TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Georgicaaa123
în 16 Februarie 2019 | Georgicaaa123 întreabă:

Hei! Pun intrebarea aceasta aici pentru ca am vazut ceva si vreau mai multe detalii. Peste putin timp va fi ziua prietenei mele si am vazut o poza foarte draguta cu niste plicuri pe care scriau ceva gen"sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
1455823
în 15 Februarie 2019 | 1455823 întreabă:

Știți vreun aparat foto dslr oarecum bun pentru portrete și pentru începători până în 1600 de lei?

1
Răspunde Raportează
noob
în 15 Februarie 2019 | noob întreabă:

Ce parere aveti de genul asta muzical? https://www.youtube.com/watch?v=8zLDnwGJgaU

3
Răspunde Raportează
Tampei_Adrian_1996
în 15 Februarie 2019 | Tampei_Adrian_1996 întreabă:

imi poate spune cineva cum face La povesti Jimmy animatiile? Si de unde ea toate desenele de fundal?

4
Răspunde Raportează
CuzaFlory
în 15 Februarie 2019 | CuzaFlory întreabă:

Hei, stiti cumva daca la liceul Dumitri Cuclin la sectia coregrafie se face doar dans popular..sau si street dance?

0
Răspunde primul Raportează
m2lin98
în 15 Februarie 2019 | m2lin98 întreabă:

Am tatuat pe umeri 2 trandafiri pe piept 2 aripi si in mijloc o inima, ce citat as putea sa mi scriu deasupra?

7
Răspunde Raportează
Eloissa_7084
în 15 Februarie 2019 | Eloissa_7084 întreabă:

Ati cumparat cursuri in format electronic de la Laura Mateescu? Merita achizitionate pentru un fotograf incepator? Cum vi s-au parut?

4
Răspunde Raportează
NobodyCanSeeMe
în 14 Februarie 2019 | NobodyCanSeeMe întreabă:

Vreau sa intru in chestia asta de arta digitala. Niste desene de ale mele https://imgur.com/a/qKpKcKq. Cu cat as putea vinde un portret, un logo/avatar sau un banner? Uitati- va la pozele de acolo...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bogdan1306
în 13 Februarie 2019 | bogdan1306 întreabă:

A cumparat cineva de la https://puneincui.ro? Vreau sa imi cumpar un tablou si vreau sa imi fac idee de calitate

1
Răspunde Raportează
Nimeni666666
în 12 Februarie 2019 | Nimeni666666 întreabă:

Am chef sa desenez, nu stiu ce sa desenez in afara de persoane anime, vreau sa simt ceva cand desenez, ceva inspiratie, vreau sa ma las de desen, dar vreau sa desenez ceva ca ma plictisesc, ajutor,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlexGoga7
în 12 Februarie 2019 | AlexGoga7 întreabă:

Caut o muzica de orchestra cu o tema apocaliptica, i-am uitat numele, dar la inceputul acesteia sunt un fel de strigate in cor, are careva vreo idee?

2
Răspunde Raportează
mircea1408
în 10 Februarie 2019 | mircea1408 întreabă:

Am o lucrare de licenta de vanzare. Am inteles ca exista site-uri specializate in vanzari-cumparari de lucrari de licenta/disertatie. Poate sa-mi dea cineva exemple de astfel de site-uri?

3
Răspunde Raportează
Andrei_Gherman_1996
în 9 Februarie 2019 | Andrei_Gherman_1996 întreabă:

stie cineva niste lacuri in Suceava ori bt unde poti face sedinte foto?

1
Răspunde Raportează
PeepOnfroy
în 9 Februarie 2019 | PeepOnfroy întreabă:

Cu ce aplicatie pot sa imi editez poza a doua? Cum sa fac acele "scrijelituri" pe poza din prima poza link : https://imgur.com/a/j3BsBB5 Multumesc!

3
Răspunde Raportează
MarYus_LuPu_1999
în 8 Februarie 2019 | MarYus_LuPu_1999 întreabă:

Salut TPU! Știe cineva cum aș putea sa învăț sa desenez de la 0?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie 2019 |

Hei, am o carte și aș dori să o public. Voi ați făcut asta vreodată? Dacă da, la ce editură? Aș vrea una mai populară, dar totuși ieftină. Și să am și eu un profit decent. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Februarie 2019 |

De ce românii nu pot să fie cei mai buni magicieni din lume? De ce românii nu pot să ajungă campioni mondiali la nimic (la niciun hobby)?

16
Răspunde Raportează
PatruCalin
în 6 Februarie 2019 | PatruCalin întreabă:

Salutare! Știe cineva de unde aș putea să să îmi comand o katana personalizată sau un kunai?

4
Răspunde Raportează
sakallu
în 4 Februarie 2019 | sakallu întreabă:

Am cumparat de curand o masina. Azi ma suna fostul propietar sa imi spuna ca a luat numerele de pe masina ca sunt numerele lui si sunt preferentiale. Intrebarea mea ar fi : are voie sa le ia asa pur si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
grasutza123456789
în 2 Februarie 2019 | grasutza123456789 întreabă:

As dori sa știu dacă în județul Suceava exista liceu care sa aibă o filiera de arta și nu ma refer la arhitectura sau desen ci arta, actorie, as vrea sa încep o cariera pas cu pas și nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Februarie 2019 |

Știe cineva cum e admiterea de la unarte? Eu nu prea am talent la desen, dar nici praf nu sunt. Am o imaginație bogată, nebună, dar când pun pensula pe foaie nu iese exact ce imi doresc....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JamesWatson
în 2 Februarie 2019 | JamesWatson întreabă:

Stie cineva care este numele pe Instagram al avocatului Ted Wells. Am găsit un nume de Instagram @tedwells dar este al unui fotograf. Multumesc.

0
Răspunde primul Raportează
Lazar_Ionut_1995
în 1 Februarie 2019 | Lazar_Ionut_1995 întreabă:

Salutare! Este normal ca in tatuaj sa face coaja?

5
Răspunde Raportează
Calin_Andrei_1997_PKn6
în 1 Februarie 2019 | Calin_Andrei_1997_PKn6 întreabă:

Daca vreau să mă transfer la alt liceu, pot duce mâine cererea la acesta? Precizez că mâine este ultima zi înainte de vacanță intersemestriala. Sau în vacanta aceasta? Se poate? Ca din semestrul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Inna2003
în 31 Ianuarie 2019 | Inna2003 întreabă:

Pentru voi fotografia este : 1.Arta 2.Stiinta Am nevoie de opiniile voastre, nu exista raspuns corect sau gresit, e strict parerea voastra.

23
Răspunde Raportează
TPU.ro
în 31 Ianuarie 2019 | TPU.ro întreabă:

Muzica văzută prin ochii unui dirijor: „Pentru ce mergem la operă?" și „Nouă povești muzicale"

3
Răspunde Raportează
GheorghizaGhiorghita
în 29 Ianuarie 2019 | GheorghizaGhiorghita întreabă:

Stiind ca organismele au un nume in latina format din doua cuvinte gen si specie. Unele se pronunta cum se scriu de exemplu Picea abies dar altele nu. Cum se pronunta: Plantago major, Helianthus annuus...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pana_Nicu_Alexandru_1989
în 29 Ianuarie 2019 | Pana_Nicu_Alexandru_1989 întreabă:

Cum se creeaza o limba noua de vorbit?

6
Răspunde Raportează
flavius2k17
în 29 Ianuarie 2019 | flavius2k17 întreabă:

Salut, https://ibb.co/fkYvXZ2 cine poate reface desenul(sau sa il foloseasca pe acela) cu maini si picioare

1
Răspunde Raportează
Bia4445
în 28 Ianuarie 2019 | Bia4445 întreabă:

Ce culori pot amesteca pentru a obtine alb?

3
Răspunde Raportează
AdrianPetru98
în 28 Ianuarie 2019 | AdrianPetru98 întreabă:

Ce înseamnă "notă de lectură" mai exact? La ce se referă?

2
Răspunde Raportează
AC4S4
în 28 Ianuarie 2019 | AC4S4 întreabă:

Ce parere aveti de arta abstracta? Este o pseudo- arta? Se pare ca exista si un cuvant din germana, Kitsch. Eu niciodata nu am putut intelege arta abstracta (picturi dubioase, cantece fara sens, poezii...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RalucaNegriu
în 27 Ianuarie 2019 | RalucaNegriu întreabă:

Buna tuturor, unde imi pot posta desenele in creion? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
Hoca_Raul_2000
în 26 Ianuarie 2019 | Hoca_Raul_2000 întreabă:

Salut, cum as putea sa scriu o carte si dupa sa o public pe internet ca sa ma ajut financiar? P.s: IMI PLACE SA SCRIU SI SA CITESC, SA STUDIEZ...asa ca doresc sinceritate...cel mai sincer raspuns primete...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jeezy
în 26 Ianuarie 2019 | Jeezy întreabă:

Nu stiu daca e categoria potrivita insa am o intrebare legata de Istorie. De ce de spune ca dacii erau cei mai bravi dintre traci? Tracia nu era ca si teritoriu partea din Bulgaria, Grecia, si Turcia...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Henrypericolpublic
în 26 Ianuarie 2019 | Henrypericolpublic întreabă:

Cine a pictat tavanul capelei sixtine?

10
Răspunde Raportează
suntcuriossastii
în 25 Ianuarie 2019 | suntcuriossastii întreabă:

Am dioptrie de -4 si CV la ambii ochi. Credeți ca i posibil sa mi pun lentile de contact in locul ochelarilor?

3
Răspunde Raportează
Irizzz
în 25 Ianuarie 2019 | Irizzz întreabă:

Heei! Ma ajutati cu cateva idei pentru balul bobocilor? M am tot gandit, dar nu vreau sa fac un moment de dans basic cum face toata lumea, dar vreau si sa uimeasca publicul, sa aiba impact. Mersi!

2
Răspunde Raportează
Roznovat_Marian_1972
în 25 Ianuarie 2019 | Roznovat_Marian_1972 întreabă:

Vreau si eu un program de editare video pentru pc, fara bani Mersi!

3
Răspunde Raportează
Pasagerclandestin89
în 25 Ianuarie 2019 | Pasagerclandestin89 întreabă:

Ce părere aveți despre cartea Insomnii de Irina Binder?(pentru cei care au citit-o) Cum vi s-a părut? As dori să-mi sugerați și niște cărți horror pe care le-ați citit și v-au plăcut

3
Răspunde Raportează
Motoc_Alex_1999
în 25 Ianuarie 2019 | Motoc_Alex_1999 întreabă:

Cum se numeste "limba" din india in care sunt niste cuvinte si se citesc ca si cum se scriu?

3
Răspunde Raportează
Miruna1239
în 24 Ianuarie 2019 | Miruna1239 întreabă:

Am 13 ani. Sunt din Ploiesti si as vrea sa fac cursuri de chitara la Art Academy. Nu am mai cantat niciodata. Cat costa cursurile?

1
Răspunde Raportează
papaderoma
în 24 Ianuarie 2019 | papaderoma întreabă:

Buna Seara, as dori sa invat sa cant la pian dupa ureche. Momentan stiu sa cant doar daca am acordurile scrise deasupra versurilor, stiu toate acordurile. Am nevoie de un site sau ceva care sa imi arate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pandele_Bogdan_1998
în 23 Ianuarie 2019 | Pandele_Bogdan_1998 întreabă:

De ce barbatii(baietii) nu pot descrie culorile la fel de bine ca si femeile(fetele)?

7
Răspunde Raportează
CatalinIonut539
în 23 Ianuarie 2019 | CatalinIonut539 întreabă:

Trebuie sa ma duc la teatru, știe cineva daca la teatru se pun întrebări celor care au venit(adică ma duc in sala si dupa ceva timp imi pune o intrebare)cel de pe scena pune întrebare publicului?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie 2019 |

Ce parere aveti despre arta biografica?

5
Răspunde Raportează
dnzzzzzzzzzzzzzzz
în 22 Ianuarie 2019 | dnzzzzzzzzzzzzzzz întreabă:

Aveti vreo idee cum as putea promova o pagină de Instagram care se ocupa cu fotografia? Nu vreau sute de followers, ci doar sa intri in atentia persoanelor normale care vor sa vada ceva frumos....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristinaAlexandra879
în 21 Ianuarie 2019 | CristinaAlexandra879 întreabă:

Mi- am luat de curând un caiet super cute cu coperta cu sclipici și chiar nu știu ce sa scriu un el. Nu as vrea sa îl fac jurnal pentru ca am unul și nici sa compun poezii sau cântece. Aștept...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adelinamuntean
în 21 Ianuarie 2019 | adelinamuntean întreabă:

Hei, am nevoie de ajutor! Trebuie să scriu o "carte" SF, dar problema e că nu am inspirație, și trebuie să fie ceva original, așa că dacă ați avut parte de o întâmplare mai neobișnuită ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Kadxss
în 21 Ianuarie 2019 | Kadxss întreabă:

Trebuie sa ducem la scoala decorații, ce decorații mi- ati recomanda? A spus proful un fel de tablou ceva de la bunici, un coleg a spus că duce ceva din Grecia, antic, ceva special, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 14 Octombrie

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 22 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    14 răspunsuri
  • Alexhan
    trimisă acum 3 ore

Alexhan întreabă:

De ce oamenii spun faptul că daca George Simion sau Calin Georgescu ar ajunge la Cotroceni, am fi ca în 1984? Voi nu realizati că suntem în 1984? Încet, dar sigur vom ajunge ca acolo.
    12 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă pe 14 Octombrie

szmotovio întreabă:

Am găsit recent în telefonul iubitului meu cu care am o relație de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje către o colegă...cum că o așteaptă cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adresează...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.942
  • Întrebări: 3.951.999
  • Răspunsuri: 17.646.649
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?

Start quiz
Categorii
  • 651.937 Adolescenţi
  • 55.543 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.737 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.008 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.945 Conversaţii