| ItsiBitsii a întrebat:

Exista case bantuite? :-s

5 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Nu. Doar persoane cu o imaginatie prea bogata (ceea ce nu e rau...)

| AnneMarri a răspuns:

Da, în vise.

| Supps a răspuns:

Recomand Axn SciFi - Vanatorii de fantome (TAPS)
Ai sa-ti schimbi total parerea despre fantome si paranormal.

P.S.:Sa te uiti la mai multe episoade ca nu gasesc in fiecare episod niste baui-baui. laughing

| PapushaDeCristaL a răspuns:

Presupun ca da... uite am aici o poveste care este adevrata legata de fantome:

Nu intra in camera

Aceasta poveste este cat se poate de adevarata!
Deci...Era o seara de Aprilie, anul 2008, Ana tocmai se mutase intr-o casa noua.Se gandise sa exploreze podul.Printre toate vechiturile de acolo, ceva i-a sarit in ochi, era o poza.O poza cu un copil care arata foarte ciudat. Fata copilului era galbuie plina de cicatrici si vanatai. Pe Ana o fascina aceaasta poza atat de mult incat se hotara sa ia poza si sa o tina la el in camera.
In prima seara in care a dormit cu poza in camera, a avut un vis tare ciudat. In vis era vorba despre un copil, care semana foarte bine cu cel din poza.Copilul i se prezentase in vis ca fiind fostul locatar al casei pe nume Dan. Dan o avertiza pe Ana sa nu intre niciodata in camera de la capatul holului. Dupa ce spuse acestea Dan ii dadu o cheie spunandu-i: Ana! Aici este cheia de la camera interzisa.Ti-o dau tie s-o pazesti, dar sa nu intri niciodata in camera sau vei regreta.
Dimineata Ana se trezi speriata dar era convinsa ca totul a fost doar un vis, pana in momentul in care simti ceva rece si tare in mana. Cand se uita vazu cheia din vis, atunci Ana s-a speriat. Desi era speriata curiozitatea o impinse pana la usa din capatul holului.Parintii lui Ana tocmai plecasera la servici dar Ana era hotarata sa afle ce era dupa usa din capatul holului.Se opri in fata usii amintindusi avertismentele lui Dan. "Ai sa regreti daca intri". Desi la inceput ezita, in cele din urma Ana baga cheia in broasca si rasuci de 3 ori.Incet Ana a deschis usa...In fata sa erau 3 oameni. Doi adulti si un copil, Ana il recunoscu pe copil ca fiind Dan, baiatul din fotografia gasita. Ceilalti doi oameni pareau a fi parintii lui Dan. Cei 3 pareau sa se certe rau de tot iar in nervi tatal lui Dan lua un cutit si taie pe Dan pe fata. Apoi mama lui Dan se lua la cearta cu tatal aestuia care fiind foarte nervos ii taie capul. Apoi dandusi seama ca Dan a vazut totul nu a avut incotro si l-a injunghiat pe Dan, apoi la cuprins frica de puscarie asa ca si-a luat propria viata. Dupa ce a asistat la aceasta scena Ana se sperie foarte tare dar atunci cand incerca sa inchida usa camerei Cadavrul lui Dan veni spre ea spunandu-i: Te-am avertizat sa nu intri in camera aceasta! Acum va trebui sa suporti consecintele!" Dan lua un cutit dar Ana fu mai rapida si inchise repede usa.
Cand parintii Anei venira acasa acesta le povesti cele intamplate dar parintii se uitara ciudat la ea si ii spusera: Dar Ana...Noi nu avem o camera in capatul holului...

| 0Megatron0 a răspuns (pentru PapushaDeCristaL):

Voi, oamenii sunteti cat se poate te primitivi."Fantomele" NU exista!
Am o poveste legata de mine.Era 23:30.Eram cu "Decepticonii" si eram gata sa e gasim o noua "baza".Am vazut o casa, era parasita.Am spart usa, si ne-am adapostit in acea noapte.Toti am avut un vis ciudat.
EU, m-am trezit pe la 3:20 cand toti ceilalti dormeau.Se auzeau bubuituri din pod.Am scos sabia, m-am transformat in modul Stand2 si am urcat.Era o fetita palida.Transformanduma la loc, ma duc langa ea, iar ea spune...Plecati! In acel moment ma cuprins o furie de nedescris, dupa ce am lovit cu putere peretele podului, am observat ca era doar un vis, si ca m-am trezit.Cand m-am trezit era 3:20, dar am observat un lucru, casa NU avea un pod!

Întrebări similare