| JustOurSmile a întrebat:

Cum sa-i ii spun unui baiat ca-l plac?

Răspuns Câştigător
| patriciaxd a răspuns:

Moxi, esti fata. daca te declari amorezata o sa te considere disperata. ai mandrie. fetele sunt cucerite, nu cuceresc,

ce poti sa faci e sa-l incurajezi. uite-te la el, zambeste kinky (sau mai bine doar zambeste) si daca nu face nimic ori e timid ( si atunci necesita sa faci mult mai mult efort, 5xpriviri 5xzambete) ori nu simte nimic.
bafta!

4 răspunsuri:
| Alice a răspuns:

Nu ar fi mai bine sa ii raspunzi :"si eu pe tine! ", adica lasa-l pe el sa o spuna primul, daca simte cu adevarat.desi.cam greu sa spuna el primul, poate doar daca vrea sa obtina ceva mai repede si stie ca aceste doua cuvinte magice sunt cheia ce deschide.sufletul! Daca te grabesti, s-ar putea sa-l sperii, poate nu e pregatit sa raspunda la fel, atunci risti sa il pierzi.

Ii poti da de inteles prin mici gesturi : zambete, sa-l ajuti cand are nevoie. Daca e baiat destept se prinde...

| Darkus a răspuns:

Daca chiar iti place de baiatul asta, ar trebui sa il obesrvi sa vezi cum se comporta cu tine, ca poate nu merita sa il placi. Dar te sfatuiesc sa il faci sa te placa facand diferite gesturi de iubire pe langa el, poti sa sa vb cu el direc si sa ii spui dar s-ar putea sa iti dea un refuz si nu vrea sa am pe constiinta o inima distrusa!
( Bafta si Succes!)winking kiss

| ArinaMK a răspuns:

te plac.

| Bluef4 a răspuns:

Mai intai asgurate ca si el te place... cum? ei bine, vorbeste cu cel mai bun prieten al lui dar fo totusi subtilahappy apoi daca ai aflat totul decurge de la sine:d

Întrebări similare