anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am aproape 14 ani si nu stiu sa sarut sad! Acum cateva saptamani un amic s-a apropiat de mine si a dat sa ma sarute insa eu i-am zis ca nu vreau, ca nu suntem impreuna etc si m-a intrebat daca stiu sa sarut si i-am zis ca normal ca stiu, dar de fapt nu am avut nici`un prieten pana acum sad si nici nu am sarutat sad Ce pot sa fac? Ma sperii f tare at cand un baiat se apropie de mine si da sa ma sarute sad. Si mi-e rusine cand cineva ma intreaba daca am avut vreun prieten sau daca stiu sa sarut, eu sa raspund "nu" straight face.

3 răspunsuri:
| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

laughing) Ok aici m-ai spart. E atat de greu sa vizionezi un mic video de pe Google Videos cu "How to kiss"?

| VanillaCh0c0 a răspuns:

Hey happy Pot sa spun ca cunosc aceasta problema foarte bine dat fiind faptul ca prietena mea cea mai buna a trecut prin asta.A refuzat o gramada de "potentiali" prieteni doar pentru ca nu stia sa sarute.Stiu ca multa lume ti-a spus asta, dar stai linistita, totul vine de la sine.Nu trebuie sa ai emotii,nu e ceva ce se invata,e mai pe aproape ca un instinct. Daca chiar te sperie, exerseaza si tu cu ceva, cu o piersica, sau un mar, sau nu stiu.Dar e mai ok daca o sa te prinzi pe moment.Crede-ma,nu e deloc greu, nu ai de ce sa te sperii :*.Va fi bine, eu am incredere in tine thumbs up.

| Mαdαliηα a răspuns:

Ei lasa, tu nu trebuie sa stii sa, saruti laughing lasa-te purtata de val si cand o sa vina momentul o sa " sti " cand o sa lipesti " botu' " de " botu ' " lui o sa vezi ca stii laughing. daca vrei sa te convingi musca o bucata dintr-un mar si dai acolo laughing)...