| Fl4shy a întrebat:

Salut! De data asta am o problema chiar foarte serioasa! Am mai pus o intrebare pe TPU de genul asta acum o saptamana cred. Dar un singur om mi-a raspuns, asadar as vrea si alte pareri. Am doi prieteni de care vreau sa scap, in sensul sa nu mai vorbesc cu ei niciodata. Imi fac cyberbullying. Efectiv nu ii mai suport. Azi am inceput sa plang in secret! Cu unul din acei baieti cand ma inteleg cand nu, dar cu celalalt nicidecum! Mereu cauta motive de cearta, exact asta imi zicea si celalalt. Fiindca e toxic. Vreau sa scap de amandoi. Nu suntem in aceeasi clasa, nici in aceeasi scoala. M-am mutat la alta scoala de doi ani si am facut acum un an o mare greseala. Sa ii aduc in discutie. Abia acum am realizat ce am facut. Ce pot face? Prefer sa nu afle parintii despre asta. Inteleg ca e gluma si ca eu nu prea stiu de gluma si nici glumi. Am 13 ani, la 9-10 mereu radeam cu altii si faceam glume. Dar acum sunt mult, mult mai anxios. Sa le dau block in fata? Sau sa tratez situatia ca atare? Imi doresc sa scap de ei din ce in ce mai repede! Va rooog!

Răspuns Câştigător
| Dariii13 a răspuns:

Buna! Iti recomand sa le dai pace, spune-le ca nu iti place atitudinea lor, sau cum ai zis tu, sa le dai block.Sa ii stergi de pe lista ta de prieteni si sa le dai block pe toate rețelele. Indiferenta e arma care doare cea mai tare.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Le ignori pur și simplu mesajele/scoți de la prieteni poate chiar dai block dacă primele variante nu-s destul. dacă te întreabă le zici clar de ce și gata

| Anonim2682008 a răspuns:

Bună! Eu îți recomamd să nu-i bagi în seamă. De exp. Poți să îi blochezi pe rețelele de socializare, dacă te întâlnești cu ei pur și simplu evităi. Spune-le că nu mai vrei să vb cu ei.