|

M-am îndrăgostit grav de o persoană care este cu totul la un alt nivel fata de mine. Ma vede numai ca pe un prieten plus ca o văd foarte rar pentru ca sta in alt oras dar mai ținem legătura prin mesaje pe mess. Efectiv este fata pe care mi-o doream din tot sufletul si nu am vazut pe nimeni pana acum sa fie mai bună decât ea (nu ma refer la aspect ci la comportament).

Ce sa fac? Nu pot nici sa incerc ceva pentru ca sta departe si nici șanse nu am pentru ca nu am vazut nici o reacție din partea ei sau sa se întâmple ceva ultima oara cand ne-am văzut.

Simt ca mor de fiecare dată când vorbesc cu ea prin mesaje si nu mi s-a mai intamplat pana acum sa ma darame asa o fata.

Si e foarte foarte greu sa incerc s-o uit si sa nu mai vorbesc cu ea.

Am nevoie de ajutor chiar nu mai pot.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai decât să clarfici situația. Spune-i că o placi, poate simte și ea la fel. Dacă nu, nu ai ce să faci. Dragoste cu forța nu există. Nu e ușor, dar treci peste și aia e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ai oportunitatea să-i spui ce simți, fă-o. Și eu am fost la fel. Eu n-am avut ocazia să-i spun persoanei iubite. Profită de lucrul ăsta. Nu-ți bate joc.
Spor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează