|

Buna am 13 ani.Am fost pentru. prima data cu un baiat.Treptat a inceput sa-i faca oferte. Ultima a fost sa ne sarutam. Dar m-am despartit de el.Nu am mai sarutat pana acum. Ce sa fac parca sa simt prost, el e genul de baiat rebel, ra si nu prea invata. Bun eu sunt opusul lui. Ce sa fac? Parca ma simt mai tarasa de el mai mult de cat cand am fost impreuna.Sunt timida si mi-e frica de ce se poate intampla.Va rog ajutor.Nu vreau raspunsuri fara sens, ci serioase. Funa :X

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! In primul rand parerea mea este ca tu inca esti prea mica pentru a avea o relatie cu un baiat. La 13 ani sunt sentimente care trec imediat. Gandeste-te ca tu fiind o fata serioasa asa cum ai spus, nu cred ca vrei sa-ti bati joc de tine insati umbland cu tot felul de baieti. Sfatul meu este sa mai astepti pana in clasa a noua. Atunci vei avea o gandire mult mai complexa fata de acum. Eu una am 16 ani si nu am avut vreun prieten. Nu e nimic rau in asta doar ca ma respect pe mine si-mi doresc ce e mai bun. Te-as sfatui sa faci la fel!

Succes! xD

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrei un sfat bun eu iti zic doar tinete de scoala si lasa iubirea fiindca ai destula vreme... daca vrei sa ma asc e OK, daca nu vrei treaba ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am inteles exact ce ai zisthinking dar dupa ce vad iti zic ca incercarea moarte n-are si chiar de iti va parea rau dupa, omul din greseli invata:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand, nu trebuie sa iti fie frica de primul sarut, e ceva normal, crede.ma e un lucru pe care tu deja il stii nu e nevoie sa il inveti, e un instinct.
In al doilea rand, poti incerca sa te apropii de el si sa fiti din nou impreuna cu toate ca este o varsta la care nu stiu exact ce intelegi dintr.o reatie dar este ceva, sa spun asa, for fun laughing, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează