|

Bună TPU! M-am indragostit >8- love struck. Problema e ca eu acum am început liceul și vreau neapărat să mă concentrez pe învățat, dar toată ziua ma gândesc la băiatul ăsta. Nu am nici o șansă cu el știu deja, dar vreau sa îl scot din cap, ca să mă pot concentra pe scoală. Cum sa nu ma mai gândesc la el? DAU FUNDA!happy

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da ai de gând tot liceu să stai 24 din 24 cu nasu în cărți? frate bucură-te de anii ăștia de libertate pe care îi ai, acu trăiește și fă-i prostii. nu zic să neglijezi școala, ci să înveți atât cât să ai timp și pentru tine. o să ajungi o anti socială care stă permanent cu nasu în cărți, și ce rezolvi? o să ai mai târziu o carieră, foarte bine, da cu ce te încălzește o carieră când ești singur și știi că ți-ai petrecut singurii ani de liberate cu cărțile în brațe? când o să intri pe piața muncii cu program permanent full time o să plângi după timpul ăsta pe care nu l-ai folosit.

| explică (pentru Adry05):

Într-un fel chiar ai dreptate. Și eu m-am gândit să intru în vorbă cu el da nu știu cum. Faza e că vreau să fim prieteni, pentru ca știu ca mai mult nu se poate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Blackwidow678):

Dacă crezi că n-ai nicio șansă cu el atunci mai bine nu te amăgi cu prietenii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Adry05):

Nu e asa simplu, ea nu stie daca el o place sau nu, nu e sigur si doar refuza ea relatia, iar daca nu o place e nasol, mai bine sta si invata daca tot nu are sanse, eu credeam ca ala o place si ea refuza, atunci era altceva. Dar ai dreptate, si eu am zis la fel, sa-si traiasca viata. Insa i s-a pus pata pe ala, asta e prost. Ca aia care s-au dat la ea, probabil nu i-a placut ea pe ei, cine stie ce necorespunzator fizic erau si aia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti sa-l scoti, trebuie sa treci prin asta pana trece faza, nici nu te poti concentra pana nu trece. Asta nu depinde de tine. De ce nu ai nici o sasna la el? Nu te place si el? Sau e cu alta deja? Arata f bine precis, asa-i?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mosotti):

Nu știu dacă ma place sau nu. Nu îi împreună cu nici o fată. Daaa a arată genial toate fetele îs topire după el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Blackwidow678):

E nasol atunci. Atunci concentreaza-te pe carte ca oricum altceva nu ai ce face. Ca daca te placea, iti dadea semnale de mult. Nu e impreuna cu nici una ca poate face sex cu ele si apoi adios, nu stim, si nu stii nici tu ce face el in viata privata, ca in afara scolii nu stii tu ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează