|

Am un laptop si de asemenea si un PC! Intrebarea Mea Este Daca as putea de stau la laptop tot asa cat stau la PC(cam 8 ore pe zi). Adica Am auzit ca laptopul se foloseste mai putin deoarece nu e asa puternic ca un PC.Eu la Laptop Oricum Nu ma joc decat WoW, Muzica, Citesc. In Fine deci pot sta la Laptop Cat stau la PC? Mie teama ca daca stau prea mult va ceda repede. Fundita (scuze categoria! scuze scuze scuze)

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Diferenta intre laptop si Desktop PC e portabilitatea. Daca ai o priza pentru laptop poti sa stai linistit si pe laptop ca nu iti strica. Ce ti-as recomanda e ca atunci cand joci World of Warcraft sa mai reduci din setarile video ale jocului. Astfel nu iti incalzesti procesorul si placa video si atunci durata de viata a laptopului tau va fi lunga. Asa ca repet, stai cat vrei dar nu-i forta procesorul si placa video. Eu am facut asta si acum trebuie sa-mi cumpar altul. Un desktop pc se raceste mai bine decat laptopul, asta e diferenta.

1 răspuns:
| a răspuns:

Poti sa stai cat vrei! Am 3 laptopuri pe care nu le-am inchis de 4 zile si daca le inchid fac asta din diverse motive dar in principiu cat stai pe un pc poti sa stai si pe laptop!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează