Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Salut, am fost astazi la un interviu si am fost anuntat ca am trecut si incep de marti lucrul, problema sau nu e problema e ca am 17 ani, si lucrez 12 ore o zi da una nu. Credeti ca e o idee buna sa...? (mai mult)
A procurat cineva antiprespirant Odaban? Care sunt impresiile voastre?
As vrea sa stiu cand o sa- mi vina ciclul. Am simptomele: par pubian, dureri de cap, dureri abdominale, imi cresc sanii (ii am marisori :/), sunt mai inalta. Mamei mele i- a venit la 14 ani,...? (mai mult)
De ce unele persoane fac rău fără niciun motiv? Fără ca tu sa ii faci sau spui ceva?
AM 15 ani si acum jumatate de luna m- am mutat altundeva, si acolo unde m- am mutat sunt multi copi am iesit prin parcuri si neam jucat dar asta a durat foarte putin deoarece un copil tot nu imi...? (mai mult)
Buna Tpu...va rog mult sa ma ajutati.Ce licee din BUcuresti sa aleg? Media mea e in jur de 7 si as vrea la stiinte sociale sau profilul productie film si tv.Sa aiba un program in mare parte lejer, elevi...? (mai mult)
Dau Bacalaureatul si ma tenteaza sa dau la Scoala de Politie din Campina. Vreau sa stiu daca trebuie sa termini Scoala de Politie pentru a putea alege una dintre unitatile centrale ale politiei (directia...? (mai mult)
Un coleg rade cand alti colegi fac apropouri fata de mine, avand in vedere ca ne intelegem si ca da oarecum semne ca ma place(ma tachineaza, gaseste pretexte sa ma atinga, vine mereu la mine in pauze...? (mai mult)
Stie cineva cum sa imi pun optiunea de urmaritori pe Facebook? Am ajuns la 1000 de cereri de prietenie si nu mai pot primi altele, as vrea sa am optiunea in care lumea imi da urmarire. Multumesc...? (mai mult)
Intrebare pentru cei ce au o idee legata de lingvistica : dintre rusa si croata, care e mai usor de invatat (din punct de vedere al gramaticii si pronuntiei)? Funda pentru cea mai buna argumentare...? (mai mult)
Sunt din Targu- Jiu, cls a 8- a si urmeaza sa facem fisele pentru liceu. Liceele pe care vreau sa le trec pe urmatoarele, bazanduma pe informatica- matematica: CNET (liceu bun de informatica intensiv),...? (mai mult)
Unde se baga un modulator fm la masina?
Salut, ma ajutați și pe mine va rog frumos. Vreau sa vb cu o fata pe care o plac și nu prea știu ce sa vb cu ea.:(( Îmi spuneți și mie cum as putea sa vb cu ea, va rog frumos nu îmi spuneți...? (mai mult)
Ma simt foarte invidios, caci baietii din clasa nu ma baga in seama. Suntem putini in clasa, adica 5, si ei se cunosteau inainte de inceperea clasei a 9- a. Eu incerc sa ma imprietenesc cu ei,...? (mai mult)
Hei! Japonia sau Anglia pentru studiu. Astept pareri.
Îmi puteți recomanada un site cu hoverboarduri la prețuri mici? Mulțumesc anticipat
Va rog ajutati-ma Salut, deci astazi am un interviu pentru un job pe la 14; 00 si nu prea stiu in ce consta unul, nu am mai fost nici o data si nu stiu ce ar trebui sa fac si despre ce e vorba.
Vreau si eu niste nume pentru nou youtuber gamer
Salut azi mi.am loat creatina si vreau sa trag si eu acasa.Ce alimetatie trebuie sa am?
Ce pot face ca sa imi mearga pennyboardul mai repede? Il am de 1 an si merge greu. Si se opreste foarte repede. Si are si pietricele mici in roti. Sunt roti de silicon.
Peste 4 zile fac 13 ani. Parintii ma intreaba ce vreau cadou, iar eu nu stiu ce sa le cer... Sper ca puteti sa imi dati cateva idei de cadouri.
Imi place de un baiat.El e mai mare decat mine cu 1 an.Stiu si cum il cheama si problema este ca tatal lui e un fel de...cum sa spun...vedeta.Am fost cu verisoara mea la restaurant si a venit...? (mai mult)
Ce faci cand faci parte din 2 grupuri de prieteni care nu prea se inteleg si nu se intersecteaza? Si cum poti alege un prieten peste altul, cand te impaci foarte bine cu amandoi?
am 12 ani și îmi place de un băiat de clasa 7 mereu ne vedem la școală pe holuri și ne uitam unul la altul dar nu ne spunem nimic și nu știu dacă mă place! Cum sa vorbesc cu el și ...? (mai mult)
Ce sa fac daca sunt in FRIENDZONE?
HEII, ma poate ajuta cineva? Deci am facut clasa a9 a, am terminat, nu am avut corigente. A fost ok. Dar clasa a 10 a nu am mai facut ca am plecat din tara... acum vreau sa merg inapoi la scoala....? (mai mult)
De la ce a inceput tota treaba cu Kendama?
Ce inseamna "Peng"?
Fac exercitii de o luna zilnic, dar posteriorul meu nu prinde deloc forma. Ce as putea face sa il fac sa mai "creasca"? Ma deranjeaza ca toata lumea rade pe tema asta...si din aceasta cauza vreau sa fac...? (mai mult)
Ce inseamna atunci cand arati cele trei degete de la mana, degetul mare si cel inelar inchis? Ce vrea sa insemne?
Am 14 ani si invat CSS si HTML,am inceput la jQuery,cineva,nu conteaza, mai incepator ce vrea sa studiem impreuna? :D
putin stupida (părerea mea). Mi- am pus acum 3 zile un piercing în buric. Știu ca trebuie sa fiu atenta legat de igiena ca sa nu ma infectez.E necesar sa mișc de cercel?...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 8- a si am o problema cu profa de matematica. Mereu face misto ca nu ma va baga in examen si mi- a zis ca pana ce o sa imi incheie media o sa imi dea teste ca sa se convinga ca...? (mai mult)
Cum fac un băiat să ma placă ps: este mai mare că mine cu un an. eu 12 și el 13.
Salut TPU M- am certat cu fata care imi era si iubita si nu mai pot sa gandesc nici un gest romantic ca sa o pot recuceri sa zic As vrea niste gesturi romantice pentru o fata timida, modesta, copilaroasa,...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la o librarie sa imi trag niste imagini la imprimanta. Pe ce pun imaginile? Pe un stick usb sau cum fac?
De ce nu imi vine ciclul? La ce varsta e cel mai posibil sa imi vina ciclul? Cum sa fac sa ma dezvolt? De ce nu ma dezvolt ca celelalte fete? De ce ma dor sfarcurile? La ce varsta e posibil sa imi creasca...? (mai mult)
De ce sunt atât de emotivă, sensibilă, sufletistă? M- am saturat. Sunt clasa a 8- a. Maine dau teza la romana si desi eu as zice ca nu ma stresez pentru maine, involuntar cam o fac. Simt o presiune...? (mai mult)
Hei, mama mea s-a operat recent. si o vad cum sufera. si nu ma simt in apele mele. aveti vreo idee ce as putea face.?
Am auzit ca se schimba legislatia, cam cand? Ca prin august ma inscriu sa mi iau permisul si sa n am vreo surpriza
.. avem miercuri o mini excursie de 2 ore, ca sa ma pot duce trebuie buletinul sa il dau maine, dar eu nu vreau sa merg... nu imi plac in general excursile si daca ii zic ca nu vreau la...? (mai mult)
Salut am un telefon Allview p6 life si l- am scapat pe jos si cand l- am ridicat i- am bagat bateria ca iesise si cand am vrut sa il deschid trebuia sa glasez sau sa dau cu degetu introparte ca sa stau...? (mai mult)
Daca scap o tastatura si nu mai functioneaza unele taste, cum le pot repara? PS: doar nu face contact cand le apas. Si cam cat ar costa sa le repare per tasta?
Deci a facut un coleg pariu cu mine(miza era de 100 de euro) sa- i spun celei mai dotate fete din clasa ca o iubesc( logic ca o sa bag cateva vrazeli cand ii zic) si daca va spune DA sau NU sa- i zic daca...? (mai mult)
Cum iti indepartezi perfect parul de pe mâini cu lama? Am auzit ca exfoliatul e o optiune buna. Va rog nu imi spuneti sa incerc ceara si altele sau ca nu ar trebui sa imi îndepărtez parul pentru ca ...? (mai mult)
Buna! Cum aflu daca Windows-ul meu XP este actualizat la zi? Unde trebuie sa dau? Scuze, dar nu prea ma pricep :-( Funda!
Am dat unei persoane raport pe Instagram, apare la persoane blocate dar atunci când intru la pers blocate, și apăs pe ea îmi apare profil negăsit. Ce pot face?
Ce parere aveti de logo-ul de la poza mea de profil? Este ceva problema daca este putin asimetric? Logo-ul este pentru o productie muzicala cu numele de Xeno.
As vrea si ei sa stiu cum sunt probele practice de la profilul pedagogic? Daca ma piteti ajuta dau funda!
La evaluarea nationala clasa a 8a matematica se va da asemănător cu modelul postat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
adriangrowinglife12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!