anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum îți dai seama că băiatul vrea doar să se culce cu tine și nu are intenții serioase?

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar cum se face ca si tu te gandesti la asta? Intreb de curiozitate.

| AnemonaP a răspuns:

Intenții serioase cu tine nu poate avea așa din senin. Trebuie un anumit timp în care să vă cunoașteți cu adevărat, să-și dea seama ce fel de persoană ești și dacă și-ar dori să aibă o relație cu tine. Poate să mimeze că are intenții serioase ca să-i ajungi in pat, nu e atât de greu. Intențiile se văd în timp.

| RAY a răspuns:

Si invers?

cum ti norocul

| Violleta2022 a răspuns:

Daca vorbeste de sex, daca incarca sa te atinga si sa te pipaie la sani sau in chilotei.

| sierra1 a răspuns:

S-o lămurim: ce-i aia "intenții serioase"?

| T0T a răspuns:

Că se culcă cu tine nu e o intenție serioasă?

| Dormeo a răspuns (pentru T0T):

Ce intrebare stupida.

| T0T a răspuns (pentru Dormeo):

Văd că îmi răspunzi fără să spui nimic. Nici măcar nu știi reguli gramaticale și îmi atragi aiurea atenția. Dacă nu ai ceva inteligent de spus, mai bine taci.

| Pnin a răspuns (pentru T0T):

Ești genul care crede că un băiat care vrea sa se culce cu tine te ia automat și de nevasta? happy

| T0T a răspuns (pentru Pnin):

Nu am spus asta. Însă intențiile serioase sunt relative. Nu toți văd căsătoria ca pe un ultimate goal. Eu nu văd cum cineva care vrea să se culce cu tine ar fi neserios.

| Pnin a răspuns (pentru T0T):

În ce lume e o persoană serioasa când vrea un singur lucru de la tine și acela e sex? Intențiile serioase nu sunt relative, un om interesat de persoana ta vrea și face mai mult.

Nu trebuie sa ai ca ultimate goal căsătoria ca sa nu vrei să îți pierzi timpul și să eviți un comportament comun (pe care nu știu din ce motiv îl scuzi sau îl negi, ești bărbat? sper că ești doar ignorant și nu ce îmi imaginez eu).

| T0T a răspuns (pentru Pnin):

Cum definești „serios"?
În ce lume? În lumea asta. Lumea nu e doar într-un singur mod și ăla pe care dorești tu să îl vizualizezi. Oamenii sunt diferiți și au alte așteptări de la viață. Dacă privești un aspect într-un mod îngust, riști să privești altele în același mod.
Pierderea de timp e, de asemenea, relativă. Orice poate fi considerată pierdere de timp. Că tot vorbim de ignoranță...

| Pnin a răspuns (pentru T0T):

Aberezi pe langa subiect. Oamenii sunt diferiti si totusi scenariul la care se gandeste ea e unul extrem de comun in zilele astea, nu exista dubii pe subiectul asta decat daca filosofezi mai mult decat traiesti, deci ignori evidentul.

SERIÓS, -OÁSĂ, serioși, -oase, adj., adv., s. n. I. Adj. 1. Care are un caracter grav, sobru; lipsit de superficialitate; care nu se ține de frivolități, de glume; așezat, ponderat. Care convinge, care corespunde unui caracter sobru. ♦ Care are o înfățișare gravă, un aer solemn, sever, rigid. ♦ Lipsit de zburdălnicie, de veselie. ♦ (Despre îmbrăcăminte) Sobru. 2. Care obișnuiește să adâncească lucrurile, care procedează în acțiunile sale cu atenție, cu conștiinciozitate; p. ext. care are o înfățișare, o expresie vădind concentrare, preocupare. 3. Care trebuie privit cu seriozitate; pozitiv, real, adevărat. E lucru foarte serios. ♦ (Despre lucrări, activități etc.) Temeinic, adânc, conștiincios. Studii serioase în specialitate. ♦ Care poate avea urmări grave; primejdios. Boală serioasă. 4. De seamă, important. II. Adv. 1. Fără intenție de glumă sau de farsă; adevărat, drept. 2. Temeinic; stăruitor, hotărât cu tot dinadinsul. III. S. n. (Rar) Seriozitate. ◊ Loc. adv. Cu (tot) seriosul = cu toată seriozitatea, cu toată convingerea, fără glumă. ◊ Expr. A lua (pe cineva sau ceva) în serios = a acorda unei persoane sau unui lucru toată atenția, a-l socoti vrednic de luat în considerație. [Pr.: -ri-os] – Din fr. sérieux, lat. seriosus

| T0T a răspuns (pentru Pnin):

Nu aberez pe lângă subiect, însă trebuie și tu să faci niște conexiuni.

„nu exista dubii pe subiectul asta decat daca filosofezi mai mult decat traiesti, deci ignori evidentul."
Nu există dubii pentru tine. Pentru mine sunt foarte multe dubii având în vedere că nu sunt ghidat după asemenea principii. Atunci când nu ai dubii, ești ignorant.

Definiția vine în sprijinul a tot ce am spus. Vei face conexiunea? Mai trebuie să crești ca să ajungi la ideea că lumea nu este atât de simplă și că ceea ce vrei tu să crezi că e normal și „comun" poate să nu însemne nimic pentru altcineva. Ba chiar, căsătoria este doar un ritual social. Noi ca ființe biologice avem alte priorități de bază. Construcțiile sociale sunt niște structuri artificiale concepute pentru a așeza societate într-un anumit mod. Principiile pot fi distincte, căci oamenii sunt distincți. Ar fi culmea să încerci să mă convingi că aceste principii sunt bune că așa ți se pare că e comun. Eu nu cred asta. Multă baftă cu încercarea de a îmi băga principiile pe gât... așa cum făceau cu vânătoare vrăjitoarelor în secolul 18 sau cu normalizarea izolării femeilor din sfera științifică sau de muncă sau cum se face acum cu persoane de alte orientări în comunitățile îndoctrinate. Pentru toți cei exemplificați, ceea ce făceau era complet normal, de bun simț chiar. Nu ești diferită de aceștia, doar că susții alte norme ca fiind obligatorii. Dpdv biologic susțin ferm că sexul e o nevoie mai esențială decât căsătoria. Deci seriozitate unde? În a susține o invenție artificială sau o nevoie de bază pentru perpetuarea speciei?

Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde de comportament, din vorbe, dacă ești atenta iti dai seama la un moment dat. Trebuie sa fii atenta la gesturi.

anonim_4396
| Anonim explică:

Uite câteva indicii:

https://clickpentrufemei.ro/....../a18502597

| Alexis1202 a răspuns:

Pai ca sa aibă intenții serioase, ar trebui sa vezi ca își da interesul, ca te scoate in oraș, ca încearcă sa te cunoască inainte a ajunge in pat cu tine, ca te caută, ca îți scrie. Faptul ca vei face sex repede cu el fără ca el sa își fi dat interesul inainte nu îl va tine in continuare lângă tine. Pune-te pe tine pe primul plan, și dacă planul tău e sa ai ceva serios cu cineva, instinctul îți va spune dacă e ceea ce cauți.

| MichaelAfton a răspuns:

Daca arata ca Michael Afton

Întrebări similare