| deeutza12 a întrebat:

De cateva zile in cap imi vine aceasta propozitie: "Dear Heart, why HIM?!"pentru prin asta trec. ok..incep: Am 14 ani si pana acum nu am mai avut un prieten/iubit.Cunosc un baiat din scoala care vine frecvent la blocul meu caci niste vecini de-ai mei sunt in clasa cu el. De cateva zile, de cand a inceput sa vina in vacanta asta eu nu mai suport..Am mai placut baieti. Dar ce mi se intampla cu el e un lucru extrem de ciudat si oribil! Noaptea il visez, fara sa vreau imi apare in minte, chipul lui, vocea lui, comportamentul luistraight face Problema este, insa, ca el nu arata ca fat`frumos. Din contra, e uratel si mai toata lumea rade de fata lui. Ei bine, eu il cunosc ci stiu ca (virgula) chiar daca arata cum arata, nu e rau, are un suflet bun..De cand vine la blocul meu, s-au intamplat tot felul de lucruri: o vecina de`a mea il place dar nu recunoaste si el rade de ea pentru ca nu o place..mrg, complicat..mai este o fata cu aceeasi problema. As vrea sa fiu cu el dar imi e frica. El imi zice "junioara" ptc sunt cu un an mai mica decat el, se roaga de mine sa ies afara, se poarta frumos cu mine, insa tind sa cred ca e pentru ca eu nu am facut vreo prostie fata de el, sau in fata lui, pentru el sunt o persoana normala, intelegeti.Dar nu stiu, imi e frica de ce ar putea zice lumea daca as fii cu el, caci nici el nu a avut vreo prietena pana acum, imi e frica de facptul ca acum dupa ce i-au facut fetele alea scenele alea sa nu rada si de mine (app. ele nu recunosc ca il plac)..Nu stiu! nu vreau sa rada de mine, cum a ras de ele ca sunt "obsedate", sau ceva si ca nu recunosc..Insa eu sunt in stare sa spun la toata lumea ca il plac, dar...imi e frica, frica este cuvantul potrivit, caci cred ca nu va accepta sa fie cu mine..eu am ajuns la concluzia ca (virgula) chiar il plac! imi vine sa plang cand mi-l amintesc in orice minut, caci as vrea sa-l uit, nu vreai sa sufar, caci nu as dori sa ii spun acum, dar cand vorbesc cu el pe mess sau fata in fata, cuvintele "TE PLAC" parca stau sa imi iasa din gura si nu mai suport sentimentul asta. CE POT FACE?!?! dati-mi un sfat va rooog!

Răspuns Câştigător
| Tudor_Florin_1990 a răspuns:

Treci peste "prieteni", asculta-ti inima happy Desi ai 14 ani(sori), e un sentiment pe acre multe fete (mai mari ca tine) nu il simt inainte de a se baga cu cineva. Il vad, l-ar dori in pat...si, brusc, il iubeste. Si il sufoca cu iubirea, din "te iubesc" nu il scoate. Dar nu e asa! La tine mi se pare, insa, ca e ceva sincer, inocent, frumos. De ce sa suferi si sa te gandesti pe viitor (daca nu te bagi cu el): oare cum ar fi fost daca? Timpul trece mai repede decat crezi, profita de el si asculta-ti inima. Fii rationala insa, nu te compromite daca nu crezi ca ar putea fi ceva serios, ca poti sa treci peste ce zic "prietenii" de el!

| deeutza12 explică (pentru Tudor_Florin_1990):

Ma gandeam sa ii spun ca il plac mai tarziu, poate dupa ce incepe scoala...ca sa nu il "aburesc" si eu dupa ce i-au facut fetele alea. Sper din tot sufletul ca acest sentiment sa mai dispara, ca sa ma pot gandi si la altceva. Din minte nu mi-l pot scoate, degeaba am incercat. Nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum, chiar daca am mai simpatizat baieti pana acum.e prima oara..si nu inteleg de ce "inima" l-a ales pe el tocmai in acest moment, cand e cearta asta la capitolul "cine pe cine place"...Imi e frica, dar sper ca Dumnezeu sa imi dea putere sa ii spun o data si-o data, ca sa scap de piatra asta de pe inima si sa stiu ce parere are si el.winkinghappystraight face

1 răspuns: