| Severin_Ana_1993 a întrebat:

Hey! Am o intrebare: sunt clasa a 6-a si nu am vrut sa incep deja cu meditatiile dar anul trecut cea mai mica nota a mea la mate a fost 8.40 iar ultima nota la mate pe care am luat-o acum a fost 5.50... si da stiu ca este o diferenta destul de mare intre clasa a 5-a si clasa a 6-a dar totusi chiar asa tare sa scad adica anul trecut chiar imi placea matematica si acum am luat 5.50!
Deci ÎNTREBĂRILE mele sunt:
1. Ar trebui sa fac meditatii de acum?;
2. Ajutati-ma cu un sfat, sunt tot mai stresata in ultimul timp si sunt doar clasa a 6-a. (Bine asta nu e chiar intrebare dar in fine)

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Calmeaza-te.In primul rand, este doar o nota care nu te defineste. Daca aceasta e singura ta nota pe anul acesta si nu simti in rest ca ai gauri, iti recomand sa nu incepi o pregatire inca.Incearca sa inveti si sa fii calma.
In al doilea rand, fii indiferenta fata de colegii tai.Sunt multi profi naspa si cu cat ai sa cresti ai sa dai peste mai multi, dar nu-i lasa sa te afecteze.
Nu ai dezamagit pe nimeni.Nota aia e in trecut, vezi ce poti face in prezent si nu te mai da batuta de la primul obstacol.Bafta

1 răspuns:
| Severin_Ana_1993 explică:

Si da stiu ca nu e chiar asa mica nota aia dar profesorii au asteptari mai mari de la mine si ma simt de parca am dezamăgit pe cineva... plus ca a facut proful misto de mine fata de toti colegii si au ras de mine si ma simt super naspa cand ma gandesc si imi si vine sa plang pentru ca pur si simplu profesorul ala nu se gandeste niciodata cum se simt elevii...