anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey TPU! De cateva saptamani "vorbesc" cu un baiat dar nu ne-am vazut pana acum, am zis sa nu ma arunc asa repede si sa il cunosc mai bine. De cateva zile am aflat (de la el) ca se drogheaza cu mai multe chestii, dar nu cat sa depaseasca masura si chiar nu stiu ce sa fac, daca sa continui cu el sau nu, pentru ca nu vreau sa apuc si eu pe drumuri gresite. Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| LostForForever a răspuns:

Poate ca tu ești totul cei poate schimba viața și îl pui pe drumul cel bun încearcă sincer cu toată inima îți spun uni baieti ajung pe drumurile astea din cauza ca au pus Prea mult suflet și inima in ceva și când nu au reușit am ajuns pe anumite drumuri realitate a foat prea puternica pentru ei și ei au apucat orice drum cum ar do droguri furat și o grămada nu spun ca este bine nu nu este este foarte grav și rău dar eu cred ca tu îl poți pune pe Drumul cel bun.Dacă vezi ca nu vrea cu adevărat sa se pună pe drumul cel bun și mai și bagă la aparate și o garamda tu stii cei mai bine alegerea îți aparține

| Ciprian09 a răspuns:

Sunt curios de mai multe detalii, adresa, nume etc happy

| elennax a răspuns:

Faci ce vrei, iti zic totusi ca poate acum nu depaseste masura, dar o va face. Asa se intampla cu drogurile. Exista si exceptii dar mai bine prudenta decat sa-ti para rau.