Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Unde este reprezentanta audi in constanta?
Se pot conduce masinile AIXAM si daca ai peste 18 ani?
Salutari.Cam cat ar costa trecerea actelor masinii pe numele meu? Spre exemplu:Cumpar o Opel Astra si pe langa masina, mai trebuiesc platite si actele pentru trecerea numelui meu pe actele vanzatorului. Cam...? (mai mult)
Este adevarat ca poti sa conduci motocileta cu categoria B daca motocileta este peste 900 cm3(centimetricubi)?
Auziti care este cel mai aproape targ de masini secound-hand din bulgaria dupa ce ies pe la VAma VEche?
Salut sunt razvan am un ATV 125cc si nu trage destul de bine. Stiu ca trebuie sa pun set mai mare dar am mai auzit ca trebuie sa schimb pinionul dar cum? intr-un pinion mai mare sau mai mic? plz help
Cat m-ar costa un claxon pentru un Peugeot 406 combi? am 2 claxoane.cel din stanga e mort.
Am un golf3 si as dori sa curat, SPAL, scaunele...din pacate nu am huse pe ele ( daca aveam le luam si le bagam in masina de spalat), dar sunt doar scaunele simple. Cum as putea sa le curat?? (mai mult)
Stie cineva ce norma euro are vw polo 12/1999 cu numar de identificare WVWZZZ6NZXW060534 numar de omologare ce E1*96/79*0069*04? Precizez ca in Germania este categoria D3.
Intrebarea mea este: Contractul de vanzare cumparare auto are vreun termen de valabilitate? Adica expira dupa 30 de zile cum spun unii? Dau funda si rog seriozitate.
Buna TPU.Am si eu o intrebare. Unde pot face acte de vanzare-cumparare auto in Bucuresti, sectorul 2? va rog mult.am cautat pe net si nu am gasit nimic :(...
vreau sa imi cumpar o motocicleta de 1000cc ce sa aleg Suzuki gsxr 1000, -Yamaha r1, -BMW ss, -kawasaki, -Honda cbr 1000rr? care e mai buna dintre ele si de ce? ( as opta pentru GSXR 1000 :D...? (mai mult)
Sall all. vreau sa iau curent de la un scuter pentru un amplificator care merge la 12 v,,,, merge sa iau curent daca n-am baterie,,, sa o leg pe firele alea direct,,, se arde ceva pe acolo,,,
Am o masina volkswagen jetta si am o problema nu mai ambaleaza mai mult de 290 de rotati pe min cum trebuie sa procedez?
Vreau sa schimb toba finala la un chevrolet aveo 1.2. Credeti ca se va schimba un pic in bine sunetul? Masina este foarte silentioasa.
Aveti vreun set de motor FirstBike de 60cc de vanzare.Va rog sa spuneti si pretul.
Salutare! Unde pot gasi un catalog online pentru Ford? Catalog care sa includa piesele de schimb originale si perioadele de schimb a tuturor uleiurilor. Multumesc anticipat.
Sall am si eu o intrebare cam cat ma costa o buxa de teflon la dacia superova si a intepu sa imi cam iasa rugina pe ea dar nu mult m-ar interesa cam cat ar costa sa o vopsesc complet si sa o chitui puti...? (mai mult)
Buna! Care este cea mai buna carte de legislatie rutiera? (nu conteaza daca e cu sau fara intrebari/teste)
TPU cum credeti ca va arata dacia superova peste 4-5 ani? va fi rugina infernala nu? nnu va mai prinde aceai viteza ca acum este de 180 km/h totusi in carte masini crie viteza maxima 162 km/h la ora .....Pe? (mai mult)
Salut, ajutati-ma va rog! Eu vreau sa-mi fac permis auto, dar am probleme cu vederea, am miopie slaba, asta e atunci cind vezi cam rau de departe, o sa am probleme din aceasta cauza?
Am nevoie de o masina sa imi scot banii cu ea(am de carat cam 2-3saci de ciment pe zi, niste nisip, oameni la ocazie..etc).Ce masina mi-ati recomanda (dar neaparat diesel si cat mai ieftina)? Ma...? (mai mult)
Am un piaggio si 1 capacitate cilindrica sub50cmc si as vrea sa il inmatriculez ma puteti ajuta as vrea sa stiu cam cat m-ar costa cu totul ...Multumesc celui care raspunde si dau funda!
Urmatoarea intrebare este pentru posesorii de Ford Ka. Si eu sunt unul dintre ei. Ce parere aveti de masinuta? In afara de consum eu nu am de ce sa ma plang.
Am si eu nevoie de un software pentru navigatia de la masina pe care sa il pun pe cardul de memorie.De preferat ar fi cu toata Europa dar daca nu doar cu Romania.
Cum se procedeaza la schimbarea vitezelor dintr-o treapta superioara intr-o treapta inferioara. Sa zicem ca suntem in a 4 a si ne apropiem de o intersectie in care trebuie sa acorzi prioritate. Cum faci? Este...? (mai mult)
Salut, mi-am cumparat pentru scuter un set motor nou. Cum sa il montez? Eu stiu cam ce trebuie sa fac dar mi-e frica sa nu zgarii cilindrul :(. Cum sa il montez fara sa il stric? Am vrut sa il duc la mecanic...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa mi achizitionez un motor si nu stiu care sa fie mai bun asa ca vor dati-va cu parerea despre kawasaky ninja zx-6r sau yamaha r6 ca pret putere etc.(pentru cunoscatori). Multumesc...? (mai mult)
CEL MAI RAPID SI BUN RASPUNS ARE FUNDA Am un motoscuter FirstBike CityFlex si as dori sa stiu daca se potriveste pe el un set de motor de 80cc sau minim 60cc. Daca sunt dezavantaje as dori...? (mai mult)
as vrea si eu un site de vanzari ooganuri dar din bacau! FUNDA
Stiti sunt genul de baiat de 14 ani care are o fobie pentru masini si de curand as vrea sa adaug la colectia mea de masinute un Opel Astra H cu scala de 1:32 1:24 1:18 care imi poate da un link...? (mai mult)
In Bucuresti de ce sunt numerotate locurile de parcare din fata blocului meu si daca un om si-a scris nr de la masina pe asfalt inseamna ca este al lui?
Salutare tuturor! Am si eu un scuter malagutti f12, daca ii pun filtru de aer sport fuge mai tare?, sau ce sa-i fac la asta vechi ca da intrerupt sai mai dau drumu la aer sau sai mai iau din aer?
Cat ma costa sa fac un talon pentru un scuter 49 cc
Salut am o problema cu senzorii de parcare la o skoda superb, imi mergeau ok dar de la o vreme cand bag in R se aude un beep lung cam 2-3 secunde si dupa se opreste si nu detecteaza nimic. a mai patit...? (mai mult)
Din ce este alcatuit un autobuz?
.. ce parere aveti de http://www.autovit.ro/volvo-v40-C24610577.html... masina aceasta e fiabile, cat de scumpe sunt piesele de schimb si daca motoru e de calitate? sunt destul de vun la masini? (mai mult)
Salut, am un seat leon din 2002, 1.4 benzina si saptamana trecuta i-am facut schimbul de ulei si cei de la service mi-au pus trei litri jumate de ulei iar pe joja imi arata aproape maxim.Ieri cand am...? (mai mult)
am cumparat de curand un seat leon din 2002 1.4 benzina si sunt curios cat ulei imi trebuie pentru schimbul de ulei si ce ulei este bun pentru ea? Multumesc si astept raspunsurile voastre.
Va salut voi ce ati alege un scuter china 4 timi din ala mic sau unu suzuki catana, , , cel china pret 650 ron suzuki 700 ron, amindoua arata bine, , , sunt aduse din afara, Vreau doar asa stiu...? (mai mult)
Voi ce ati alege intre Audi si Mazd6? FUNDITAAAAA! :) :D
Am luat permisul cat. C si as vrea sa stiu de ce acte ( atestate ) am nevoie pentru a conduce un camion 6x8 cu bascula...Multumesc foarte mult.
Ce acte imi trebuie pentru a radia o masina?(fisc si politie)Funda!
Stie cineva marci noi de masini din Romania? Am nevoie la geografie.
Am si eu o problema la dacia 1300 dar nu stiu daca e electrica sau mecanica. Merg cu ea 3-5 km si se opreste din mers. Trebuie sa astept 4-5 minute si dupa aceea merge. Mi se incingea bobina foarte...? (mai mult)
Azi am demontat carenele de la scuter si as dori sa le vopsesc la Spray. Va rog explicati-mi si mie ce tip de vopsea trebuie sa folosesc si daca merge Vopseaua aplicata direct pe plastic sau...? (mai mult)
Ce site-uri cu masini second-hand stii? Din Romania in special.
Buna ziua TPU am fost azi la am fost la primarie pentru inmatricularea unui moped si acel om mi-a spus ca-mi trebuie rar dar scuteru meu inca nu-i inmatriculat si din cate am citit pe forum iti trebuie...? (mai mult)
As vrea ca cu timpul sa imi achizitionez o masina.Si de prefertat este o mazda 323 f sau un Honda civic din 1997. Care piese sunt mai scupe cele de la mazda sau cele de la Honda?
La acest ATV se poate conduce de la 14 ani? http://optera.ro/atv-200cc-nighthawk-p-883.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!