Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Buna am 16 ani si am o problema cu menstruatia imi intarzie 1-2 luni. Este o problema grava?
La ce varsta ai fost impreuna prima data?
Buna,am de facut o poezie de 2-3 strofe despre o colega pe care o cheama Florentina! Poezia nu trebuie sa fie de dragoste.
Mai intampina careva problema "sorry, there was a problem with your request." la conectarea pe Instagram (Android)?
Deci vorbesc destul de mult cu un tip doar ca am impresia ca ma ingorna. Va rog idei de conversații interesante care sa nu se plictiseasca
Buna unde pot repara un volan/pedale/schimbator de la Logitech seria g27? Nu am garantie sau alte informatii legate de ele. Dau funda
Hey! Am adidasi cu leduri. Stiti cumva daca pot sa ii incarc la priza? Deoarece am citit undeva ca daca ii incarc la priza se vor arde ledurile. Sau scrie ca cica 1.2 amperi adica?
Cum pot afla daca un baiat ma place *fara sa il intreb*? Dau funda
Salut fratilor! Am o intrebare stupida pe care nici nu stiu unde sa o incadrez: - Eu sunt o persoana mai timida si mai sensibila de fel. Ma imbrac in negru deoarece este culoarea mea preferata, am bretonul...? (mai mult)
Care sunt cerintele ca sa intru la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza". Ce media ar trebui sa am la BAC? Orice informatie este bine venita. Funda!
pe 26 o sa termin lceul si dupa o sa bag somajul acela, din cate am inteles am dreptul la 6 luni dar daca intru la facultate il mai primesc?
Heii TPU! Imi place de un baiat din scoala *am fost impreuna doar ca ne- am certat dintr- o prostie.* si nu stiu sigur daca inca ma place si el, in ultimul timp nu mai vorbim. Mereu cand vin la scoala...? (mai mult)
Hey Imi spune si mie cineva niste seriale faine,gen,, The 100"?
Daca un baiat te place incearca sa te faca sa il observi? Adica face glume cand e prin preajma ta si chestii din astea? Dau funda
Hei! Cum pot sa imi conving părinții sa ma lase pana la ora 9 afara? De obicei ma lasa pana la 6-6:30. Mentionez ca sunt fata si am 14 ani
Era un joc mai vechi care il jucam cand eram mai mica:era vorba despre o pisica albastra. Trebuia sa o aperi de niste gandaci care ii faceau farse in casa(ii puneau bombe in toaleta, ii stricau...? (mai mult)
Cum să slăbesc?
Am o intrebare cam aiurita. Sa incep cu inceputul Am o noua profesoara de sport ( nu chiar noua e de 3 luni in scoala) de la inceput a avut ceva cu mine dar ce s- a intamplat azi a fost bomboana...? (mai mult)
Cam ce nota mi-ar trebui sa imi iasa media 5 daca am notele 5, 4, 1?
Salut, ma numesc Radu, am 17 ani si jumatate, dar in fine asta nu conteaza, astazi am discutat cu ai mei parinti despre realizarea unui tatuaj, ei au fost de acord cu alegerea mea dupa ce le- am specificat...? (mai mult)
Sunt in clasa a VIII- a si in curand o sa am balul. Trebuie sa tin un discurs despre timpul petrecut in generala, profesori, colegi, doamna diriginta, colectiv. Emotionant dar nu exagerat si daca aveti...? (mai mult)
Salut, am o nedumerire...in prezent am 1.66m inaltime.Vara trecuta aveam sus 1, 63, daca m- as apuca sa alerg, ciclism, inot m- as inalta pana la 1, 70 pana in 2018(atunci termin liceul si as dori ...? (mai mult)
Am o întrebare mai ciudată. Probabil o să râdeți de mine sau o să ziceți că e o minciună dar e adevărat. Eu am 15 ani și sunt clasa a opta. Sunt bun la toate materiile mai puțin franceza....? (mai mult)
Heii TPU! Care sunt semnele ca un baiat te place? Dau funda
Sunt a VIII- a si in 8 iunie am banchetul. Ei bine, tata nu ma lasa sa ma duc si habar n- am de ce. I- a zis mama aseara de banchet si ca trebuie sa duc banii si el a zis "Nu se duce la niciun...? (mai mult)
Hei, imi dati si mie un hack pentru farmville 2, dau funda!
Cine stie cand va aparea sezonul 2 din riverdale?
Imi da si mie cineva un cont de rockstar va rog imi arata sa pun intre 6 si 30 de cifr si nu merge
A trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris aici. Am o intrebare foarte lunga si sper sa aveti rabdare si sa raspundeti cu seriozitate. Stiu un baiat, ne cunoastem de cand eram in scoala....? (mai mult)
Este grea teza? azi este prima mea teza pentru ca Sem trecut am lipsit pentru ca am avut probleme personale si nu stiu cum este teza. ce trebuie sa invat? sunt clasa a 5-a PLS
De ce este nevoie de facultate?
Imi place mult sa scriu versuri, in general pe ceva beat de rap, dar nu prea am talent sa le si cant. O sa va las niste versuri, doar ca sunt foarte triste, pentru ca asa era si beatul. Nu sunt...? (mai mult)
Cineva pe aici care a luat nota mare la BAC la limba si literatura romana? De când ma știu, sunt lemn la romana( nivelul meu fiind de 5- 6) si as dori sa iau o nota mai mare anul asta la BAC...? (mai mult)
Bună, imi poate face cineva o poezie pentru un coleg? Nu am nici o idee și îmi trebuie pentru sfârșit de a 12 a. E genul care nu ma lasa niciodată în pace, înalt, mereu zâmbește în trecut...? (mai mult)
Saptamana viitoare am festivitatea de absolvire la facultate si nu inteleg o chestie, legata de acea roba.Ea practic iti acopera de tot hainele nu? Pe dedesubt e potrivita o rochita?
Cum faci o extorsiune a unui burlan?
De ce cand sunt cu acea persoana, vreau cat mai repede sa plec si sa nu o vad, dar cand sunt departe de ea mi-e dor sa o vad.
Am o mica problema :deci atunci cand folosesc datele mobile pot sa scriu mesaje pe Instagram si alte chestii de genul dar....atunci cand vreau sa scriu un mesaj whathapp nu se trimite.Ce sa ...? (mai mult)
In propozitia: Mihai are un delir. Ce inseamna delir? La cese refera? FUNDA
Salut, va rog mult de tot sa ma ajutati. Eu am un Samsung s4 si sambata mi- am comandat o baterie pentru ca cea vechie se umflase. si telefonul este model i9505 iar eu acum am observat ca bateria pe...? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul delir? Din cate am citi pe net este o boala/ Cine stie?
De ce imi apare ca momentan nu te poti conecta pe Facebook si imi spune sa astept 72 de ore?
De ce imi apare ca momentan nu te poti conecta pe Facebook si imi spune sa astept 72 de ore? :(
Cine se mai joaca minecraft real life? Eu tocmai ce am gasit diamond. Voi?
Exista profesionala de 4 ani?
Hei...vreau niste sfaturi- sa incep - am 16 ani (daca va intrebati) in ultimul timp ma cert in permanenta cu mama, deci efectiv simt ca nu ma mai suporta....adevarul este ca nici eu nu o mai suport...? (mai mult)
Sunt o fata și am o relație de aproximativ 5 luni și nu știu cum sa ii spun iubitului meu sa se penseze... fara a-l face sa se simta prost....va rog frumos ajutati-mă! Dau funda
Salut/buna...Cum as putea sa fac ca sa nu mai fiu stresant, sa nu mai stresez lumea..In general prietenii, fetele etc...Ce soluții sa aplic? Pls!
De ce Wattpad nu da copierea?
Ce firma de kendama este mai buna: -Play Pro; -Sweets Kendama's?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
f22c10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)