Pe 2 iunie eu am banchetul de a 12 a si nu vreau sa rada colegii din alte clasa de mine, fiindca se intampla mereu pe holurile scolii. Colegii din clasa mea sunt super draguti cu mine dar ceilalti nu. ...? (mai mult)
Este ziua surorii mele (este destul de mare)...Idei de cadouri? (Este mai baietoasa..adica nu-i plac fardurile sau ceva de genul)...
Hello. Sunt la facultatea de litere(ubb) în primul an și nu știu cum funcționează cu plata restanțelor. Trebuie plătite doar ca audienți ( anii vitori ) sau și acum în semestrul 2, dacă pic...? (mai mult)
Ce parere aveti despre chrisler 300c din 2011 vreau sa imi achizitionez unul si nu stiu asa multe despre el ajutati-ma
Ce pot sa fac sa scap de durerea de spate? Nu ma doare partea de jos, ma doare undeva la 15 cm mai jos de umeri in stanga coloanei Am un fel de junghi care ma doare de 3 zile si de aseara ma doare ...? (mai mult)
Hey TPU! Îmi trebuie urgent un nume de pagină de Facebook universal care nu s- a mai văzut până acum. Dau fundă, trebuie să fie de statusuri, in română și să nu aibă o categorie (dragoste,...? (mai mult)
Ce inseamna I ❤U?
La 16 ani și 175cm sunt destul de înalt sau?(băiat )și cam cât o sa mai cresc pana la maturitate?
Salut, peste cateva zile o sa fac 16 ani, sa mi rad mustata? Adica stiu ca trebuie sa fac cum doresc dar vreau si alte pareri, mama imi zicea sa nu o fac, dar si ca e decizia mea, asa ca vreau niste...? (mai mult)
Stie cineva cum imi pun o fotografie de profil? Dau funda
Cum se curata peria de indreptat parul?
Ce porecle amuzante pot sa dau colegului meu gras care rade de mine?
Am cunoscut pe Omegle o fata de 14 ani cu care am vorbit pe wapp si la un moment mi- a facut cunostinta cu o prietena de a ei care mi- a zis ieri ca atunci cand se intalnesc discuta despre mine...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un calculator de la pc garage si nu ma pot decide(nu mai vreau sa fac pe piese) Pe care sa il aleg? Green stormtrooper v12 Sau Green warrior v7 Si mai vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Am lu at ban pe Transformice..Motiv hack.da am avut, dar de ce nu ma lasa sa intru macar pe un alt cont? cand vreau s fac cont nou tot aia imi zice ca am lu at ban, dar spune ti mi in detaliat cum rezolv...? (mai mult)
Am auzit ca o sa dispara tigarile cu bila. Pana cand o sa se mai gaseasca pe piata?
TPU, sunt un baiat, am 17 ani si mi-e frica de înălțime... cum fac sa imi treacă aceasta teama? Va rog. vreau sa fiu mai puternic sa nu mai am nicio teama.
Hey TPU! Am 12 ani peste fix o saptamana 13 ma dor ovarele foarte tare si spatele in zona lombara am umblat imbracata mai subtirel dar am avut un maieu pe de desupt ca sa- mi tina mijlocul.Tin sa mentionez...? (mai mult)
Sunt un adolescent in varsta de 18 ani, sunt virgin, nu beau si nu fumez.Nu gasesc pe nimeni care gandeste ca mine, am o viziune foarte autnetica si imi doresc sa schimb lumea spre bine, sa am un impact...? (mai mult)
Acum 3 saptamani am avut un mic accident si mi.am julit ambii genunchi, rana s- a vindecat dar mi.au ramas urme. Mi.e frica ca nu vor disparea. cu ce pot sa ma dau? O sa dispara? Cand eram mica...? (mai mult)
Cum pot evita replicile si atitudinile răutăcioase ale colegilor mei? Eu una nu mai suport. M- am saturat. Si vreau sa evit. Majoritatea nu vor altceva decat sa isi bata joc de mine, de exemplu, o...? (mai mult)
Am visat aseara un baiat, pe care nu l cunosc, nu l am vazut niciodata. Am visat ca m- a sarutat, si imi placea, parca simteam ceva pentru el. Era baiatul perfect, exact pe tiparul meu, si acum nu stiu...? (mai mult)
știe cineva un film cu adolescenți ceva gen și cu puțin romantism și acțiune? Asemanator "The Thinning"?
Bună, TPU! Credeti ca invatamantul la noi va fi vreodata de calitate? Eu acum termin a 9- a profil mate- info si pot sa spun ca am pierdut un an ingrozitor! Profi idioti care nu ne predau nimic si...? (mai mult)
Va place Denisa manelista? Ce credeti ca i s-a intamplat? Eu nu-s lamurit inca.
De ce preotii sunt calmi? Multumesc Anticipat!
Melodii pop triste gen Adda-draga inima? Si nu, nu sufar, nu sunt depresiva, doar ca imi plac melodiile de genu:D Mercii guyz♡
TPU! Acum cateva minute am pus o noua poveste pe wattpad si as vrea ca sa-mi faceti o mica critica asupra ei. :) Link: https://www.wattpad.com/story/109060760-mutilarea-sufletului
Știe cineva cum pot să am noua reacție cu floarea pe Facebook :-?
Renault Megan Sedan 2017 sau Golf 5 GTI full tunning?
Cum este Colegiu Național De arte Octav Băncila?
Bună ziua. Ce faceți?
ce sa fac sa scap de acnee? nu le ma i suport am 16 ani si ma uit la pozele de la terminarea clasei a 8a cand au inceput sa apara primele cosurii dar acum, le am scapat desub control am fata...? (mai mult)
Hei...Am 13 ani si imi place foarte mult de un baiat care e tot din clasa mea, dar e impreuna cu o alta fata foarte insuportabila.Eu stau in spatele lui in banca si mai vorbim din cand in cand. Lui i-...? (mai mult)
Hey! Știti unde as putea sa vad premiile Billboard de anul acesta? Am inteles ca sunt pe 21 mai, vor apărea la televizor? Sau pe site-ul lor?
Salut, am o mare problema, m- am mutat într- o școală nouă și sunt mai liniștit și nu vorbesc cu toți, ceilalți spun pe la spatele meu că sunt aerian, de pe altă planetă, că sunt prost,...? (mai mult)
Eu si iubita mea lucram.Nu mai ca eu sunt sofer pe tir si ea lucreaza intr- o fabrica de ambalat.Si ridica mereu lucruri grele.Sta cam 10 ore in picioare.Si vine mereu obosita.Si faza e ca se trezeste ...? (mai mult)
Acum vreo o ora iubita mea se purta foarte pervers cu mine Eu stiu ce vrea sa ma indemne dar este foarte ciudat Deci pana sa ii spun de ocazia pe care o am nu era deloc perversa cu mine Mentionez...? (mai mult)
Voi cum ați slăbit? Cât, cum și în cât timp?
Salut, vreau sa ma duc la Facultatea de Automaica si Calculatoare din Cluj. La ei pe site, am vazut ca sunt doua "domenii": "Calculatoare si Tehnologia Informatiei" si "Ingineria Sistemelor". https://ac.utcluj.ro/planuri-...? (mai mult)
Nu ma pot decide sa merg la profesionala sau la liceu (Antipa)?
Pot sa mananc caș si dupa inghetata?
Careva pe la Zilele Nordului în vară?
Cu ce pot inlocui lichidul de tigara electronica....cu ceva din casa?
Buna TPU. Azi am terminat o poveste sau carte care are 406 coli (scrise doar pe o parte cu scris 14 Times New Roman). As vrea sa public aceasta scriere. Dar imi poate spune si mie cineva( aproximativ)...? (mai mult)
Suntem in luna mai si as vrea sa slabesc 10 kg pana la jumatatea lunii iunie... Imi puteti recomanda niste exercitii sau o dieta?
Ru unu' am o nelămurire... Îmi place de o fata, o cunosc cam de 2 ani de zile si nu stiu cum sa- i spun ca o plac... O data i- am zis ca nu.mi găsesc cuvintele sa- i spun ca o plac...dar...? (mai mult)
Sall. Cum pun floarea la Facebook?
ce pot sa iau in excursie cu mine, gen mancare:... haine:... ghiozdan telefon etc? Va dati voi seama! OFER FUNDA!
Cum pun floarea pe Facebook?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!