| SERGIU1113 a întrebat:

Salut, sunt impreuna cu o fata de aproape 4 luni. Am trecut prin multe in astea 4 luni. Pentru ca ea a avut o relatie care a marcat-o l-a iubit foarte mult, au avut o relatie de 2 ani, in fine. Acuma ea nu vrea sa arate ce simte pentru ca îi este frica ca se va intampla iar si e oarecum prea rece si nu-mi arata deloc afectiune... si pe mine ma enervează ca tot timpul ma compar cu el. Ea a vorbit cu multi baieti dar nu a putut sa iubeasca pana cand a ajuns la mine. E la distanta relatia dar nu e departe de mine, ne vedem mai rar... simt ca nu e ceva bine. Stiu ca ea nu vrea sa arate, mi-a zis ca ma iubeste dar nu vrea sa arate deloc ii este foarte frica si i-am explicat sa nu se mai gandeasca la trecut si sa nu se mai gandeasca la greseli, sa nu mai traiasca in trecut ca nu va ajunge nicaieri. Si eu acum vreau sa o las in pace pentru ca m-am saturat tot sper sa isi revina si sa arate sa nu-i mai fie frica dar ea tot in ea tine. Ajutati-ma dau funda!

Răspuns Câştigător
| Felissa13Eden a răspuns:

Si eu am trecut prin ce trece prietena ta si mi-a fost foarte greu sa ma mai atasez de un
baiat mult timp.
Aceeasi atitudine a avut-o si actualul meu prieten, dar a avut rabdare si incredere in mine.Mi-a aratat ca tine la mine si ca vrea o relatie serioasa, ca nu e ca ceilalti.
Daca o iubesti, sau macar, daca tii la ea, a rabdare.N-o sa isi dea seama ca mai exista baieti buni pana nu incearca cineva sa o inteleaga.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E cam devreme la 4 luni să aibă încredere în tine, dar posibil totodată și să facă pe victima. Mai trage și tu de ea și dacă chiar nu merge și nu te mulțumește relația desparte-te și gata

| romeo78 a răspuns:

Mergeți împreună la un psiholog. E normal să nu mai ai răbdare și să nu mai vrei să fii comparat cu altul.
Caută un psiholog, programe o ședință de terapie, nu îi spune nimic. Stabilește în acea zi o întâlnire și prin plimbare, fă să pară o întâmplare că ajungeți la un psiholog.
Intrați și vorbiți cu psihologul.
Oricum, acum, după cum descrii, te lupți cu morile de vânt!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum să te ajutăm? Ea la distanță. Tu vrei să o lași în pace. Să te ajutăm să nu mai vrei?
Și dacă tu i-ai explicat una și alta, ea a înțeles? Inseamnă că nu i-ai explicat bine, și că nu cu explicații schimbi un om.

| Xchop43 a răspuns:

Inca tine la ala si pe tine te foloseste doar ca sa nu fie singura. Da-i papucii ca nu merita. Iti zice ca te iubeste, dar nici macar nu incearca sa dovedeasca asta. Te joaca pe degete. Aproape toate fetele fac asa, in afara de 2 sau 3 care sunt si alea luate