e cu toti copiii astia care se lauda ca se uita la filme p... Ieri, erau doi de 13 ani de la mine din clasa care se laudau ca se uita la filme de- astea, am zis ca nu e bine si ca...? (mai mult)
Salut TPU,o anorexica ce mananca in fiecare zi? fara jigniri,
Salut, cei care sunt inregistrati pe Sribd, a-ti stat o luna gratis si dupa asta a-ti platit 8.99 $ pe luna?
Unde găsesc tinctură de cianură?
Azi eram cu baietii in spatele blocului si am uitat ca vinea iubita mea sa o ajut la teme si na cand m- a sunat era foarte furioasa si ne- am certat prosteste bine pana la urma nu ne- am despartit...? (mai mult)
Hei TPU... repede urgent. Am facut un cont fals pe Facebook, si i am dat cerere unei colege. Acum a aflat cine e si m- a denuntat la politie. Deci 1. Ce mi ar putea face politia? 2. Ce sa fac...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si am o voce de copil, un copil de 9 ani. Nu sunt sigur de ce, dar sunt jenat. Ma puteti ajuta cum sa imi ingrosez vocea?
Buna! Voi cum va stapaniti emotiile?
Se poate intampla ceva rau daca folosesc o crema pentru acnee de mai multe ori pe zi fata de cate ori mi-a spus doctorul sa ma dau?
Mi am blocat cartela sim sunt pe Telekom nr meu este 0760899841 poate cineva sa îmi afle puku va rog?!
Hei, cateodata simt ca sunt degeaba, ma simt inutil, nu am nici un talent, nu stiu sa dansez, sa cant, sa fiu amuzant! Ma simt de parca as fi degeaba pe acest pamant! Nimeni nu ma place si abia ce am...? (mai mult)
Salut,stiu ca este o intrebare prosteasca dar cum devin mai amuzant?
am o problema va rog ajutati- ma! Ieri la ora de matematica am tinut telefonul in mana pur si simplu si domnul diriginte (care este foarte sever, dur, si rau) la confiscat. La sfarsitul orei...? (mai mult)
Daca a ramas corigent pe primul semestru la matematica in clasa a 8 a si pe semestrul 2 nu se stie daca trece poate intra la examenul de capacitate?
Am o intrebare legata de transferul pe alt profil in acelasi liceu.Eu la momentul actual sunt intr- un liceu cu program sportiv pe un profil sportiv (profil mozaic), dar vreau sa ma transfer in acelasi...? (mai mult)
O incercat cineva epilare cu zahar? Eu am fire destul de lungi, ce credeti va merge?
Cum treci peste ceva ce doare foarte tare? Fostul meu iubit nu mai poate fi cu mine pentru ca ai lui nu il lasa sa ne vedem numai daca ma pocaiesc, si el nu trece peste cuvantul lor... eu il ador sincer...? (mai mult)
Are cineva Cont de Origin ca as vrea sa va intreb ceva. Este sigura plata cu cardul pe origin, as vrea sa imi iau un joc si nu stiu. cine ma poate ajuta?
Am aproape 15 ani 55 de kilograme și 1.70 in inaltime.As vrea să mă apuc de sală da nu in genul sa ridic greutăți de 30 de kile, mă refer la ceva așa mai ușor gen 10 kile.Stiu că nu e...? (mai mult)
Bună ❤ aș dori niste sfaturi despre cum aș putea să scap de acei colegi care se iau de tine din orice motiv ...adică nu vreau chestii precum "ignora" am incercat asta si au continuat intr- un mod...? (mai mult)
Va place scufita verde gotica?
Nu am pe nimeni, mi- am ajutat toata familia cand au avut nevoie de mine, iar ei m- au ignorat cand a venit randul meu sa rog pentru ajutorul lor, sunt constienta ca sunt intr- un stadiu avansat de ...? (mai mult)
Vreau sa merg la IUmor sezonul acesta si intrebarea mea este cum sa imi incep o cariera de stand- up comedy. Despre ce subiecte sa fie glumele? De unde stiu ca sunt glume care prind la public? Dau...? (mai mult)
Hei, TPU! Vreau sa va intreb, de ce atatea fete de 11- 14 ani au atatea fite si se imbraca ca niste femei de moravuri usoare. Si eu am 14 ani, dar nu ma imbrac si nu ma comport ca ele. Poate o sa ziceti...? (mai mult)
Am 15 ani si inca nu mi-am facut buletinul...se poate intampla ceva?
O situatie delicata. Cum ii pot spune "bff" ului meu ca nu mai vreau sa fim prietene. Doar sa ne separam si sa ne vedem fiecare de treaba ei. S.a schimbat rau in timp. Primile 6 luni a fost f atenta...? (mai mult)
Salut.Am o simpla intrebare pe care cred ca toti băieți/bărbați si- o adresează intr- un moment din viața "mărimea penisului ".Eu am 16 ani si am organul reproducator relativ mic si subtire, îmi...? (mai mult)
Ce părere aveți despre liceul Gheorghe Asachi din Bototsani?
Am avut un accident de masina. Deci, eu eram in coloana si asteptam, din fata venea politia si unul din spate a vrut sa depaseasca coloana si cand a vazut politia s- a pus sa se bage inapoi in coloana...? (mai mult)
Mi-au venit problemele putin mai devreme decat trebuia, dar nu asta e problema. Problema este ca are culoarea portocalie. E ceva normal?
Sunteti pro sau contra LGBT? Eu sunt Pro deoarece sa luam un exemplu un cuplu gay. Aia contribuie si ei la economiei iar partea buna ar adopta copii din orfelinate. Deoarece de obicei barbat- femeie...? (mai mult)
Puteți sa îmi dați va rog o lista cu toate liceele din București care învață dimineață? Mulțumesc anticipat! Chiar am nevoie.Nu contează media sau adresa etc.Doar sa fie de dimineață. Am mai...? (mai mult)
Eu voi pleca in Anglia pe 14 iulie iar majoratul celui mai bun prieten e pe 13 iulie Cum sa merg la majoratul celui mai bun prieten in cat sa nu fiu obosit daca merg plus ca va veni si iubita...? (mai mult)
Vreau si eu niste urari de la multi ani pentru crush:)).Dar nu gen te iubesc si asa, subtil.DAU FUNDA repede pls.
Este posibil sa mai cresc in inaltime la varsta de 17 ani daca ma apuc de inot?
Daca iti lasi barba (scurta) ti se schimba infatisarea? In bine sau rau?
Sunt clasa a8-a,si urmeaza sa merg la liceu. M-am gandit sa merg la liceul Spiru Haret, dar nu stiu care profil este mai bun. Si nu ma pot decide.
Ce discurs sau ceva comic sa le spun profesorilor si colegilor la sfarsit de clasa a 12 a.Idei
Care dintre acestea le folositi mai mult:Facebook sau Instagram? Care vi se pare mai interesanta si faina?
Azi m- am simtit rau de tot, dar nu fizic. M am simtit ca atunci cand am fost in depresie asa ca mi am luat niste tigari si alcool. Tigarile sunt nouatra caci alcoolul il consumam de vreo luna mai des....? (mai mult)
Vreau si eu niste seriale sau film cu Kim Hyun Joong, in afara de playful kiss sau boys over flowers... funda
Trebuie sa slabesc 10 kg urgent...Ce pot face? Am 15 ani si 58 de kg :( ...astept cat mai multe raspunsuri funda :* :*
Unde pot gasi cartea "Dupa ce ne-am indragostit"free? plizz
Vreau sa dau la scoala de politie si am 3 semne pe fata, unul e de cand mi-am spart arcada, unul e in barbie si altul il am pe frunte, se poate sa nu fiu primit din cauza asta?
m- ar interesa sa stiu Facultatea de stiinte sociale si resurse umane, ce presupun aceste facultati? Vreau pe cineva care stie exact. eu sunt clasa a 11 trec a 12 si am auzit cate ceva de...? (mai mult)
Buna, as vrea sa mă duc la liceul de arta dar nu știu care sunt tipurile de cântece pe care trebuie sa le cânt. mâine sunt înscrierile, ați putea sa îmi dați exemple de cântece din fiecare categorie?...? (mai mult)
Ce ai lua cu tine in desert? Un tip cu abilitati excelente de supravietuire sau un model Playboy? :D
Cum anulez o comanda de pe Lu-k Beats.com Rapidd
Am banchet si as vrea sa port o rochie pe care am mai purtat-o la un eveniment acum o vara. Are ceva? Oare o sa-si dea seama ca am mai purtat-o?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)