| Madasinimic1 a întrebat:

Buna TPU! Singura mea prietena ma cam ignora. Îi dau mesaj si imi spune ca poate iesi afara, iar la ora X nu mai vine..Si nici macar nu ma anunta, stau sa o astept si ea nu mai vine..Si daca îi dau alt mesaj si o intreb de ce nu vine nici nu se sinchiseste sa-mi raspunda, imi da seen. Si seara cand ies cu catelul meu afara o vad cum sta si se distreaza cu altii. Cand o salut pe strada se uita la mine de parca zici ca nu ma cunoaste..De fapt, cand ma vede nu face nimic, se preface ca nu m-a vazut(Si inca trec de vreo 3 ori prin fata ei)..Eu am fost cea care a ajutat-o in situatii grele, eu am fost cu ea mereu, eu am bagat-o in seama mereu..Nu i-am facut absolut nimic, nu mai suport..Prefera sa iasa cu altii care nu au ajutat-o cu nimic. Voi ce ziceti? Mai merita o sansa? Ar trebui sa-mi fac alti prieteni?(Apropo, nu am stiut unde sa incadrez intrebarea, sper ca e ok)

Răspuns Apreciat de Editori
| Nina001 a răspuns:

Cu siguranta si timpul tău este important, de ce ai vrea sa il petreci împreună cu cineva care nu te respecta? Nu o poti numi prietenie, dacă ea prefera sa iasa cu alții ii foarte clar că se simte mai bine cu acele persoane, nu considera pe toată lumea prieten, cunoștințe mai bine spus. Las-o pe ea sa te caute, în timpul asta iti vei da seama cat de importanta esti pentru ea.

2 răspunsuri:
| ReignForest a răspuns:

Părerea mea este să o lași pe ea să te xcaute, când va avea nevoie de tine o să se întoarcă. Dacă te ignoră las-o în pace.Nu o m-ai băga în seamă.

| ȘantierinLucru a răspuns:

Fa ti alti prieteni, indiferent daca merita sau nu persoana aceea o sansa, nu e ca si cand trebuie sa ai o singura prietena

| Madasinimic1 explică (pentru ȘantierinLucru):

Problema e ca in afara de ea nu mai gasesc alte persoane cu care as putea sa ma imprietenesc. Sunt 2 variante, ori ma joc cu copiii mici, si asta nu mi-ai prea conveni pentru ca am crescut.Ori sa ma imprietenesc cu adolescenti mai mari.Iar ei merg mai pe oriunde si îsi fac de cap, iar parintii mei nu ar fi fericiti deloc..Intocmai de asta m-am imprietenit cu ea, pentru ca este de varsta mea, se comporta frumos si este o persoana draguta. Dar din ultimul an nu o mai recunosc..Se preface ca nu exist, sau ca nu sunt o importanta