| elenaagabrielaa9 a întrebat:

Buna! Cum imi pot schimba comportamentul? De cateva luni am inceput sa prind foarte mult tupeu, sa tip la oricine, sa injur la nervi, sa fac foarte urat. Din pacate, abia acum am realizat ca pe ceilalti din jur ii deranjeaza comportamentul meu. Din cauza asta am tot mai des certuri cu iubitul, mama, fratele meu si restul persoanelor din jur. Cum as putea scapa de chestia asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| AnotherGirl a răspuns (pentru elenaagabrielaa9):

Iubirea pe care nu ne-au dat-o părinții nu o putem găsi la alții. Iubirea părinților e unică. Niciun partener nu va putea să-ți țină loc de tată sau să te iubească așa cum ar fi făcut-o un tată. E trist și dureros, însă un partener îți oferă alt tip de iubire și are alt scopt în viața ta.

Poate te-ar ajuta să lucrezi mai mult cu tine, să te înțelegi mai bine, să îți vindeci anumite traume, să lași în urmă anumite lucruri și chiar să te iubești și să-ți oferi tu ție acea iubire care ți-a lipsit.

Știu că sună a avioane și a SF, dar altă variantă nu cunosc. În momentul în care tu te vei simți bine cu tine, vei fi liniștită și mulțumită și va fi pace în gândurile tale, îți va veni natural să te porți ok și cu cei din jur.

Mi-a zis cineva, cândva că dacă nu ne vindecăm rănile pe care ni le-au cauzat părinții noștri, vom sângera peste oamenii care nu ne-au făcut niciodată rău. happy

2 răspunsuri:
| AnotherGirl a răspuns:

Bună! În primul rând stai și gândește-te: ce anume te face atât de sensibilă și irascibilă încât să te porți astfel? Ce s-a schimbat? Ce te apasă? Ce te neliniștește? Ce te nemulțumește? Care e cauza, de fapt?

| elenaagabrielaa9 explică (pentru AnotherGirl):

Frustrarea si din punctul meu de vedere, cel mai probabil, lipsa de atentie si afectiune

| AnotherGirl a răspuns:

Și ce anume te frustrează mai exact? Pot fi foarte multe lucruri care să te facă să simți asta. Caută să vezi care e sursa a ceea ce simți. Fii sinceră cu tine. happy Atenția și iubirea cui le vrei și nu le primești? Dacă le-ai zice persoanelor respective că nu te simți iubită, ar face ceva să schimbe asta? happy

Nu poți scăpa de nervi dacă nu găsești și vindeci întâi rana care îți provoacă aceste reacții.

| elenaagabrielaa9 explică (pentru AnotherGirl):

In cea mai mare parte duc lipsa afectiunii unui barbat, afectiune pe care tatal meu nu mi-a oferit-o niciodata fiind absent din viata mea inca de cand eram mica. am cautat aceasta iubire pe care tatal meu nu mi-a oferit-o in fostul care m-a dezamagit complet iar acum imi este greu sa cred ca actualul imi poate oferi acesta iubire, desi chiar o face si chiar imi este loial. din cauza faptului ca fostul era toxic cu mine, am inceput sa fiu si eu asa de cand ne-am despartit.