Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Octombrie 2025 sunt:
Chiar si faptele mici pot contribui la " sanatatea omenirii"?
Poate sa imi dea cineva un site de unde pot sa iau tricouri largi, ca cele ale lui Cheloo? Multumesc in avans!
Cum as putea refuza o invitate la majorat? Nu am nimic cu acea persoana dar nu vreau sa ma duc.
Cati centimetri ar trebui sa aiba penisul unui adolescent de 14 ani, imediat 15 ani?
Un photoshop bun? Vreau sa editez poze cu mine sa ma pun langa cineva nu conteaza ce efect are. vreau foar sa mi decupez capul si sa il pun in locul altui baiat din poza efectele le am eu dau funda!
Am evoie de ajutor! Situatia sta in felul urmator: Cand eram in clasele primare, eu si colegul meu de banca eram niste prieteni foarte buni. Eu consideram pe atunci ca am fi un fel de frate...? (mai mult)
Buna, nu stiu ce as putea face! Parintii mei nu ma inteleg deloc, eu le- am spus ca vreau sa ma duc la un sport si ei nu vor deloc, ei zic ca trebuie doar sa invat, ei sunt de parere ca nu este bine nici...? (mai mult)
Mi-am achizitionat recent o kendama si nu stiu cum sa o curat, am fost cu ea pe afara si deja tot lemnul e murdar. Dar desigur, sa o curat fara sa o slefuiesc sau alte chestii de genu...
Salutare TPU, niste idei va rog cum sa ma imbrac? Eu normal ma imbrac asa: Cardigan Jeansi skinny si tenesi (şuți) imi sta destul de bine si ma simt bine, dar as vrea sa mai schimb cate ceva, ceva...? (mai mult)
Daca am : 5, 5 şi un 7 note si in teza 4. cat îmi iese media cu tot cu teza. Funda
Hei, TPU! Pot spune ca am o "mica " problema, la liceu si nu stiu, cred ca in alte locuri/situatii, sunt luat drept "prost " sau nu stiu, cel putin asa cred, pur si simplu, eu sunt genul de baiat timid,...? (mai mult)
Cine imi spune procedura de a comanda ceva de pe internet, cine imi va spune toti pasii in detaliu ii voi da FUNDA!
Buna TPU azi am luat 10 la mate si tocilaru s-a dus la baie si sa palmuit credeti ca o sa ma bata el cu ghiulea (alt tocilar). Mentionez ca el a luat 7 si a facut o mutra cam asa 0_0
Buna! Rog raspuns din partea unemi femei mature! Am o problema care nu ii pot gasi rezolvarea Eu sunt X am 25 de ani, am fost insurat, si am si un copil de 4 ani! Acum 3 ani am cunoscut...? (mai mult)
Aceasta de mai jos este, , weed, , sau marijuana cum verti sa ii ziceti? https://postimg.org/image/ugl61lyyd/ https://postimg.org/image/49ty19s1v/ Sau doar seamana cu marijuana dupa forma frunzei?...? (mai mult)
Azi in metrou cand ma duceam spre muncii erau doi indivizi in fata si unu imi face semn gen sa vin sa ma asez langa el, am ignorat, apoi ii aud ca vorbeau ca o sa coboare la dristor si ala tot imi facea...? (mai mult)
la scoala sunt cam timida. Cand nu sunt bagata in seama, de colegi, incep sa ma supar foarte rau si sa ii invidiez iar cand mai sunt bagata in seama imi trece si ma simt vinovata pentru ca ...? (mai mult)
Poti avea un iubit de 18 ani chiar dacă ai 15 ani
In legatura cu cartelele de la Digi ( cele cu internet nelimitat ), are viteza mare internetul? Cati euro costa o astfel de cartela cu numar si se gaseste la chioscuri si magazine sau doar la sediul lor?...? (mai mult)
E mai bună facultatea de turism sau cea de cibernetică?
Vreau sa dau la facultatea de medicina pentru a deveni psihiatru. Imi poate spune cineva la ce materii se da admiterea si care sunt capitolele respective? In ce orase sunt facultatile care ...? (mai mult)
Era un baiat azi in fata mea cu telefou in mana iar in dreapta erau niste oameni care puneau fire in stalp sau lega fire si i-a zis sa ia telefonul din mana, de ce oare?
Peste o lună jumatate susțin examenul de evaluare nationala clasa a 8a. Problema e ca nu stiu ce sa ma fac. Am probleme la matematica, la algebră (subiectul 2 ). Îmi puteti da niste sfaturi?...? (mai mult)
Heei! Ajutati- ma. nu stiu ce sa fac. cum imi conving mama sa ma lase sa imi iau tenesi Converse? Pot sa platesc din banii mei, dar nici asa nu ma lasa. Spune ca e prea mult pentru o pereche de tenesi,...? (mai mult)
De unde pot cumpara pantofi Adidas Yeezy din Romania? Multumesc.
Am auzit ca pe net e o poza obscena cu nutella despre ce e vorba? :P
Ati putea va rog sa votati a patra fotografie pentru un concurs? va multumesc! FUNDA! https://evenimenteco.ro/galeriefoto/displayimage.php?album=toprated&cat=-1&pid=1992#top_display_media
Cum as putea sa imi stric telefonul astfel incat sa para accidental si si sa nu mai poata fi reparat? :)) Ma gandeam sa il "scap" in apa, dar nu stiu... poate aveti voi alte idei.
Am auzit ca pe net e o poza obscena cu nutella despre ce e vorba?
Hi TPU Am nevoie de ajutor doar din partea celor care stiu Exista o aplicatie duolingo prin care înveți diferite limbi respectiv engleza Eu caut o aplicația care pot conversa vorbind Deci sa mi...? (mai mult)
Multi dintre voi stiti ca SATRA B.E.N.Z. A lasnsat OSOD 2 si au pe 5 mai concert de lansare la Suceava si vreau sa ma duc (Aici stau). Eu ascult SATRA B.E.N.Z. si maica- mea nu stie anyway e cu injuri ...? (mai mult)
Exista vreun program pentru Android sa intru in fisiere winrar sa scriu ceva intr-un fisier de genu worpad sa scriu, sa salvez, si sa pot adauga mereu ceva in scris si sa salvez cand vreau eu
Este adevarat ca baietii (de 12 ani) sunt atrasi de fetele cuminti care nu se lasa cucerite? Sau este posibil ca in timp sa se plictiseasca sa se dea pe langa ele sa le tachineze sa le amuze etc...? (mai mult)
Buna,care din tigarile parlament sunt mai bune?
Stie cineva un program care sa apese mai multe taste cand apas o tasta.( la tastatura )
Am 13 ani si am penisul de 7 in erectie ce sa fac ca sa il maresc?
Am nevoie de niste statusuri pentru fostul, gen: te-am vazut cu iubita pe strada asa e mersul ei s-au isi batea joc de asfalt.
Hei TPU La scoala copii spun foarye multe injuraturi si de la un timp imi vin acele injuraturi in minte.dar cumva cu vocea lor (da..suna ciudat, dar...e adevarat) Ceva idei cum sa nu ma mai gandesc...? (mai mult)
Buna! Am o problema care nu ii pot gasi rezolvarea Eu sunt X am 25 de ani, am fost insurat, si am si un copil de 4 ani! Acum 3 ani am cunoscut o tipa pe nume Y, acceasta tipa fiind mai mare...? (mai mult)
Salut am o relatie cu iubita mea de 2 ani jumate ne iubim foarte mult nu m- a inselat nici o data stiu sigur asta deoarece ne vedem tot timpul si nu ar avea cum... ne.am despartit aproximativ 2 luni din...? (mai mult)
Buna am o problema. Am vorbit cu o fata acum ceva timp si m- am atasat de ea foarte mult...doar ca am gresit cu ceva fata de ea...am luat- o prea tare intr- o seara in club..ne- am sarutat si chestii din...? (mai mult)
Cine stie cum poți ajunge din Mexic in Europa ( Orice țara) Fără avion? Sau din statele unite in Europa tot la fel fără avion, am căutat croaziere da nu am găsit. stie cineva cum sa ajungi?
Cine stie cum poți ajunge din Mexic in Europa fără avion? Respectiv din Statele unite pana in Europa fără avion? Si Daca e croaziera de unde pot face rost de bilet? Pentru ca am căutat da nu am...? (mai mult)
am o problema, sunt clasa 11 a si simt ca nu mai pot, simt ca toata viata mi e controlata de scoala, sunt mereu stresata, mereu ma gandesc numai la scoala, mereu mi e frica la scoala, ...? (mai mult)
URGENT. Ce a fost scos din programa la romana pentru evaluarea nationala de anul asta? Ce caracterizari au ramas? Stiti vreun site cu genul ala de compuneri, modele usoare dupa care sa ma iau?
Cine mă poate ajuta Cu un link pentru Baahubali 2:the concluzion ca sa mă uit online
Se pateaza tot cu sange in jur daca este fata pe stop?
Cun sa nu mai iubesc pe cineva?
Buna TPU. De ceva timp vorbesc cu un baiat. Si de cand am inceput sa vorbesc cu el.ma simt altfel. Tremur, imi bate inima, imi vine sa urlu de fericire cred... As vrea mereu sa vorbesc cu el. Are ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
alesia234cazacu4 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)