| Cleopatra190 a întrebat:

Bună! Sun fată, am 14 ani (fac 15 peste 3 saptamani) și sun bisexuală. Am câteva intrebări pentru voi:
1. Plac o fată la nebunie și nu știu cum i-aș putea spune...Ea este lesby și are deja un crush..este mai pe modul sad de fel..Cum i-aș putea spune ceea ce simt față de ea? Nu aș vrea sa stric prietenia cu ea pentru ca ne cunoastem de un an jumătate si nu vreau sa fiu respinsă..Cum i-as putea da semne? Ar trebui sa o las si sa caut alta? (Subliniez faptul că nu vreau sa intretin relatii sexuale cu ea)
2. Cum aș putea trece peste injuraturile pe care le primesc zilnic, doar pentru că sunt bi? Sunt jignită non-stop si simt ca nu mai pot.
3. In cazul in care vreau sa revin la viața mea normala ar trebui sa apelez la un psiholog? Parintii mei nu stiu inca despre orientarea mea sexuală si imi este foarte frica sa le spun deoarece sunt ft religioși.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Daca asa se manifesta o bisexuala inseamna ca cel putin jumatate din toate fetele/femeile pe care le-am vazut in viata asta sunt bisexuale. Sfatul meu, cel putin 2-3 ani de acum in colo este sa nu te arunci intr-o relatie nici cu o fata si nici cu un baiat. Esti mica si poate te reorientezi pana pe la un 16-17 ani. Pur si simplu crede-ma ca tu la 14 anisori in Romania (o tara extrem de inapoiata) sa fii vazuta intr-o relatie cu o alta fetita este ultimul lucru pe care ti-l doresti. De asta si zic sa stai cuminte. Si nu mai spune la nimeni ca esti bi. Sunt absolut convins ca ai zis la cateva persoane deja. Iar in privinta la imbracaminte sa stii ca nu este mereu cazul. Eu am avut o iubita care se imbraca numai in rochite si fustite iar dupa vreo 6 luni mi-a marturisit ca este bi si este indragostita de ani de zile de prietena ei cea mai buna doar ca aia nu stie laughing Sincer sa fiu eu o banuiam dar nu eram sigur.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum aș putea trece peste injuraturile pe care le primesc zilnic, doar pentru că sunt bi?
Cine știe că ești bi, ca să te înjure?

| Cleopatra190 explică (pentru sadrian46):

Toți prietenii și câțiva dintre colegii mei de clasă.

| sadrian46 a răspuns (pentru Cleopatra190):

De unde știu ei că tu ai o anumită orientare sexuală? Se vede pe tine?

| Cleopatra190 explică (pentru sadrian46):

Deseori îmi place să mă imbrac mai diferit...Nu port rochii, fuste, pantofi..Am părul mai scurt și asta mă diferențiază de celelalte fete din clasa/grupul meu de "prieteni". Se poate observa si prin comportamentul meu mai băiețos.

| sadrian46 a răspuns (pentru Cleopatra190):

Încearcă să nu fii la modă. Să fii tu însuți. Poate o să te contactez în privat, dacă am timp.

| AngelErmin a răspuns:

Deci esti bisexuala dar iti plac fetele mai mult, atunci esti lesbianca nu mai bisexuala, eu nu cred ca iti plac barbatii.

| Lecorbusier a răspuns (pentru AngelErmin):

A zis ca i bisexuala si ca ii place de o fata acum sa stii ca bisexuali nu plac o fata si un baiat in acelasi timp nu asta e definitia

| SSliviu8967 a răspuns:

În primul rând e absolut normal să ne placa alte persoane dar asta nu înseamnă că suntem bi. M-ai demult acest lucru se numea surori de cruce sau frați de cruce adică doi oameni care se plăceau ca frații. Bi, Homo și Hetero se referă la orientarea sexuală și nu are legătură cu sentimentele.