|

Buna am o intrebare:

parinti mei s-au despartit acum 3 ani mama s-a recasatorit si de cand este cu acest om nu imi mai da atentie si dupa un an m-am dus la tata si el s-a recasatorit si am venit inapoi cu mama iar ea sa certat si cu acest barbat si s-au despartit si mama mi-a promis ca nu se mai impaca cu el si acum 2 zile a venit cu el la usa ca sau impacat. si vreau sa plec de acasa (am 12 ani) credeti ca i bine ce fac? funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer nu prea cred.Ai suferit mult dar nu cred ca ar trebui sa faci asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,mai chibzuieste putin,,da e greu si fr greu in aceasta situatie dar aici apare si gelozie,,,aici nu mai tu suferi. parintii ar trebuie sa faca un pic de atentie,, si sa reflecte la faptele care le fac,, ca copii pe urma au traume...pe primul loc ar trebui sa fie propriul ei copa il...dar nu pleca de acasa,,, mai bine ai discuta cu mama ta, sa ajungeti la o concluzie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! O despartire a parintilor este foarte dureroasa pentru un copil, indiferent de varsta iar tu ai 12 anisori. Trebuie sa accepti faptul ca parintii tai nu se mai intelegeau, ca amandoi te iubesc la fel de mult si ca iti doresc binele. Este normal ca fiecare sa isi caute fericirea. Mama ta s-a recasatorit si, presupun ca este fericita. Dar nu iti mai acorda atat de mult atentie. Simti ca acest barbat ti-a furat atentia mamei tale. Ca ea nu mai este la fel de cand el a aparut in viata ei, si a ta. Gandeste-te bine ce vrei sa faci. Gandeste-te ca plecatul asta de acasa nu este cea mai buna solutie. Nu te va ajuta aproape cu nimic. Nu vei primi mai multa atentie. Tu, practic o pui pe mama sa aleaga : Tu sau el. Mama, are nevoie de un barbat in casa, de cineva care sa o sprijine si sa o ajute, cineva cu care sa vorbeasca, sa o inteleaga. Mama are nevoie si de tine, tu esti copilul ei si te iubeste enorm, i-ar fi greu fara tine. Bineinteles ca si tu o poti ajuta, o poti intelege dar sunt unele lucruri pe care tu nu le poti intelege. Vorbeste cu mama ta si nu o mai pune sa promita nimic. Vorbeste cu ea de lucrurile care te deranjeaza pentru ca, eu cred ca nu este doar faptul ca nu iti mai acorda atentie ci si faptul ca acest om nu este tatal tau si nu vrei sa ii vezi impreuna. Sa fugi de acasa nu este bine, o vei ingrijora pe mama ta si se va supara pe tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează